12 ud af 10 service. Jeg havde modtaget et par bukser hvor knappen sad løs og syningerne ikke var helt i orden desværre. Jeg ringede til deres kundeservice hvor jeg fik Pernille i telefonen, som uden... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bor i USA og får kun kjøpt Pieszak jeans når jeg en sjelden gang er hjemme i Norge på besøk. De er dyre men er helt perfekte for meg. Jeg trengte nye jeans og bestilte via nett. Det var en utrolig... Ver más
Jeg fik min vare to dage efter bestilling, desværre var varen for stor, og jeg måtte returnere den. Pieszak kvitterede for modtagelsen og to dage efter var pengene på min konto. Høj service og stor t... Ver más
La empresa ha respondido
Tæller nu 12 par Pieszak jeans i mit skab…. Udover dem jeg allerede har slidt op. Det er simpelthen de bedste jeans jeg nogensinde har ejet- god kvalitet, perfekt pasform, elsker at der er lidt stretc... Ver más
La empresa ha respondido
High quality denim for woman in all sizes.
Gl. Skartved 11, 6091, Bjert, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering. Hurtig refundering af penge. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Snelle levering en de broek die ik heb besteld was exact zoals omschreven. Heel blij mee

Respuesta de Pieszakdenmark
Great quality clothes but delivery was a little slow

Respuesta de Pieszakdenmark
Nemt både at handle og evt. returnere på web-shoppen. Super god service ved evt. spørgsmål.

Respuesta de Pieszakdenmark
Bukserne er lækre og ofte med de del mængde strech.
Får altid varerne hurtigt, og str. passer stort set altid = samme str. passer fra modeltil model.

Respuesta de Pieszakdenmark
Bukserne er så skønne. Lækker kvalitet som det plejer.
Størrelse passer med mine gamle Piezak bukser så er det nemt at bestille på nettet.

Respuesta de Pieszakdenmark
Høj service og stor tryghed.

Respuesta de Pieszakdenmark
I bought some Pieszak white jeans from you. I have four pairs of jeans from you all the same size I’ve tried both styles of your white jeans on and neither fit they are so small and completely the wrong size.
I emailed multiple times that I want to send them back from full refund from the UK to Denmark and still no one responds - such a shame as I love the jeans just really poor customer experience. Please contact me so I can get these picked up and shipped back to Denmark for a refund.

Respuesta de Pieszakdenmark
Hurtig ekspedition og god information ift. bestilling, forsendelse og levering + perfekt pasform og fit :-). Eneste minus var GLS, der ikke leverede på hjemmeadresse som bestilt.

Respuesta de Pieszakdenmark
Hurtig levering og fin indpakning af tøjet.
Jeres bukser har en super pasform og er rare at have på 👌.

Respuesta de Pieszakdenmark
Returnerede to på bukser lige efter hinanden og fik et par nr 3 som jeg beholdte. Hurtig med retur og modtagelse. Samt retur af pengene. 😊

Respuesta de Pieszakdenmark
Jeg har nu flere par Pieszak bukser i mit garderobeskab, denim og fløjl - og det er absolut blevet mine yndlingsbukser. God kvalitet og super pasform. Og at handle på webshoppen er virkelig nemt, det går lynhurtigt.

Respuesta de Pieszakdenmark
Still havent got my packages ordered in Jan. Was supposed to be here last week.....now no info on package at all!