La empresa ha respondido
Ik gebruik het met periodes en ben altijd erg tevreden over het uitgebreide aanbod en snelle leveringen. Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de kl... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken. Leuke site met vragen om je favoriete geurstijl te vinden en goede aanbevelingen. Daarnaast ben ikzelf erg tevreden over de manier waarop het abonnement is... Ver más
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Heel goede service. Vlug antwoord waarbij je heel goed word geholpen

Respuesta de Parfumado
Net de nieuwe glas reiniger gebruikt die ik erbij kreeg. Jeetje dat spul werkt goed! Na de spiegel geprobeerd te hebben heb ik meteen alle ramen binnen en buiten gedaan. Ik ben fan!!!! Groetjes Miranda

Respuesta de Parfumado
Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau die ik had uitgekozen die helaas niet meer op voorraad was. Nina van de klantenservice heeft mij super netjes te woord gestaan en ontzettend geduldig en gul alles opgelost op moment dat ik ergens niet tevreden over was. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal weg ben van parfumado als bedrijf. Ik moedig iedere parfum liefhebber aan om het te proberen. Echt een cadeautje aan jezelf elke maand. ❤️

Ruime keuze.
Snel besteld en geleverd.
Prima klantendienst.

Respuesta de Parfumado
Ik adviseer je ergens anders een subscriptie te nemen tenzij je van lang wachten houdt. Je besteld voor de laatste dag van de maand een parfum, vervolgens duurt het maar liefst 9(!) dagen voor ze het verzenden en dan moet je nog 7 werkdagen wachten voor je het misschien een keer ontvangt. Misschien een keer zeg ik omdat het vaker mis gaat. Je kan pas ergens rond de 17e tot 19e mailen als je niks ontvangen hebt. Daarvoor houden ze stug vol dat je moet wachten. Meer dan een halve maand moeten wachten op een pakket uit Nederland is ronduit belachelijk. En als je de pech hebt dat je het niet krijgt dan moet je daarna opnieuw wachten tot wanneer ze verzenden en vervolgens WEER een hele tijd wachten. Vervolgens heb je dus bijna een maand later je pakket een keer met veel moeite. Dat is gewoon onacceptabel! Bedrijf heeft dus een leveringstermijn standaard ergens tussen 9 en 19 dagen als je pakket niet zoek raakt!! Ik heb ook een PAFORY abonnement en die parfum heb ik letterlijk veel eerder vanuit Duitsland, en met Track&Trace!! En zelfs bestellingen uit China komen eerder aan..
Daarnaast zijn de prijzen voor zo een service ook veel te hoog. Bij andere subscriptie diensten neem je een abonnement voor maar 12,95€. Ik heb nog een parfum tegoed naast degene die ik nog moet krijgen, maar denk niet dat ik onder deze omstandigheden verleng.

Respuesta de Parfumado
Ik ben super goed geholpen op het moment dat mijn favoriete parfums er niet meer waren. Ze hebben me met raad en raad bij gestaan om me het juiste advies te geven zodat ik toch dicht bij mijn favoriete geuren in de buurt zou komen. Dit heeft wat mailtjes gekost , maar ze namen de tijd, gewoon super! Het zijn echt toppers! 🥰

Respuesta de Parfumado
Ruime keuze, stevige verpakking en goede service!

Respuesta de Parfumado
Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de klantenservice heb gedeeld had ik een paar dagen later alsnog mijn gekozen parfum in de brievenbus. De klantenservice reageert snel en is heel vriendelijk. Goede service.

Respuesta de Parfumado
Ik heb het vermoeden dat de parfums van Parfumado niet altijd afkomstig zijn van originele flacons, maar mogelijk gebaseerd zijn op geïnspireerde varianten. Mijn ervaring doet mij denken aan parfums uit bijvoorbeeld Turkse winkels zoals Loris en vergelijkbare aanbieders van geïnspireerde geuren.
Aangezien ik inmiddels meerdere parfums via de VriendenLoterij heb ontvangen, valt het mij op dat geen van deze echt overeenkomt met hoe het originele parfum zou moeten ruiken.

Respuesta de Parfumado
Super tevreden!! Goede snelle service. Passend oplossing ontvangen. Ook toen het door de Pasen iets langer duurde netjes bericht ontvangen dat er iemand mee bezig was. Geen heen en weer moeten mailen over zaken maar direct een passende oplossing, super!

Respuesta de Parfumado
Het is fijn om duurdere parfums te proberen. Je weet dat je geen imitatie hebt waardoor je toch de maker waardeert voor de parfum en toch niet meteen platzak bent. Het is wel zoeken soms. Maar dan heb je echt plezier er van. Het is ook steeds genoeg voor de maand. Ik doe vaak een extra zodat ik altijd lekkere parfum heb. Maar je kan prima met 1 8ml door de maand. En goede klantenservice

Respuesta de Parfumado
Top service, leuk concept met goeie parfums ertussen

Respuesta de Parfumado
“Betrouwbare webshop met snelle verzending en heerlijke parfums.”

Respuesta de Parfumado
Als je weet welke geur je wil is het top, het advies slaat nergens op.

Respuesta de Parfumado
Super handig. , iedere maand een nieuwe parfum proberen .ik heb al een paar toppers gehad

Respuesta de Parfumado
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken maar ook om een spray te kunnen bestellen voor op reis. Wel jammer dat ik vaak een onbekende kies om nieuwe geurtjes ontdekken maar het dan niet lekker vindt en dan wel zonde om grote flacon te hebben

Respuesta de Parfumado
Gemaild dat ik mijn parfum niet had ontvangen. Kreeg snel reactie en mijn parfum alsnog ontvangen.

Respuesta de Parfumado
Ben zeer tevreden met Parfumado. Mooie / heerlijke geuren die je kan proberen.
Veel keus!

Respuesta de Parfumado
Fijn om nieuwe geuren te ontdekken. Elke maand thuis geleverd en je kunt tussendoor pauzeren. Af en toe een verrassend extraatje!

Respuesta de Parfumado
Más información sobre otros tipos de reseñas.