Jeg vil gerne give endnu flere stjerner for disse pizzaer. De var virkelig gode. Lækre, spændende og lidt anderledes ingredienser, en tomatsauce med skøn smag og en bund der var sprød uden at være kn... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
The best pizza you can ever eat and cozy atmosfere. The owner is funny and alwayls wellcoming. ALWAYS a place to return to.
Opmærksom og sødt personale på trods af at alle borde var besat. Lækre pizzaer med gode råvare - jeg bestilte vegetar nr 13 Pomodorre - med masser af tykke parmasanflager, friske basilikum blade og... Ver más
En fantastisk dejlig oplevelse. Alt var godt. Maden. vinen, personalet, stemningen, beliggenheden, rent og pænt. Vi har aldrig fået så lækker en pizza før. Vi spiste hver en bid med velbeha... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
The best pizza you can ever eat and…
Jeg vil gerne give endnu flere stjerner…
Jeg vil gerne give endnu flere stjerner for disse pizzaer. De var virkelig gode. Lækre, spændende og lidt anderledes ingredienser, en tomatsauce med skøn smag og en bund der var sprød uden at være knækbrød.
Meget hyggeligt sted med en god stemning.
En fantastisk dejlig oplevelse
Vi har aldrig fået så lækker en pizza før. Vi spiste hver en bid med velbehag. Lækre ingredienser.
personalet var så søde. De kom regelmæssigt og spurgte om det var ok. Der var smil og glimt i øjet. Salvo ejeren gik rundt og snakkede med kunderne. Der kom hele tiden folk der gerne ville besøge Piccolina. Snakken gik. Vi snakkede med en familie med små børn. De kom der tit fordi de kunne lide, maden, stemningen, stedet og personalet. Salvo er så glad for børn var en af kommentarerne.
Dejlig Italiensk stemning, Masse af hygge, Rent og pænt overalt, Bordene blev vasket godt efter hvert besøg. Beliggenhed lige ved havnen hvor vi var så heldige at der lå skoleskibe fra hele verden og der var underholdning. en dejlig gåtur efter den lækre pizza.
Vejret var fantastisk.
Vi følte os hensat til sydligere himmelstrøg. Dejlige Italien.
Piccolina bliver helt sikkert vores stam restaurant når vi besøger Århus. Vi vil anbefale Piccolina til venner og bekendte. Det hele var helt i top.
Vi elsker den søde historie på Hjemmesiden og på menukortet om hvorfor Piccolina har fået sit navn.
Vi glæder os til næste besøg.
Vi nød vores månedsdag så meget.
Kærlig hilsen Kim og Isabella.
Virkelig gode pizzaer 🤩
Jeg har netop haft fornøjelsen af at spise pizzaer fra Piccolina, og det er klart en anbefaling værd! Der er både styr på smage og gode råvare, hvilket bare resulterer i virkelig god mad. Klart ét sted jeg vil besøge igen.
Byens bedste restaurant
Piccolina har altid været vores eneste valg når vi skulle have pizza 🍕 Vi har været stamkunder i over 7 år og er aldrig gået derfra med en dårlig oplevelse. Jeg kan på ingen måde genkende hvad de negative anmeldelser nævner: at der tilskrives drikkepenge automatisk, at der er lange ventetider eller at smagen er fersk eller kedelig. Piccolina er byens perle med de bedste råvarer og højeste service - ellers var vi ikke kommet igennem så mange år 🤌🏼
Det bedste pizzaria i Aarhus
Det bedste pizzaria i Aarhus.
Min familie har kommet der i 8år og har altid glædet os til at besøg stedet.
Salvo(ejer) elsker børn og er et frisk pust i restauranten hans tilstedeværelse er en oplevelse i sig selv.
Ps: De har pæne wc’er med skifteplads til baby’er.
Pizza nr. 9 - Et pizzamirakel
Nr. 9: Tynd, sprød bund, tomatsauce med masser af tomatsmag, saltet, fed guancale, intens gorgonzola i den helt rigtige mængde og dejlige marinerede artiskokker. Alle ingredienserne i en tilpas mængde, uden pizzaen blev vandet. Den perfekte pizza!
God mad og betjening
Har besøgt stedet to gange og begge gange har maden været god, betjeningen ligeså og priserne fornuftige.
Maden blev hurtigt lavet og tjenerne var opmærksomme.
Der blev ikke tilskrevet automatiske drikkepenge til regningen.
Tag stilling til, om I vil give drikkepenge
Vi har besøgt stedet flere gange og man får altid er højt niveau af pizza sammenlignet med andre i Århus. Byens bedste pizza uden tvivl!
Men - det var også vores sidste besøg! Vi finder nemlig ud af, at spisestedet automatisk tilskriver drikkepenge. Meget usympatisk og udansk ikke at gøre opmærksom på dette, men blot tilskrive drikkepenge.
Lækre råvare og meget fair priser
Opmærksom og sødt personale på trods af at alle borde var besat.
Lækre pizzaer med gode råvare - jeg bestilte vegetar nr 13 Pomodorre - med masser af tykke parmasanflager, friske basilikum blade og halve cherrytomater - den var så god!
Vi sluttede med at dele deres tiramisu som også var et hit.
Samlet regning under 400 kr for 2 personer inkl drikkevare
Great coffee and food and great service…
Great coffee and food and great service 10/10
Sjarmerende liten pizzarestaurant
Sjarmerende liten pizzarestaurant med god tynn italiensk pizza. Innnehaver/eier er flink med gjestene, veldig oppmerksom på en positiv måte.Anbefales.
Mega lækker mad og vin
Mega lækker mad og vin! Fik en pizza med burratta og den var lige som den skulle være☺️
Super godt, rigtig dejlig fødselsdag med god mad
Super god oplevelse og rigtig god mad, hyggelig stemning. Yderst venligt personale og super service. Vi glæder os til at komme igen.👍❤️❤️🌞🌞
Skøn, skøn mad ‐ et besøg værd!
Fantastisk madoplevelse for personer som elsker det italienske køkken!
Flot indretning, hyggelig atmosfære, god vin og ikke mindst skøn mad lavet af personer med passion for italienske specialiteter.
Vi kommer helt sikkert igen - snart.
Husk at booke bord, da mange allerede kender til dette skønne sted!
På besøg i Århus
Hyggeligt sted med fin og hurtig betjening - fantastisk pizzaer (nr. 3 og 18) - kommer meget gerne igen.
Cozy place with tasty pizza
Cozy place with tasty pizza, good service and great atmosphere.
Best pizza i have ever tried in Danmark untill now.
And for the wine lovers, also a different range of wines🍷
Love it❤️
Afslappende hyggeligt sted,vi kommer…
Afslappende hyggeligt sted,vi kommer der tit med min kæreste savner altid kom i Salvos(ejern) godt selskab. Anbefales på det kraftigste 😍
Super mad og hurtig samt venlig service
Besøgte Piccolina efter anbefalinger fra bekendte og madanmeldere. Det var nok de bedste pizza’er vi har fået i meget lang tid. Fremragende! Indehaveren selv kommer jævnligt ind til gæsterne for at høre til maden - og bare småsludre lidt. Virkelig hyggeligt. Kan klart anbefales og vi kommer helt sikkert tilbage.
La experiencia Trustpilot