Bedrijf is prima wbt verzenden alles komt op tijd binnen De geuren zijn netjes verpakt Kortom een aanrader Ik ga vaker bij parfumania bestellen
Consulta las opiniones de los clientes
Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Ver más
Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Ver más
Ik bestel regelmatig bij Parfumania. Ontzettend veel keus in producten en daarnaast ook scherp geprijsd. Supersnelle levering in een goede verpakking. Erg leuk is ook de sample die meegezonden word... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.
Información de contacto
Holanda
- 0592-373780
- www.parfumania.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Heerlijke geuren snel en netjes…
Heerlijke geuren snel en netjes geleverd voor een nette prijs
Super snelle levering
Super snelle levering, echt super service!
Heb bruisballen besteld, goed ingepakt.
Zal zeker weten nog bestellen.
Super ervaring met parfumania
Super ervaring met parfumania , s'avonds besteld volgende dag geleverd wat een luxe . Dank je wel parfumania echte aanrader
Betrouwbaar en goede, snelle levering
Duidelijke website, prijs en kwaliteitsverhouding erg goed! Leuke spullen om kado te geven! Snelle levering
Zeer fijne website
Zeer fijne website, Echt aan te raden! En die geur is echt adembenemend. Helemaal top!!
Supersnelle levering
Supersnelle levering, zelfs tijdens de feestdagen !
- prettig zaken doen
- duidelijke website
- concurerende prijzen
- vlotte bezorging
- en nog een leuk extra-tje ook
kortom: topzaak
De prijsverhoudingen waren zeer…
De prijsverhoudingen waren zeer aantrekkelijk tov andere leveranciers. Het is een zeer mooi pakje. Oogt heel mooi. Levering was ook zeer snel waarvoor onze dank.
Echte aanrader om bij jullie te kopen.
Wij gaan zeker nog bestellen.
Goede producten.
Goede producten.
En netjes op tijd ontvangen.
Super tevreden
Goeie prijs. De parfum was keurig verpakt, met nog eens een gratis product erbij. Kreeg het ook erg snel binnen. Helemaal top!
Allereerst ben ik blij met het…
Allereerst ben ik blij met het uitgebreide assortiment. Maar ja dan ook nog tegen heel aantrekkelijke prijzen. Besteld en de dag daarop ligt het in de bus. Toppie!
Professioneel bedrijf
duidelijke website, makkelijk om te bestellen en betalen, snelle levering en de kwaliteit van het product is subliem.
Makkelijk te bezoeken site en produkten…
Makkelijk te bezoeken site en produkten .
Makkelijk te bestellen met meteen keuze over de bezorgtijd. En supersnel. Koop hier al jaren, en ben nog nooit teleur gesteld. Alles is en Loopt perfect.
Mvg joke
Van Gils strictly for men.
Het pakje met Van Gils Eau de Toilette en Van Gils Deostick is ontvangen op de afgesproken dag. De bestelde materialen waren perfect verpakt. De doos was makkelijk te openen.
Kortom: bestellen bij Parfumania is een aanrader.
Super veel keuze
Super veel keuze, geweldige prijs/kwaliteit en dan ook nog zeer snelle verzending
Uitstekend
Duidelijke website, snelle levering, beter kan niet.
Makkelijk besteld
Makkelijk besteld, snelle levering en goede aanbieding.
Quick delivery
Quick delivery, always with an extra gift and cadou's.
Een aanrader!
Makkelijk te bedienen zoekfunctie. Grote voorraad, ook van producten die in reguliere winkels niet meer zijn te krijgen!
Snel en eenvoudig bestellen
Snel en eenvoudig bestellen, betalen en leveren. De volgende daag afhalen bij afhaalpunt. Lekker makkelijk.