Papirladen Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt et par gange herfra. Bedste pris på flere varer og god, hurtig levering. Har lige haft en reklamationssag, med 1 smadret glas instant kaffe (ud af 3), på trods af en seriøs solid indpakn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Må desværre nøjes med 2 stjerner, da det ikke er tilfredstillende at få sin vare 2 uger senere end lovet på hjemmesiden, og derefter så modtage varen i en anden farve. Ja, måske kun et mundbin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen tidsspilde på at sidde og glo meningsløse Google'r igennem, men kort og kontant: Kategori: El-æbleskivepande OBH 4358 1 268,00. Køkkenudstyr - Elartikler. Tilbage Det var lige sådan... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

"BRUGER KONTAKTET" - og BRUGER har sendt faktura nr. til firmaet, så denne anmeldelse står ved magt. Pakke med gode kraftige engangshandsker 100stk 68kr. plus moms - helt ok - både pris o... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og rigtig gode. Papirhåndklæder

1 de mayo de 2023

Respuesta de Papirladen

Tak for stjernerne - dem er vi virkelig glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode varer og hurtig levering

Jeg har handlet hos Papirladen flere gange, og det er altid fine varer hurtig levering.

31 de enero de 2023

Respuesta de Papirladen

Vi elsker kunder som vender tilbage og 1000 tak for stjernerne :)

Super oplevelse

Hel fantastisk service god kommunikation ,mega hurtig levering
Super super godt

21 de septiembre de 2022

Respuesta de Papirladen

1000 tak for dine stjerner og roser - vi bliver så glade :)

Utrolig hjælpsomme

Utrolig hjælpsomme, god service, hurtig levering, website super nem at navigere på, har kun godt at sige 👍

26 de agosto de 2022

Super besked - lige før weekend'en 1000 TAK for stjernerne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg ringede til Papirladen for at…

Da jeg ringede til Papirladen for at spørge om nogle varer, tog de telefonen med det samme. Betjeningen var venlig. Næste formiddag ankom varerne. Jeg kan kun anbefale Papirladen

29 de julio de 2022

Respuesta de Papirladen

Dejligt at gå på weekend med 5 stjerner - 1000 tak :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seriøst firma og gode priser samt hurtig levering

Har lige haft en reklamationssag, med 1 smadret glas instant kaffe (ud af 3), på trods af en seriøs solid indpakning med både flamingo chips og flere lag bobleplast. Ingen synlige tegn på transportskade, på den udvendige emballage, så tror måske glasset har været revnet, inden det blev pakket.
Skulle lige sende et billede og derefter blev et nyt glas afsendt. Prima service, ligesom det skal være.

20 de mayo de 2022

Respuesta de Papirladen

Tak for de flotte rosende ord, dem sætter vi pris på :)
Go' weekend fra os

Super hurtig levering.

Gode varer til fin pris, god webshop, hurtig tilbagemelding på køb og super hurtig levering. Og især tak for at kunne købe stykvis sygulvklude til en overkommelig pris!
Sidst men ikke mindst, alt var pakket godt ind, så intet kunne gå i stykker, så super service.

14 de abril de 2022

Respuesta de Papirladen

Tak for de flotte stjerner, go' Påske :)

Alt i orden

Alt i orden. Hurtig levering.

29 de enero de 2022

1000 tak for stjernerne
MVH Papirladen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv levering!

Bestile mine varer mandag aften - her onsdag morgen modtog jeg leveringen. Alt er som det skal være.

13 de octubre de 2021

Respuesta de Papirladen

1000 tak, for dine 5 stjerner :)
Vi bliver så glade...

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Modtog mine varer indenfor en rimelig…

Modtog mine varer indenfor en rimelig tid.
Men lidt ærgerligt, at man manglede 4 stk kopper, jeg havde bestilt 120 styks, hvorfor det anede mig, at der måske manglede noget..
Det er alligevel kopper man altså har betalt for, men ikke modtaget.

7 de febrero de 2021

Hej AAM
Dejligt du fik dine varer hurtigt.
Lidt ærgerligt du ikke har kontaktet os om 4 kopper som skulle mangle???
Vil du sende dit ordrenummer til os, så kan vi hurtigt genskabe ordreforløbet.
Hilsner Papirladen.dk

husk din kunde

Ja, måske kun et mundbind, men da vi specifikt købte fra Papirladen, grunden de havde orange mundbind, så er det ikke ok først at forsøge sig med, "når, men de er udsolgt"

Erstatnings forsendelse blev aldrig tilbudt, men derimod skulle vi selv foranledige varen kom retur.

Øv forståelse af kundens forventninger.

1 de diciembre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.