Banner for Panrila

3,5

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Panrila.com did not exist until 2019, we have been playing the role as a manufacturer as well as a supplier ever since. Our designers and workers have made clothes for millions of women in past ten years. Watching our clients sharing photos online with their big smiles makes us realize that what we are producing is not just clothes, but also happiness and joy. Now we are operating our own business - Panrila.com. We sell products directly made by our own factories with high quality but lower price. We believe this a mutual benefits for both our clients and us manufacturers. Panrila.com was created by a small team of young people who were inspired to make a difference in the fashion industry. An Unbiased Platform for Independent Designers Instead of inviting big fashion brands to sell their new designs on our website, Panrila.com is devoted to creating an unbiased platform for small brands and yet-to-be-famous designers who are seeking bigger audiences for their designs. Directly Linking Designers to Customers We exert to make a difference to the traditional business mode of fashion industry by skipping unnecessary procedure of middlemen between customers and designers. By doing so, we are able to deliver the latest designs to our valued customers in the fastest speed and to a widest reach. A Social Responsible Market Player Panrila.com provides support to fashion designers and brands that are highly engaged in using recyclable materials throughout their creation. Due to the founder’s experience of fashion industry in early years, Panrila.com team pays extra attention to the welfare of employees. Furthermore, Panrila.com would only cooperate with brands that offer fair treatment and salary to their employees. Panrila.com donates part of its revenue to charities to help tackle issues of extreme poverty around the world.

3,5

Medio

1 mil opiniones

Todo bien

Todo bien, pero a mi en lo personal las tallas vienen amplias, el tiempo de entrega es algo tardado pero es lo que estipulan así que esta bien.

18 de marzo de 2025

La ropa es de infima calidad

La ropa es de infima calidad, no se parece en nada a la de la foto, yo pedí dos vestidos y eran horrorosos, pero lo peor es que he intentado devolverlos y me dicen que me quede con ellos y que me dan una compensación económica de una parte de lo que he abonado, he insistido en que quiero el importe integro, ya que en la págima web consta que las devoluciones son gratuitas y que no quiero los vestidos, pero no ha habido manera, me devuelven sólo una parte y me quedo con los vestidos, que ademas de feos están mal tallados, imaginaros como serán que prefieren compensarte y que te quedes con ellos a devolverte el dinero.

26 de julio de 2023

En Jul.19.23 recibí mi pedido

En Jul.19.23 recibí mi pedido, gracias a sus sugerencias sobre mi talla, los dos artículos recibidos puedo usarlos sin ningún ajuste y también puedo recomendar los materiales con los que fueron fabricados, estoy satisfecha con mi compra, Gracias
Guillermina Ríos de México

19 de julio de 2023
Mostrar opiniones en todos los idiomas. (1357 opiniones)