Ongediertewinkel.nl Opiniones 6200

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De levering is soepel en zoals beloofd, gedaan. Echter, het advies voor de duivenbestrijding is een misser. Ik heb de RONADA-spray om de duiven te verjagen, gekocht, en de hele plek en omgeving met di... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel bezorgd en netjes. Ik heb de ultrasone muizen/rattenverjager in het stopcontact gedaan in het keukenkastje en na 5 dagen was het afgelopen met de muizen, niks meer gezien en gehoord in het hele h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lokdoosjes anti muis besteld. Zijn snel geleverd. 1 besteld artikel was niet meer leverbaar. Daarvoor betaalde bedrag na telefonisch contact per omgaande teruggestort. Of de doosjes hun werk gaan doen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de fumigación y control de plagas

Escrito por la empresa

Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf €40,- - Kies uw bezorgmoment

4,3

1 estrella

Ha contestado el 56% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Service goed, product doet niks

Website is duidelijk en bestelling ging soepel, snelle levering. Maar het product werkt niet, ik heb de bird away spray besteld maar de duiven trekken zich er nieteens een klein beetje iets van aan. Heel erg jammer, ik hoopte dat dit de overlast op mijn balkon zou verhelpen. Ik gebruik het in combinatie met reflecterende tape en reflecterende en wapperende vlaggen. Maar helaas.

4 de mayo de 2026

Lokdoosje werkt niet

Lokdoosje werkt niet ! Heb beetje gif eruitgehaald en verpakt in paté en ja hoor RIP ! Moest ‘m wel uit zijn lijden verlossen.

8 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Je besteld er iets wat je nodig hebt en…

Je besteld er iets wat je nodig hebt en het wordt zonder problemen netjes en goed geleverd alsook nog extra uitleg over wetgeving product gezien de toekomst,ongevraag maar door mij uiterst gewardeerd.Dank daarvoor en ga zo door,super bedrijf.

5 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket nooit geleverd

3 weken na bestelling nog steeds geen levering. Sindsdien elke week een update vraag gesteld, probleem ligt bij DHL is feedback. Ik verwacht in dit geval na 3 weken een correctieve actie van de verzender. Terugbetaling of verzenden van een ander pakket. "Vandaag besteld, levering morgen" dus ten zeerste met een korrel zout te nemen.

7 de mayo de 2026
Logotipo de Ongediertewinkel.nl

Respuesta de Ongediertewinkel.nl

Goedendag,

Helaas heeft uw pakket voor langere tijd vertraging opgelopen bij DHL vanwege stakingen in België bij Bpost (de partner van DHL in België). Het pakket ligt momenteel op een depot klaar om te worden verstuurd zodra de werknemers het werk weer oppakken, en de achterstanden hebben weggewerkt. Onze excuses voor het ongemak.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.