Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed verder geholpen. De medewerkers dachten mee na over een goed ontwerp en waren zeer goed bereikbaar. Ze waren ook correct met facturatie en levering. De producten zijn daarbovenop nog eens va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als Withofs Bulk Logistics hadden wij snel enkele give aways nodig. Wij kwamen bij OrangeSmile terecht. grote keuze , snel leverbaar, goede online, maar ook persoonlijke begeleiding. aantal artikelen... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Opzich verliep alles snel en soepel totdat ze moesten leveren. Gewoon 4 dagen later terwijl het een geschenk is voor medewerkers. De man die ons contactpersoon was deed hier echt luchtig over. Geld is... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos promocionales

Escrito por la empresa

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,5

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn contact, snelle service, denken goed mee

We zijn enorm goed geholpen. We hadden een best krappe deadline en er werd van alles aan gedaan om deze halen.
Er werd meegedacht over het ontwerp, kleurkeuze en de manier van drukken werd besproken.
Alle aanpassingen werden neetjes en snel verwerkt.
Wij hebben het contact en de service als heel prettig ervaren.

26 de abril de 2025

Spoedbestelling top geregeld

Hadden een spoedbestelling en super snel en goed geholpen. Bestelling op tijd ontvangen en zag er heel mooi uit. Goed telefonisch advies ook gekregen. Gaan zeker weer eens bestellen.

7 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met een geniaal idee en een zeer krappe…

Met een geniaal idee en een zeer krappe deadline ging ik zoeken naar een bedrijf dat mij kon helpen. Na meerdere keiharde "nee-je-bent-helaas-te-laat" mededelingen zakte de moed al mijn schoenen. Gelukkig wilde OrangeSmile wel met me meedenken en in ieder geval proberen om mijn deadline te halen. Ik kreeg een offerte, een digitaal voorbeeld en binnen 3 dagen (zelfs een dag vóór mijn deadline!) had ik mijn bestelling al binnen!
Super vriendelijke service, meedenkend en eerlijk! Hier kom ik zeker nog eens terug!

4 de abril de 2025

Kleine bedrukte zakjes

Voor een evenement hadden wij kleine bedrukte zakjes nodig met ons eigen logo. Orangesmile was goed bereikbaar en beantwoorde alle vragen. Het was een goed en persoonlijk contact waardoor we tot het beste resultaat zijn gekomen aan een voordelige prijs! Wij zijn enorm tevreden. Ook de levering kwam vlot aan, geen lange wachttijden. Zeker een aanrader!

17 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit bestellen bij dit bedrijf!

Bezint voor men begint. Zeer maar dan ook zeer teleurstellend bedrijf. 100 bekers besteld (zonder opdruk) na telefonisch contact. Goed gesprek gehad over het formaat en daar kwam dit product uit. Dus natuurlijk besteld. Bij levering bleek dat de koppen veel te groot waren. Men kan niet achterhalen met wie we hebben gesproken, alles wordt weerlegt. In eerste instantie wilde we ze ruilen totdat ze met een belachelijk hoog administratie bedrag kwamen van 108 euro ex BTW en de retourkosten voor eigen rekening. Na een week gecorrespondeerd te hebben met dit bedrijf waren ze niet te vermurmen. En na zeer veel aandringen kregen we uiteindelijk het retour adres…. In Polen! De verzekering en het goed aankomen ligt bij de koper. De kosten waren dusdanig hoog dat we met de bekers in ons maag zitten. Bestel nooit bij dit bedrijf.
Kom maar op met jullie weerwoord over de kleine lettertjes. Want daar zullen jullie weer naar verwijzen.

3 de abril de 2025

Persoonlijk én snel contact

Door het persoonlijke contact, het meedenken én buitengewoon snel leveren heb ik mijn klant alsnog uit de brand kunnen helpen met hun aanvraag. Eindproduct geheel naar wens. Dank!

21 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt voor het snelle handelen!

We hadden kleine mini pallets besteld, deze waren per ongeluk door hun leverancier naar een verkeerd adres gestuurd. Ondanks deze tegenvaller hebben ze dit heel snel opgelost binnen 1 dag en zijn wij heel erg blij met de ontvangen pallets. Top werk.

27 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurgesteld in zowel de…

Zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de producten als de service van dit bedrijf. Bestelling geplaatst voor colletjes, handschoenen en mutsen, maar alleen de mutsen voldeden aan de verwachtingen. De handschoenen werden verkocht als "one size", maar bleken een kindermaat te zijn. De colletjes hadden een dramatisch slechte bedrukking: logo’s scheef en de druktechniek van lage kwaliteit.

Wat het nog erger maakt, is de slechte communicatie en het gebrek aan meedenken vanuit het bedrijf. In plaats van een passende oplossing te bieden, kregen we enkel een alternatief aangeboden voor €160,00 extra. Dit terwijl we al eerder hadden aangegeven dat er problemen waren. We voelen ons totaal niet serieus genomen.

Daarnaast is de klantenservice ronduit onbeschoft. In plaats van een oplossing te bieden, krijg je een bijdehand en onvriendelijk antwoord. Ze weigeren op enige manier mee te denken en schuiven hun eigen problemen af op de klant.

Wil je jezelf een hoop frustratie en onnodige kosten besparen? Bestel hier dan NIET!

12 de febrero de 2025
Logotipo de OrangeSmile

Respuesta de OrangeSmile

Bedankt voor uw review en feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat u ontevreden bent over uw bestelling. Tegelijkertijd willen we graag benadrukken dat de situatie iets genuanceerder ligt dan in uw bericht wordt geschetst.

Wat betreft de handschoenen: deze worden verkocht als one-size, wat betekent dat ze een standaardmaat hebben die voor veel mensen past, maar helaas niet voor iedereen. Dit is iets waar we transparant over zijn in onze productomschrijving. Daarnaast begrijpen we dat er een verschil in uitstraling en afwerking is tussen de bedrukking van de colletjes en handschoenen en de borduring op de mutsen. Dit zijn verschillende productietechnieken en vallen binnen verschillende prijsklassen. We hebben dit ook toegelicht in onze communicatie.

Verder hebben we uw klacht meerdere keren opgepakt en ons best gedaan om tot een passende oplossing te komen. We hebben u tweemaal nieuwe colletjes aangeboden met een aangepaste bedrukking, in een poging om aan uw verwachtingen te voldoen. Ondanks onze inspanningen bleek dit helaas niet de gewenste oplossing te zijn.
Het is jammer om een negatieve review te ontvangen, zeker nadat we meerdere oplossingen hebben aangeboden en geprobeerd hebben om tot een compromis te komen. We begrijpen uw teleurstelling en hadden de situatie ook graag anders gezien.

Mocht u hier nog verder over in gesprek willen of behoefte hebben aan extra toelichting, dan staan we daar uiteraard voor open en denken we graag met u mee.

Aanrader

Wij werken al heel lang met orangesmile. Altijd top kwaliteit en communicatie.

Zeker aan te raden!

27 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.