1. Fondo de pensiones
  3. Planificador financiero
  4. Compañía de gestión de fondos
  5. Oficina de pensiones
  6. Proveedor de planes de jubilación

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Pensionsmyndigheten - Vi gör pensioner enklare - för att alla ska kunna leva i nuet.

2,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

PPMs fria val korrumperat av PK-aktivism

Syftet med PPM korrumperas av aktivist-ivern kring politiskt korrekt tänkande. Allt som inte följer partiboken censureras och plockas bort. Till och med Avanza Zero rensas bort som vore Sveriges börsindex en rot till ondska.
Var tog det fria valet vägen?

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vad säger man pensionsmyndigheten.se …

Vad säger man pensionsmyndigheten.se jo total katastorf plus att det sitter männiksor där anmäler folk för förtal som inte ens den personen har gjort. För i dagens läge finns nämligen ai och då kan vilken person som helst ringa utgöra sig för en helt annan person. Men det bryr sig inte dessa om. Detta är väldigt allvarlig som den myndigheten håller på med.

25 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oj vad ska man säga om dom här…

Oj vad ska man säga om dom här personerna ja totalt vedervärdiga då dom sitter groft och förtalar folk som är totalt helt skogen på på varenda plan som går. Men är ju klart också det finns sinnes sjuka myndigheter i Sverige. Tyvärr pensionsmyndigheten är en utav dom.

12 de septiembre de 2025

Ville gå i pension

Ville gå i pension, kontaktade myndigheten och de ville inte ge information överhuvudtaget. I oranga kuvert står en summa, på kontoret ges en annan information och på deras sida står en annan. Ansökte,får information att jag inte har rätt för det ena och det andra. På senaste uppdatering har jag en allmän pension på 2000 kronor i månaden efter ett helt arbetsliv. Eftersom det är en statlig myndighet måste det vara lagligt, även om i skattsedel står det helt andra summor för pensionsgrundande inkomst varje år.
Så med andra ord: oranga kuvert är en lögn. Den här myndigheten är troligtvis genomkorrupt och därför inte transparent. Lita absolut inte på dem, utan skaffa en bra privat pensionsförsäkring och bra tjänstepension för allmän pension finns inte.

4 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dagens bemötande brast totalt !

Jag vill dela med mig av en mycket frustrerande upplevelse som inträffade idag. Jag har tidigare varit i kontakt med kunnig och hjälpsam personal, men tyvärr fanns det inget positivt alls i dagens kontakt med de två handläggare jag pratade med.

Jag försökte få hjälp med att signera digitalt för båda mina föräldrar, men bollades runt utan att få korrekt information. Jag fick flera gånger höra att det ska gå att signera åt båda föräldrarna, vilket senare visade sig vara helt fel. Det går endast att signera för en förälder – den andra måste signera själv.

Under fyra olika kontakter blev jag bemött av okunnig och oengagerad personal, där en av dem till och med antydde, på ett drygt sätt, att det "nog är fel på min dator" – detta trots att jag följt instruktionerna noggrant. När jag bad om konkret hjälp fick jag bara höra att de inte kunde hjälpa mig och att jag istället borde gå till ett servicecenter. Ingen av dem försökte ens undersöka om något kunde ha blivit fel eller om det gick att lösa.

Det är mycket tråkigt när man söker hjälp och bemöts på det här sättet. Ge personalen bättre utbildning, både i systemkunskap och bemötande. Det är tillräckligt påfrestande som det är för anhöriga att hantera sådana här ärenden – att dessutom mötas av ovilja att hjälpa gör situationen betydligt värre.

24 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vad ska man säga om pensionmyndigheten…

Vad ska man säga om pensionmyndigheten jo allvarligt myndighet som sitter och anmäler folk somr totalt oskyldiga saker som dom påstår fruktansvärt illa är det från dom här personerna sen har dom mage sitta ljuga och påstå saker mab inte har gjort eller sagt till någon där. Mycket mycket illa

25 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevliga handläggare

Dom få ggr jag har behövt kontakta dom,så har jag alltid blivigt bra bemött och fått den hjälpen som ärendet rörde. Trevliga och vänliga handläggare🙏👍

21 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Korrekt bemötande och tydliga svar

Har varit i kontakt med Pensionsmyndigheten ett antal gånger. Varje gång:
- Mycket kort väntetid.
- Ovanligt trevlig automat-svarsröst
- Korrekt bemötande och tydliga svar
Här har andra svenska myndigheter något att lära.

14 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mina föräldrar fick tillbaka på…

Mina föräldrar fick tillbaka på pensionen då det fått för låg pension i tre år. En månad senare fick de brev om att de fått för mycket i pension!? - fick betala tillbaka ännu mer!
Deras levnadskostnader har tredubblats på tre år och de får sänkt pension...jamen det verkar ju logiskt!
Pensionmyndigheten har INGEN koll, stäng ner eller anställ de som iaf gått ut grundskolan med godkändabetyg!

25 de julio de 2024

Pensionsmyndigheten, vet skäms..

Pensionsmyndigheten ni borde verkligen skämmas, när ni har sänkt mitt bostadsbidrag med 5 kr / månad för att jag fick en kapitalinkomst under -21 på 109 kr (efter skatt 76.30) För något år sen skrev nu till mej i mail att en hen med bostadsbidrag får tjäna 2000 kr före skatt ( 1 400 efter skatt) utan att hens bostadsbidrag påverkas. Så fick jag in ovan lilla extra smula o ni sänker mitt b-bidrag med 5 kr per månad.!!
STORT skäms på er.

Per-Håkan i Svängsta

7 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.