Afternoon tea 250 kr uden cremant, teen var måske ikke markant i smagen, men the smag er jo ikke så udtalt. Sprøde scones smagte rigtig godt , tilbehøret var fint , sandwiches var fine , laksen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
1.gang vi besøgte perch thehus i Århus , var vi topbegejstrede . Lækre nybagte scones, gode sandwich , petit Four og skøn the . Sød betjening . Hyggeligt . 2. Gang kørte vi skuffede hjem til Aalbor... Ver más
Meget ringe service og kæmpe skuffelse. Havde bestilt bord over en måned før og anmodet om vinduesplads eller en stille placering. Blev placeret midt i gennemgang længst væk fra vindue. Andre fik til... Ver más
En dejlig oplevelse. Perchs tearoom er hyggeligt, lækkert indrettet med stil og charme og personalet er søde og servicemindede. Vi fik 2 x afthernoon the. Alt var lækkert, smukt anrettet og høj kvalit... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En dejlig oplevelse at besøge Perchs Tearoom
Som sædvanlig var det en udsøgt fornøjelse at besøge Perchs Tearoom. Den serverede te er altid særdeles fremragende; en sand nydelse på mange niveauer. Det samme gælder for sandwiches, scones og petit fours - jeg kan varmt anbefale det hele. Med den altid yderst venlige betjening er oplevelsen fuldendt.
High Tea som in London!
Fremragende oplevelse! Man følte sig hensat til gode gamle dage og high tea i London:-) Fantastisk oplevelse og yderst høfligt personale - det er jo ikke hver dag, man bliver tituleret med De:-)
Fornem thé
Fornem betjening - stort udvalg af kvalitets the, dejlig krebsesalat, skønne scones
Dejligt sted!
Skønne rammer og god servering. Te og bagværk i topklasse:)
Venlig og imødekommende betjening
Vi har været i Perchs tearoom to gange. Hver gang har betjeningen været meget venlig og der er blevet taget hensyn til at vi havde en baby med.
Mad og drikkevarer er af god kvalitet.
kan ikke ske for ofte
Jeg elsker den stemning der er på Perchstearoom.fra en kun thedrikker
En oase i København
Perchs Tea Room er som at træde ind i en anden verden. Fra storbyens larm til en lille fredfyldt oase med skønne dufte af te i alle afskygninger. Sødt og imødekommende serveringspersonale, der er klar til at guide dig igennem det omfattende udvalg af teer og lækkert tilbehør.
Stemningsfuld kop te
Dejlig te og skønne scones, lækre kager og sandwiches.
Hyggeligt og atmosfærefyldt lokale med venlig og sød betjening.
Op til højtider kan det være svært at få bord
God oplevelse
Super god oplevelse. Det eneste men er at folk der ikke går så godt, har svært ved at få denne gode oplevelse pga. I ligger på 1 sal.
Gennemført oplevelse
God første oplevelse, der siden hen er blevet tradition
Dejligt sted
Har 2 gange besøgt Perchs Tearoom i Kbh. Dejligt sted og super god atmosfære. En lille skøn oase, midt i det travle Kbh.
Skøn the og lune scones.
Kan varmt anbefales
Dårlig service
Med så kendt et brand er det ubegribeligt at man få så dårlig og upersonlig service. Heldigvis findes der nu andre steder, hvor servicen og personligheden er helt i top, så dem vælger vi fremover og hos Perchs kommer vi ikke mere.
ekstremt dårlig service i tesalonen i Kbh, men god hjemmeside
Jeg bestilte for en uge siden bord på Perchs til i dag via hjemmesiden. Det var rigtig nemt og pædagogisk stillet op.
Men min oplevelse i dag var desværre langt fra hvad jeg håbede.
Da vi ankom lettere forsinkede måtte vi, efter en tjener havde bumpet ind i min veninde uden at undskylde og uden i øvrigt at tage notits af os, vente 10 minutter på at få anvist det reserverede bord.
Og da vi kom ned at sidde måtte vi vente endnu 20 minutter før min veninde spurgte en tjener om vi måtte bestille - så indrømmede de, at de havde glemt os!
Vi afgav bestilling, men bordet var ikke færdigdækket så vi måtte selv bede om service så vi alle havde kniv og gaffel.
Da de så kom med teen og de kager vi havde bestilt havde de glemt at vi også havde bestilt cremant og vand. Det måtte vi så gøre opmærksom på, ligesom at der heller ikke var teskeer til at røre i teen med.
Efter meget besvær var vi nu udstyret med alt vi havde brug for - pyh!
Men så gik der kun 20 minutter, så kom personalet og gjorde os, på en kølig måde, opmærksomme på, at de snart lukkede.
Og personalet var generelt sure at se på og talte køligt og afmålt.
Virkelig dårlig service. Jeg havde ellers glædet mig til en hyggelig testund, for Perchs te er virkelig lækker. Øv!
Perfekt tested i Århus - alt er SKØNT
Prøv Perchs Store Ceremoni (med bobler, of course !) - det er fantastisk. Sandwiches, tærte, scones osv. - det er virkelig lækkert. Bemærk at det faktisk er et helt måltid, så prisen (210,-) er i dén grad rimelig.
På niveau med Ritzs tearoom i London.
Fantastisk oplevelse at gæste Perchs tearoom. Tiden stod stille. Der ånder så megen fred og ro - og der bliver virkelig kælet for teen, når den laves.
Høflig og sød betjening.
Man føler sig meget velkommen.
Højt prisniveau - men det er det hele værd.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.