Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Ver más
Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader w... Ver más
Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.
Información de contacto
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag
- 070-427.62.62
- sales@phoneshop.nl
- www.phoneshop.nl
Invita a los clientes a opinar
snel en ok
snel en ok, , telefoon geinstalleerd en liep met nieuwe werkende telefoon naar buiten...
Prima service, verouderde website
Goede klantenservice die me snel en duidelijk te woord kon staan. Prima afhandeling van bestelling en snelle levering. Alleen de website is echt aan vernieuwing toe....
Zeer goede en vriendelijke service.
Zeer goede en vriendelijke service.
Vorige week 2 telefoons met abonnement besteld en volgende dag al in mijn bezit.
Met een woord SUPER!!!!
Snelle betrouwbare verkoper. Niet heel goedkoop
Samsung galaxy S7 duos (dual sim) vrijwel niet te krijgen in Nederland. Gelukkig wel op Phoneshop
Snelle en correcte levering van het product.
Servicedesk gaf eerlijk antwoord op vraag mbt levertijden nog uit te brengen product.
Zeer tevreden
Uitstekende manier om een abonnement te verlengen en een nieuwe iPhone te bestellen met een hele mooie aanbieding
Perfect en supersnel
Bestelling is zeer soepel en vlot verlopen. Zelfs met het verlengen van mijn contract waarbij ik het contract moest ondertekenen en opsturen (per mail), was de telefoon de volgende dag geleverd. De webshop zelf kan wel wat visuele aandacht gebruiken, maar de functionaliteit is erg goed.
Deskundig, professioneel en heel vriendelijk.
Mensen die écht weten waar ze over praten, dat is wat ik als veeleisende telefoongebruiker niet vaak tegenkom. Gelukkig wel bij de Phoneshop. Topbedrijf met supervriendelijk en deskundig personeel. Aanrader!
Perfecte dienstverlening
Gewoon uitstekend. Alles wat je ervan zou verwachten.
Snel, simpel en eenvoudig
Gewoon heel goed en snel geholpen. Binnen 24 uur was alles geregeld en ontvangen!
Samsung S5 Dual Sim
Prima ervaring bij de aankoop van mijn Mobiel.
Op tijd geleverd van de 2e hands als nieuwe mobiel.
Snel en goed te woord gestaan bij het vragen naar de details en voorwaarden.Precies gekregen wat beloofd is.
Ben erg blij met mijn nieuwe phone.
Prima service en goed advies
Via de webshop en abonnement besteld met Ipad Wifi en cellular. Ipad zat gesealed in doos maar toch wat coating issues op het scherm. Gebelt met Phoneshop en ik werd prima geholpen, ipad nu voor reparatie bij Apple.
Great service and fast response!
Got a Pixel phone, but it came with UK charger. After 1 call to customer service I got the original EU charger for the pixel next day!. Fast delivery and renewal of the contract too!
Snelle service, fijne telefoon
Vragen werden snel beantwoord, en de telefoon was een dag na bestelling binnen.
Nette eerlijke service. Alles vlot en naar behoren ontvangen. Superblij met mijn nieuwe telefoon en bijpassend hoesje.
8/10
The order arrived in time like they promised and the phone works great.
Snel en goed.
Niets op af te dingen, ook toen een besteld hoesje niet op voorraad bleek werd dit binnen één dag goed opgelost.