Phoneshop Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bezorging

Ondanks de toezegging dat na betaling ik binnen een dag het toestel in huis zou hebben en ik vrijdag heb betaald kreeg ik het toestel pas woensdag in huis waarbij het pakketje zichtbaar in de carport was gelegd en ik dus niet heb moeten tekenen voor ontvangst.

18 de diciembre de 2017

Zoals het hoort

Snelle levering en geen problemen ondervonden. Bijna verdacht veel goedkoper maar nog steeds geen problemen. Aanrader!

8 de diciembre de 2017

Accuraat en snel

Duidelijke site, bestelling goed verpakt volgende dag bezorgd. Goede communicatie over verzend- en aflevertijden

28 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Iphone X toch nog snel geleverd!

Iphone X toch nog snel geleverd

Phoneshop had geen invloed op de levering van Iphone X. Dit had een lange levertijd en ik wist dit bij het bestellen.

Ik was daarom aangenaam verrast dat ik het toestel na 2 weken van de releasedatum mocht ontvangen. Ik was al bang dat dit inderdaad 4 - 6 weken zou gaan duren.

de telefoon is netjes afgeleverd en ik ben zeer blij met de Iphone X

27 de noviembre de 2017

Goedgemaakt

Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader wilde hebben en een screen protector om het goed te maken. Top service alles binnen, alles werkt. Aanrader

22 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en vooral overzichtelijke …

Goede en vooral overzichtelijke website, zeker als je bij de betaling komt. Heel duidelijk aan gegeven of je gebruik wilt maken van het "werkgevers-telefoon-potje".
Bovendien is de telefoon binnen 1 dag geleverd.
Fantastisch!!

14 de noviembre de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet slecht maar ook niet goed

Alles goed en op tijd geleverd maar na wat maandjes mankeerde er wat aan en toen waren ze niet zo snel.

9 de noviembre de 2017
Logotipo de Phoneshop

Respuesta de Phoneshop

Geachte heer,

Wij hebben op 5-10-2017 het toestel van u ontvangen die ter reparatie aangeboden was.
Op het toestel was de functie 'Zoek mijn mobiel' geactiveerd. Indien deze vergrendeling aanstaat, kan Samsung geen reparatie verrichten.
Wij hebben u op 5-10-2017 gemaild met de vraag om deze functie uit te schakelen.
Op 14-10-2017 hebben wij van u een reactie ontvangen dat deze uitgezet zou zijn en hebben wij het toestel aangemeld bij het reparatiecentrum.
Op 17-10-2017 is het toestel opgehaald door de koerier en op 2-11-2017 is deze aan u retour gezonden.
De effectieve reparatieduur valt binnen de termijn van ca 2 weken.
Helaas hebben wij geen invloed om deze termijn te bespoedigen.

Mvg,

Phoneshop

8 consejos para escribir buenas reseñas.