Per Christensen Automobiler ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I slut maj 26 købte jeg en ny gammel el UP i virksomheden. Man havde jo travlt nok med at afslutte handlen, men da jeg skulle afhente bilen en uge efter var den ikke klargjort, hverken indside eller o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En positiv oplevelse at handle bil i denne virksomhed. Prima betjening. Ingen slinger i valsen hverken under og efter overdragelse. Mest nyere brugte handles. Vores dog en halvgammel,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En særdeles positiv oplevelse og rigtig fine priser. Sælgeren Tommy var meget behagelig og venlig mand. Stille og roligt fik vi alle detaljer på plads under en konstruktiv, imødekommende og fleksibel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en C-klasse. Efter 3 dage begyndte motorlampen at lyse. Dagen efter lyste dæklampen også. Kontaktede Tommy og han fik aftalt med værkstedet skulle kigge på det. Bagdæk blev lappet. NOX... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Per Christensen Automobiler. Vi sælger ca. 800 biler årligt og har altid mindst 65 biler på lager i absolut topklasse i forhold til prisen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

top service

Har lige købt mig en Ford Mondeo hos Per Christensen Automobiler . virkelig god service og flinke mennesker. og en fair pris.

fik problemer med starteren på bilen lige efter jeg havde købt den, det fixet de lyn hurtigt på deres eget værksted og havde den tilbage samme dag.

21 de enero de 2018

En behagelig oplevelse

Behagelige og ærlige medarbejdere - intet "oversalg" - gode og fair priser - god kommunikation og service.

Første -, men bestemt ikke sidste gang at vi handler brugt bil hos Per Christensen Automobiler igen.

29 de diciembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde og kigger på en Honda …

Jeg var inde og kigger på en Honda Civic og prøvede en tur i den, fik super service hele vejne. Det endte med jeg købte bilen hos Rasmus og hans kollega den søndag. Fik super handel ( i min verden) og lidt ekstra med i købet. De jeg stille nævner om jeg kan hente bilen allerede 2 dage efter, (da jeg skal til møde i jyll) går Rasmus lige i gear. Tjekker bøger og vi aftaler jeg tager den med hjem nu, SÅDAN, , alt bliver klaret og jeg har min nye bil. Der aftales uden problemer en dato for montering af krog og eftersyn af bilen.

Jeg vil til enhver tid handle der igen, og giver min varmeste anbefaling herfra.

Tak for god oplevelse, det er desværre ikke normalt i dag.

Hilsen
Flemming

12 de septiembre de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin betjening.

Fin betjening.

Jeg købte en Mercedes hos P. C. Automobiler i foråret 2017.
Blev altid vel modtaget og god kundeservice, selv ved en mindre reklamation.
Kan klar anbefale forhandleren.

17 de agosto de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har brugt PC auto i mange år og jeg …

jeg har brugt PC auto i mange år og jeg har altid fået en 1.klasses behandling og service . hvis jeg har haft brug for en lånebil så har jeg aftalt det og så har jeg fået en jeg har prøvet at komme efter lukketid og midt i julefrokosten og alligevel var der eksemplarisk service. Deres priser er absolut rimelige, og de er altid klar med et godt råd eller en hjælpende hånd og så henter og bringer de både bil og mig hvis det er nødvendigt, så jeg giver dem mine bedste anbefalinger
Søren Bach Jensen

3 de agosto de 2017

Verdens bedste bilforhandler!

Per Christensen har de fedeste biler til vildt billige priser! Der er fantastisk god service og deres medarbejdere er rigtig søde og hjælpsomme. Jeg købte min første bil af Per, og det vil jeg ikke fortryde!

Jeg kan varmt anbefale dem til andre!

30 de mayo de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har længe tænkt på at jeg ville …

Jeg har længe tænkt på at jeg ville skrive om mine gode erfaringer med PC Auto. Jeg har i løbet af de sidste 2,5 år købt 2 biler her. Begge gange har jeg oplevet god betjening og fair behandling. På den ene bil var der nogle småting der skulle udbedres af sælger inden for de første måneder - dette blev gjort hurtigt og uden brok. Jeg kan varmt anbefale andre at købe bil her.

24 de mayo de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige købt en brugt Skoda hos PC-auto.
God, redelig og tryg oplevelse at handle med PC-auto.

5 de mayo de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

manglende oplysninger

jeg købte en opel insignia fra 2010 for 145000 kr betalte 40,000 i udbetaling og så glemte de at fortælle at banco santander tager ca 16000kr i oprettelses gebyr +5000 til forhandler så mere end 20000kr det blev ikke nævnt eller fremgik af den kontrakt jeg fik og kan absolut ikke anbefale den forretning
kim kristensen

23 de septiembre de 2016
Logotipo de Per Christensen Automobiler ApS

Respuesta de Per Christensen Automobiler ApS

Hej Kim.

Vi kan ikke forstå hvilke oplysninger du mener der mangler. Alle finansieringskontrakter bliver gennemgået med kunden i.f.m. leveringen, hvor alle omkostninger figurerer ganske tydeligt. Du har underskrevet kontrakten og fik også udleveret en udspecificeret kopi.
Når man opretter en købekontrakt til en bil, vil der altid være oprettelsesomkostninger, uanset hvor du tegner lånet. Udover stiftelsesprovision og gebyrer til banken, indeholder disse også tinglysningsgebyrer til staten samt gebyrmærke til dit forsikringsselskab.
Vi har undersøgt sagen, og i alt var der omkostninger på 14.391kr og altså ikke 20.000kr som du skriver.

Totalt set er det et yderst konkurrencedygtigt lån, som du ville have haft svært ved at finde billigere andetsteds, så en 1 stjernet anmeldelse på denne baggrund, virker noget useriøst.

Per Christensen Automobiler

Usædvanlig god brugtvognsforhandler

Købte for 3 år siden en brugt bil til min kone. God oplevelse, god pris, god service. Har for nyligt købt en brugt varevogn. Igen, samme oplevelse. Der har nu vist sig en mislyd som deres dygtige mekanikere har konstateret kommer fra koblingen. Den bliver nu uden bøvl skiftet på garantien.

Absolut et godt sted at handle brugt bil. Usædvanlig godt. Og det er jeg vist ikke den eneste der har fundet ud af, for de sælger rigtig mange bliver har jeg indtryk af.

22 de agosto de 2016
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ringe værksted og ringe reservedele

Vi købte en brugt bil hvor vi blev anbefalet ikke at få lavet FDM check på da de jo klargjorde den og lavede service på den inden vi købte den. Efter en måned lagde vi mærke til at der var en konstant pivende lyd fra den ene side. Vi lavede en aftale om at komme op med den og det viste sig at være bagbremserne der skulle renses. Ikke videre optimalt at det ikke var gjort ved service, men det blev gjort med det samme mens vi ventede.
Efter dette begyndte bilen at pive hver gang der blev bremset mens den bakkede, vi valgte derfor at få lavet et FDM brugtbils check hvor det viste sig at alle bremse skiver og klodser var nedslidte og skulle skiftes. Der var også et par andre småting der ikke var i orden. Vi kontakte igen PC auto og fik lavet en aftale om at få lavet dette samt de andre ting, hvilket også blev gjort. Indenfor et halvt år begyndte bremserne igen at pive så nu ryger den til et rigtigt værksted for at sikre at det faktisk bliver lavet, for det PC auto har lavet er i hvert fald ikke godt nok. Problemet er at selvom vi havde fået lavet et FDM check inden køb havde det stadig være PC auto der skulle rette fejlene, hvilket de ikke helt har været i stand til.

Vi får nu lavet fuld service og gennemgang af bilen for at sikre at den overholder service, har korrekt olie, fået skiftet filtre osv da der ingen tiltro er til det service PC auto lavede. Hvis man køber bil herfra er det vist en god idé med et FDM check før køb og så satse på der ikke er noget PC auto skal lave. De kan selvfølgelig også bare have været uheldige med lige netop denne bil, men jeg ville ikke købe noget derfra igen eller anbefale at gøre det.

15 de mayo de 2016
Logotipo de Per Christensen Automobiler ApS

Respuesta de Per Christensen Automobiler ApS

Hej Jakob.
Vi er kede af at høre at du ikke har været tilfreds med den service vores værksted har ydet dig.
Som vi kan se det i vores system, har vi uden beregning udskiftet alle skiver og klodser på bilen. Vi benytter kun mærkevare-bremsedele fra FTZ, som f.eks. Brembo, og Bosch. Men selv om vi benytter de bedste reservedele oplever vi desværre til tider at bremser piver ved nedbremsning. Dette løses almindeligvis ved at skifte bremseklodser til et andet fabrikat, men kan også være grundet fabrikationsfejl i varen.
Under alle omstændigheder er det noget der er dækket af reklamationsretten, så du skal blot tage kontakt til os og aftale en tid på værkstedet.

Per Christensen Automobiler

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fair pris og uden bøvl

Bilen var nyserviceret ved levering som aftalt. Efter køb fik vi bilen brugtbiltestet, og pc auto udbedrede efterfølgende alle fejl uden beregning. Desuden betalte de halvdelen af en ny forrude og returnerede noget af leveringsomkostningerne, da jeg gjorde opmærksom på, at pladerne ikke var nye. Endelig betalte de en manglende nakkestøtte efter køb.
Priserne er lavere end markedet pga deres meget hurtige omsætningshastighed.

6 de junio de 2015

Ærlig bil køb

Jeg købte en 2011 Mondeo stcar i sommeren 2014 lige før en ferie i Tyskland. Efter turen sydpå var der et par ting der ikke var uorden ( skrammer ved radio og et førersæde hvor ryg støtten var knækket)det blev ordnet uden problemer. Senere viste det sig at batteriet ikke på toppen. Det blev skiftet inden for garantien. Alt ialt en meget god oplevelse at købe bil hos PC-auto

9 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin service... også på garantien

Købte i September 2014 en Ford S-Max hos Per Christensen Auto. Vi besøgte butikken en meget travl søndag og måtte nærmest stå i kø for at "få lov" til at købe bilen! Det var absolut ikke sådan vi havde forestillet os et bilkøb ville foregå! Men til trods for at den ene sælger og han medhjælper var noget presset af kunder, fik vi meget rar og professionel behandling! Vi fik forhandlet en acceptabel pris på vores byttebil, og gik glade hjem! Vi kunne høre i butikken andre var interesseret i bilen, men vi kom først! :) Efterfølgende har bilen drillet 2 gange. Begge gange er det blevet ordnet på garantien uden nogen former for diskussion! Derfor kan vi kun anbefale denne bilforhandler til andre!!

24 de febrero de 2015

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.