3,2

Medio

1 opinión

boeven

na een aantal jaren geld van de uwv gekregen te hebben van verschillende oudere mensen die ik uit de ww heb gehaald nam de belastingdienst dat over en kreeg je ipv per maand per jaar de uitkering uitbetaald
daar moet je natuurlijk flink op wachten want eerst moet je een jaar werken dasn in mei de gegevens versturen en goedkeuring krijgen en dan ergens in aug de uitkering krijgen.
na heel veel vragen kreeg ik eindelijk 4/5e van het geld want ze vonden 1000 wel genoeg om voor hun de administratie kosten te dekken, waarop ik een klacht indiende en het resterende bedrag ook kreeg, daarbij ook gevraagd waar de rest van het geld bleef want ik had nog 1,5 jaar tegoed,
waarop ze reageerde nou wij hebben nog niks gehad dus jij krijgt ook niets maar ipv dat te zeggen de uwv even te bellen en navraag te doen laten ze je gewoon stikken 7500 wat ik gewoon niet heb gekregen en waar ze ook geen moeite voor wilde doen, wel graaien wat dat kunnen ze heel goed in paar jaar tijd hun bedrijf steeds weer doorverkocht of andere erbij in gekocht maar de eenling blijft berooid achter

30 de noviembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?