Jeg modtog en defekt varer, det var lørdag, jeg skrev en mail mandag og modtog et nyt eksemplar tirsdag😃det er virkelig god service.
La empresa ha respondido
Fandt lige det, jeg skulle bruge hos Onlinekids.dk, men var ærligt talt lidt skeptisk over kvaliteten af selve websiden. Måtte lige tjekke her på Trustpilot hvordan stemningen var og om det var legit.... Ver más
La empresa ha respondido
Billedet, produktet og det hele levede op til min forventning. Købte betræk til en ældre ammepude, og manglede dog mål på din pude, som det betrækket passede til. Men tog chancen og det passer perfe... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte en vare, som blev leveret efter få dage, helt uden problemer. Ovenikøbet var varen fint indpakket i julepapir med bånd uden, at jeg havde bedt om det, eller betalt ekstra. Kan varmt anbefales... Ver más
La empresa ha respondido
Skønne sager til børn ♡ Sjove, fine og praktiske ting til fair priser.
Greve Main 23, 2670, Greve, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin hjemmeside og hurtig ekspedition, men fandt ud af efter at varen var lidt for dyr.

Respuesta de Onlinekids.dk
Jeg købte opbevaring til dør med nogle kroge. Krogene passer ikke til en dør. Derudover kunne døren ikke lukkes og de to kroge der er lavet af plastik knækkede begge to. Dårligt produkt.

Respuesta de Onlinekids.dk
Meget tilfreds, hurtig levering, fik varerne dagen efter jeg bestilte.

Respuesta de Onlinekids.dk
Godt produkt til fin pris. Hurtig afsendelse. :) Meget tilfreds og anbefales.

Respuesta de Onlinekids.dk
De havde lige den vare jeg ikke kunne finde andre steder. Helt perfekt

Respuesta de Onlinekids.dk
Jeg kan ikke få armene ned. Sikken en service i har, jeg bestilte mine ting kl 12.30 og havde dem allerede næste dag. Produktet var flot og lækkert. Jeg er fan

Respuesta de Onlinekids.dk
Super hurtig og sikker levering!
Alt i den skønneste orden!

Respuesta de Onlinekids.dk
God og overskuelig side.Stort udvalg.Varerne levede fuldt ud op til mine forventninger

Respuesta de Onlinekids.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.