2,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onaangename en walgelijk slechte ervaring...

Wat een ongelooflijk onaangename en walgelijk slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb zelden zo’n onvriendelijke behandeling meegemaakt. De manier waarop hier met mensen wordt omgegaan is echt onacceptabel. Het verbaast me eerlijk gezegd dat dit bedrijf nog bestaat.

Na het lezen van andere reviews blijkt helaas dat ik niet de enige ben met deze negatieve ervaring. Dat zegt genoeg.

Ik raad iedereen sterk af om hier iets te kopen. Bespaar jezelf de frustratie en ga liever naar een winkel waar wel normaal en respectvol wordt omgegaan met jou en je tijd.

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden

Vriendelijke mevrouw gesproken ik kon langskomen op de zaak daar was er genoeg keus. Uiteindelijk een mooie lounge bank gekocht. Die is optijd geleverd en gemonteerd. Super bedankt Orka home voor de service en het meedenken. Ik kom zeker nog eens terug

10 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer ontevreden over mijn ervaring met…

Zeer ontevreden over mijn ervaring met Orka Home. Na een flinke aankoop bleek het product gebreken te vertonen, ondanks dat het nog binnen de garantietermijn valt. Toen ik contact opnam voor een oplossing, werd ik ronduit onbeschoft behandeld door de klantenservice. Vooral één medewerkster sprak op een respectloze en neerbuigende manier.
Er werd geen oplossing geboden — geen omruiling, geen reparatie, niets. Alsof je geen rechten hebt als klant.

Ik koop hier nooit meer iets. Service houdt op zodra ze je geld hebben ontvangen. Absoluut geen aanrader.Nooit meer zakkenvullers

24 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Orka Home. Vanaf het eerste moment werd ik hartelijk en professioneel geholpen. Ze namen echt de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren, vooral toen ik op zoek was naar een fijn matras. Sinds de aankoop slaap ik veel beter!

Wat ik ook heel fijn vond, is dat ze meedenkten over de inrichting van mijn slaapkamer. Ze gaven leuke en praktische tips die perfect aansloten bij mijn stijl. De persoonlijke aandacht en goede producten maken deze winkel voor mij echt een aanrader!

25 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Was er maar een nul-sterren optie.

Bank ontvangen met schade, en sindsdien alleen maar frustratie.

Orka Home reageert niet, lost niks op en de kwaliteit is ronduit slecht. Slechte service, slechte communicatie, slecht product. Zonde van je geld.

Koop NIET bij dit bedrijf! Tenzij je van beschadigde meubels houdt.

19 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf kan zich op meerdere…

Dit bedrijf kan zich op meerdere vlakken verbeteren! Ronduit verschrikkelijk behandeld door een vrouw binnen het bedrijf. Schokkend, racistisch en HEEL ERG onprofessioneel. Bedrijfje wil alleen maar geld. Mijn advies: NIET BESTELLEN.

26 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bezorgen opeens niet meer op de 3e…

Bezorgen opeens niet meer op de 3e verdieping en vragen daar extra geld voor. Terwijl volgens hun eigen voorwaarden dat wel mogelijk zou zijn. Niet willen meedenken aan een oplossing maar even gauw de voorwaarden aanpassen. Zeer onbeschoft en agressief in het contact. Aub blijf hier weg! Hoe Busra klanten behandeld dat in niet normaal.

24 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Worst worst worst service ever

Worst worst worst service ever, how can someone delay a product for more than 1 month. They are not at all professionals they don't receive the calls, the don't even reply to the mails even though head persons are in CC, the worst part is like they will say like we are inable to use the mail because password has been changed 🤣🤣

25 de julio de 2022

Customer support sucks

It has been 11 days since I placed an order for my products and even after repeated requests for an update on the status these people do not have a proper customer support team to handle these issues. I would not recommend shopping on their official site. Maybe their products might be good but what good is it if you fail to deliver the things on time.

21 de marzo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.