La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Enorm tevreden! Ik heb al verschillende bestellingen gedaan bij PLEIN en zijn altijd zeer correct in hun prijzen. ook als er problemen zijn met leveringen of iets anders, staan ze meteen klaar om te... Ver más
Wij zijn al langer klant bij Plein.be en hebben zo'n 30 bestellingen achter de rug. Alle orders verliepen vlot en probleemloos. En de allerlaatste was echt top : een heel scherpe prijs en wel heel sne... Ver más
Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 22.59 besteld, morgen in huis
Bisonspoor 3002 - E401, 3605 LT, Maarssen, Holanda
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
‘S avonds besteld, volgende ochtend al in huis, niet normaal snel. Topsnelheid!
Bestelling geplaatst aan goede promotieprijzen en snelle leverinh
Ik heb net een bestelling geplaatst en amper twee minuten later gebeld omdat ik merkte dat de gratis artikelen blijkbaar ook manueel toegevoegd moesten worden. Helaas kon mijn bestelling volgens de klantendienst niet meer aangepast worden, waardoor ik uiteindelijk te veel heb betaald.
Wat mij vooral stoort, is dat de klantendienst aangaf niets meer te kunnen doen. Dat is moeilijk te begrijpen, zeker omdat het order volgens het portaal op dat moment nog verwerkt werd. Het lijkt me niet correct dat een bestelling na twee minuten al “onaanpasbaar” zou zijn.
Dit voelt erg klantonvriendelijk en weinig flexibel aan.

Respuesta de Plein
Vlotte bestelling...goede verpakking...vlugge verzending...goede prijs!
Gisterenavond laat besteld.
Vandaag om 12u15 bezorgd
😱s’avonds besteld en de andere dag in de voormiddag al geleverd. Supersnelle levering waarvan ik versteld stond. Nog sneller dan bol.com 😃😉.
Als dat geen service is 🫣🤣
Top klantendienst. Probleem vlekkeloos opgelost ook al was het mijn eigen fout!
Fijn samenwerken zo👍
Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis..., niet dus. Ik plaats een bestelling dinsdag jl. Ik krijg direct 2 T&T codes. 1 pakket werd op donderdag geleverd. We zijn nu zondag en van het 2de pakket is geen spoor te vinden, niettegenstaande het om hetzelfde product, zelfde koerier ging.
Bij navraag bij Plein kreeg ik een onlogisch antwoord, " wegens drukte paar dagen vertraging". Hoe komt het dan dat 1 deel van de bestelling wel ondanks die drukte geleverd werd en van het 2de deel heb ik het raden naar terwijl het dus om hetzelfde product gaat. Ik voel me wat in het ootje genomen met " hun promo"
Even update, 2de pakket was ergens bij hen "blijven hangen", zondag nogmaals email contact gehad, en vandaag maandag werd het 2de pakket dan ook geleverd.
Plots moet ik verschillende dagen wachten maar daar was niets van te zien bij de bestelling en betaling

Respuesta de Plein
Top!!! Bedankt voor de volledige ploeg van Plein. Eerlijke prijs. Top kwaliteit!!!
Proficiat!!!
Normaal kreeg ik mijn pakje de dag na bestelling. We zijn 4 dagen later en ik ontving nog niets. Ook geen update. Ik hoop dat ik mijn bestelling alsnog krijg.

Respuesta de Plein
Verzending goed ingepakt,snelle levering,mooie korting.
Kortom heel tevreden
Duidelijke website,goede verpakking en snelle levering!!!
Enorm tevreden!
Ik heb al verschillende bestellingen gedaan bij PLEIN en zijn altijd zeer correct in hun prijzen. ook als er problemen zijn met leveringen of iets anders, staan ze meteen klaar om te helpen. Zeer snelle respons en opvolging bij problemen. Ze zijn super vriendelijk en zoeken mee naar de beste oplossing. Echt een aanrader
Más información sobre otros tipos de reseñas.