Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog en defekt varer, det var lørdag, jeg skrev en mail mandag og modtog et nyt eksemplar tirsdag😃det er virkelig god service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fandt lige det, jeg skulle bruge hos Onlinekids.dk, men var ærligt talt lidt skeptisk over kvaliteten af selve websiden. Måtte lige tjekke her på Trustpilot hvordan stemningen var og om det var legit.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billedet, produktet og det hele levede op til min forventning. Købte betræk til en ældre ammepude, og manglede dog mål på din pude, som det betrækket passede til. Men tog chancen og det passer perfe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en vare, som blev leveret efter få dage, helt uden problemer. Ovenikøbet var varen fint indpakket i julepapir med bånd uden, at jeg havde bedt om det, eller betalt ekstra. Kan varmt anbefales... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda infantil
  5. Tienda de juguetes para niños
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

Skønne sager til børn ♡ Sjove, fine og praktiske ting til fair priser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin hjemmeside og hurtig ekspedition

Fin hjemmeside og hurtig ekspedition, men fandt ud af efter at varen var lidt for dyr.

30 de marzo de 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores hjemmeside og ekspedition – det sætter vi stor pris på 😊

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du efterfølgende oplevede prisen som lidt for høj. Vi arbejder løbende på at sikre konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi leverer produkter i god kvalitet og en hurtig service.

Vi håber at se dig igen 🌿

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte opbevaring til dør med nogle…

Jeg købte opbevaring til dør med nogle kroge. Krogene passer ikke til en dør. Derudover kunne døren ikke lukkes og de to kroge der er lavet af plastik knækkede begge to. Dårligt produkt.

26 de marzo de 2026

Hej Henrik

Vi sætter stor pris på glade og tilfredse kunder, og derfor er vi naturligvis kede af at høre om din oplevelse med dørophænget.
Vi har kigget på din bestilling og kan se, at der ikke har været kontakt til vores kundeservice – det er ærgerligt, da vi altid gerne vil hjælpe og finde en god løsning.

Din oplevelse overrasker os, da det ikke er et kendt problem for os. Ophænget er designet til at hænge over døre, men der kan selvfølgelig være dørtyper, hvor det ikke er muligt.
Uanset hvad er vi kede af, at krogene er knækket, og du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en god løsning. 🌿

Virkelig god kundeservice

13 de marzo de 2026

Tak for din positive anmeldelse Mette 🤩
Vi er glade, for at kunne afklare situationen hurtigt, når uheldet var ude, og vi leverede en defekt vare. Det beklager vi selvfølgelig meget, at vi kom til. Men dejligt at alt er løst på bedste vis .... så kan det godt blive jul igen 😉

Hurtig betjening

Hurtig betjening

3 de marzo de 2026

Hej Pia

Skønt at høre! 🤩
Vi håber, at jeres lille nye ven 🦣, har gjort en lille purk glad, og allerede har været med på spændende eventyr i jeres hjem 🦣🦣🦣

👍👍👍👍

Fin fin køredragt, og hurtig levering. 👍

2 de marzo de 2026

Hej Linda

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den nye køredragt🤩 Og tak fordi du valgte at handle hos os🙏
Vi håber at se dig igen en anden gang 😊

Fin vare

Fin vare - god service - alt var ok

9 de febrero de 2026

Hej Birgit

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle på Onlinekids. Jeg giver fluks beskeden videre til vores kundeservice og lagerfolk, der hver dag gør deres bedste for, at yde en god service til vores kunder 🤗
Sidst men ikke mindst tak, fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse 😍

Fast delivery

Fast delivery, good service, good products

6 de enero de 2026

Hi Jesper.

Thank you very much for your great review 😊
We’re really happy to hear, that you’re satisfied with the fast delivery, our service, and the quality of the products 🤩
It means a lot to us, that you took the time to share your experience.

Best regards

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtig levering, fik varerne dagen efter jeg bestilte.

14 de enero de 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for den fine anmeldelse af Onlinekids🤩
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og bruger din tid på at dele din oplevelse med andre 🤗

6 de enero de 2026

Hej Susanne.

Dejligt at høre, og tusind tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med andre. Det sætter vi stor pris på 🙏

Venlige ☃️ hilsener
Mette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds og anbefales.

Godt produkt til fin pris. Hurtig afsendelse. :) Meget tilfreds og anbefales.

5 de enero de 2026

Hej Anna.

Ih, det er vi glade for at høre. Vi Håber, at kælken 🛷 allerede er blevet flittigt brugt 🤩 Og dejligt at den kom hurtigt frem 🚚
Tusind tak for at du har brugt din tid på at skrive denne anmeldelse.

Mette☃️Onlinekids

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De havde lige den vare jeg ikke kunne…

De havde lige den vare jeg ikke kunne finde andre steder. Helt perfekt

26 de noviembre de 2025

Hej Maria

Dejligt at høre. Jeg er sikker på, at I bliver glade for jeres køb. Pinolinos produkter er super kvalitet.
Også tusind tak fordi du bruger din tid på at skrive denne anmeldelse 🤩
Vi håber at se dig igen en anden gang og ønsker dig en rigtig god jul 🎄

Mette 🌟 Onlinekids

Godt materiale og hurtig levering

Godt materiale og hurtig levering

17 de noviembre de 2025

Kære Anne,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af havelegetøjet og den hurtige levering 🤩

Super handle

Super handle

14 de noviembre de 2025

Kære John,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at handlen forløb godt, og at du er tilfreds med trælegetøjet.
Tak fordi du valgte at handle hos os🙏

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.

11 de noviembre de 2025

Kære Ferdinand,
Tak for din positive feedback! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både hurtig og god service 🤩
Vi håber at se dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke få armene ned

Jeg kan ikke få armene ned. Sikken en service i har, jeg bestilte mine ting kl 12.30 og havde dem allerede næste dag. Produktet var flot og lækkert. Jeg er fan

7 de noviembre de 2025

Kære Kbk,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du både fik lynhurtig levering 🚚 og er så glad for din bestilling.
Det glæder os, at oplevelsen har gjort dig til fan 🤩 – det er den bedste ros, vi kan få 🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering OK og til aftalt tid

29 de octubre de 2025

Hej John

Juuubiiii så har vi opnået det, vi gerne vil 🤩
Også mange tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 🤗

Mette Onlinekids

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og sikker levering!

Super hurtig og sikker levering!
Alt i den skønneste orden!

31 de octubre de 2025

Hej Julie

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og bruger din tid på at dele din oplevelse med andre. Det sætter vi stor pris på 🤩

Nem bestilling

Nem bestilling, lyn levering og super varer tak 😊😊

3 de octubre de 2025

Kære Anja

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, både i forhold til brug af vores hjemmeside, sortiment og levering 🚚🤩

Også tak fordi du bruger din tid på at skrive denne anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 🙏

Venlige hilsener
Mette 🌺 Onlinekids

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og overskuelig side.Stort…

God og overskuelig side.Stort udvalg.Varerne levede fuldt ud op til mine forventninger

30 de septiembre de 2025

Hej Hanne

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, både i forhold til kvalitet og levering 🤩

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.