De chatservice gebruikt een bot om klanten direct weg te sturen. Als je na een nieuwe poging wel iemand bereikt, krijg je direct een nietszeggend antwoord en een doorverwijzing naar de NS. Ze wete... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
De OV-chipkaart gaat alle vervoerbewijzen in het openbaar vervoer vervangen. Met de OV-chipkaart reist u straks door heel Nederland met één vervoerbewijs.
Holanda
- www.ov-chipkaart.nl
OV contact onmogelijk en zodoende geen kaart meer
OV chipkaart kwijt en dan kun je feitelijk geen nieuwe aanvragen. E-maildres wordt eerst herkend, ga je verder in het traject, niet bekend bevonden. Bellen is met een robot en die snapt werkelijk niets. Kortom, einde OV chipkaart en contact is verleden tijd en "service" ? Wat is dat? Welkom in de digitale wereld en mensen zijn geen klanten meer maar objecten die je van het kastje naar de muur stuurt. Wil je wel met een "echt persoon" een gesprek, dan moet je een klacht indienen. Dat gaat dus echt een stap te ver.
Onvriendelijk
Meest wanstaltige dienstverlening EVER
Dit is de meest wanstaltige customer service die je maar kunt bedenken.
Het is gewoon NIET mogelijk om een kaart te beëindigen. Je gaat van hot naar her. Eerst iets bij NS doen, dan een account aanmaken. Dan laten blokkeren. Dan kaart koppelen aan je account. Dan een formulier invullen. Dan moet je langs een automaat om 'je bestelling op te halen'. Wat niet kan, omdat ik die kaarten niet meer heb....
Kortom, tot op heden loop ik het risico dat iemand anders mijn kaart gebruikt. Al maanden probeer ik dit nu te regelen.. maar het werkt gewoon niet.
En zomaar even een mailtje sturen zodat iemand je probleem snapt en het voor je oplost... DAT kan natuurlijk niet. Je gaat van k*tformuliertje hier tot f*king chatbot daar... Ik zou ze echt door de mangel willen halen die gasten.
ANNULEER GEWOON DIE KAARTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geen VPN toegestaan om je reisgeschiedenis in te zien
Je reisgeschiedenis is een vertrouwelijke gebeurtenis, echter mag je van de site ov-chipkaart.nl geen VPN gebruiken om je gegevens in te zien, bizar en stuitend. Is het dan ook zo dat de mensen van ov-chipkaart.nl die thuis werken ook geen VPN mogen gebruiken of meten ze hier met twee maten? Of in het Nederlands “wat denk je zelf, ov-chipkaart.nl”?
Helpdesk of val-dood-service...
De chatservice gebruikt een bot om klanten direct weg te sturen.
Als je na een nieuwe poging wel iemand bereikt, krijg je direct een nietszeggend antwoord en een doorverwijzing naar de NS. Ze weten niets en/of ze willen niets doen. Typische monopolist.
Geen antwoord gekregen dus of producten van NS en een busvervoerder samen op één ov chipkaart kunnen.
Onwijs slechte klantenservice
Onwijs slechte klantenservice. Ik vroeg een ov-kaart aan voor mijn kinderen en moest daarvoor 7,50 betalen. Direct daarna bleek dat je ze bij NS gratis kunt bestellen. Daarom wilde ik de aanvraag direct daarna annuleren. De kaarten zijn nog niet gemaakt en toch kan de aanvraag niet worden geannuleerd en de kosten niet worden teruggestort. Echt heel klant onvriendelijk voor zo’n groot bedrijf. Eerst telefonisch contact gelegd, daarna ook nog per mail geprobeerd, maar de mail wordt gebounced omdat de inbox van ov-chip vol is. Zo onprofessioneel!
Een zooitje
Bellen: na de melding over de kosten van het bellen: doodse stilte.
Chatten: geen roze bolletje aanwezig
Kaart koppelen: mijn mailadres is bekend (daar is de verificatiecode naar gestuurd), maar het systeem meldt dat het onbekend is.
Wat een zooitje
slecht zijn niet normaal bereikbaar en…
slecht zijn niet normaal bereikbaar en er is ook geen contact formulier hopeloos heb ik mijn pas niet meer en dan krijg ik ineens bericht als ik de kaart niet meer heb
Rampzalig
Rampzalig. Nieuwe OV-chipkaart besteld. E-mail: alle producten zijn overgezet (betreft NS-abon.). Blijkt niet zo te zijn. Heel veel gedoe, van kastje naar de muur. OV-chip zegt: beëindig je kaart handmatig. Gedaan. Ik krijg een e-mailtje: dit kan niet, het is al gebeurd en evt. saldo is naar u overgemaakt. Weken verder, niets ontvangen. Gebeld, ge-appt. Tegenstrijdige info. En nu krijg ik te horen: uw kaart is niet beëindigd en nog geldig. Gecheckt bij een automaat v/d NS: is NIET waar. Zucht. Het kan volgens mijn laatste chat bij OV-chip nu nog 6 weken duren, omdat mijn oude kaart (die ik niet meer gebruik, die niet meer werkt, die vervangen is) volgens OV-chip nog wél geldig is. Als we deze bureaucratische en niet functionele club zouden schrappen, zou het hele OV een stuk goedkoper kunnen zijn. Politiek, doe er wat aan.
Dat dit bedrijf nog in de lucht is
Dat dit bedrijf nog in de lucht is. Net twee chats gehad met twee verschillende medewerkers en allebei gaven verkeerd advies.
Oh en m'n account bestaat niet meer, maar ze kunnen nog wel geld van m'n rekening afhalen als ik weer zou reizen met die kaart, maar ik kan niet zien wat ze precies doen met m'n account, want die heb ik niet.
**Klacht over inloggen en saldo…
**Klacht over inloggen en saldo OV-chipkaart**
Al geruime tijd kon ik niet inloggen bij Nederlandse Spoorwegen en OV-chipkaart. Na veel omwegen is het uiteindelijk gelukt om contact te krijgen met beide instanties.
Het telefoonnummer van NS is erg lastig te vinden op de website. In eerste instantie kon ik alleen terecht bij een chatbox. Uiteindelijk kreeg ik via de chat een medewerker te spreken, maar op iedere vraag moest ik ongeveer twintig minuten wachten op een reactie. Dit maakt het contact onnodig frustrerend en tijdrovend.
Daarnaast ben ik het saldo kwijtgeraakt dat op mijn OV-chipkaart stond. Mijn kaart was verlopen en omdat ik er niets meer mee kon, heb ik deze weggegooid. Tot mijn verbazing blijkt dat ik daarmee ook mijn resterende saldo kwijt ben. Dit voelt onterecht: het geld staat immers niet fysiek op de pas zelf, maar wordt digitaal geregistreerd. We leven tenslotte niet meer in een tijd waarin tegoed letterlijk in een kaart “zit”.
Deze gang van zaken vind ik zeer teleurstellend. Om die reden geef ik één ster op Trustpilot. Ik hoop dat er in de toekomst meer concurrentie komt op dit gebied, want meerdere aanbieders zouden de service en klantvriendelijkheid alleen maar ten goede komen.
probeer god domme al 2 week een…
probeer god domme al 2 week een nieuwe OV kaart aan te vragen omdat mn oude verlopen is. na dat ik contact opnam met de klantenservice om mn email en adres te wijzigen kan ik helemaal niet meer inloggen en ontvang ik ineens ook geen mails meer. wat een fantastische edel losers! Gemiddelde IT systeem van een loempia boer is nog beter geregeld dan de online omgeving van OV Chip.
Ik zou zeggen probeer eens je…
Ik zou zeggen probeer eens je overgebleven saldo terug te betalen. Je krijgt aanwijzingen om je kaart op een automaat af te melden. Alleen dit werkt totaal niet. Dit wordt bewust zo lastig mogelijk gemaakt in de hoop dat je het opgeeft. Typische verk*ttificatie die je van dit soort bedrijven kunt verwachten.
Meest klantonvriendelijke bedrijf ooit, zelf AI doet het beter.
Krijg bericht dat mijn ov geblokkeerd word omdat ik drie jaar niet ingelogd ben. Vorige maand nog twee keer gebruikt.
Gebeld, medewerker snapt het niet, kan niet meekijken, heeft storing, Of ik terug wil bellen, week later hetzelfde verhaal. Chat geprobeerd drie keer alles uitgelegd, medewerker snapt het maar niet, persoonlijke gegevens doorgegeven, gaat het uitzoeken, wachten,wachten en nog langer wachten. En dan zegt de medewerker dat er storing is en of ik het nog eens wil proberen.
Krijg wel een link om mee te doen aan een klantentevredenheid onderzoek. Werkt ook niet alles 0 dus.
Begrijp dat mensen niet kunnen inloggen en boos worden als een boete krijgen.
Geen 1 ster waardig ook
Geen 1 ster waardig ook. Zeer onvriendelijk persoon aan de telefoon die niet oplossingsgericht wil werken. Verschuilen zich achter privacywet, omdat ik iets wil oplossen voor mij werkende 19 jarige kind die geen tijd heeft om te bellen tijdens hun kantooruren. Ondertussen wel een incassobureau op ons af sturen voor een luttel bedrag van € 20. Geen aanmaning sturen, maar meteen uit handen geven, terwijl het bedrag ook gewoon voldaan is. Waardeloze rakkers.
Rampzalige & irritant
Rampzalige en zeer irritante klanten -en klachtendienst ik vermoed dat ze daarop personeel aanwerven om iedereen af te poeieren. Hoe irritanter hoe beter, dieven zijn het bij de OV-chip onterechte automatische incasso… en wanneer je dan je klacht neerleg of vraagt naar een oplossing krijg je gewoon een onnozel antwoord. Vreselijk!
Na het robotachtige keuzemenu word ik…
Na het robotachtige keuzemenu word ik doorgeschakeld naar een medewerker. Er wordt opgenomen en hoor allemaal gepraat op de achtergrond, maar niemand hoort mij. Na 2 minuten maar opgehangen. Wat een waardeloze klantenservice.
Slechte klantenservice
De slecht Nederlands pratende medewerker heeft per ongeluk de verkeerde OV chipkaart geblokkeerd maar kon dit niet meer terugdraaien. Hij vertelde dat het miscommunicatie was, en dat ik zelf een nieuwe moet aanvragen, en dus moet betalen. Wat een waardeloos bedrijf.
Slechtste bedrijf ooit....
Waardeloos! Continue ellende. Medewerkers onaardig en willen niks oplossen. Je wordt continue asociaal afgepoedert.
Ook al meerdere keren meegemaakt dat de verbinding per ongeluk door de medewerkers wordt verbroken waardoor je opnieuw ellenlang in de wacht moet voordat je iemand aan de lijn krijgt.
Super frustrerend!
Niet oplossingsgericht
Vandaag gebeld met dit bedrijf omdat ik een simpele vraag had, heel vervelend gesprek en vooral niet oplossingsgericht. Ik ben niet eens 1 stap vooruit gekomen, wel frustratie rijker.
Más información sobre otros tipos de reseñas.