Fantastisk butik ✨ Simone har så meget lækkert tøj, tasker, smykker og brugskunst og mange gode tilbud. Hun giver den bedste service og sender personlige hilsner med i pakken. Altid noget jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Simone fremtræder altid glad,venlig og imødekommende. Der er altid god service på live, ved køb og modtagelse af varerne. Jeg bliver glad og varm om hjertet, når jeg modtager mine indkøb , pakket sirl... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har aldrig oplevet bedre service! Jeg havde bestilt en vare et par timer inden der kom rabat. Jeg var selvfølgelig lidt ærgerlig over det, jeg skriver derfor ind til dem kl. 19 på en onsdag og får... Ver más
La empresa ha respondido
5 flotte og velfortjente stjerner til Plusmore og Simone. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super fin og hurtig service og flot pakket ind. Jeg har handlet der flere gange og handler gerne hos Simone igen, hun får mine... Ver más
Plusmore.dk er webshop med tøj til kvinder i størrelse 42-56. Plus size tøj i alle prisklasser.
Solvænget 18, 4000, Roskilde, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har endnu engang modtaget min bestilling meget hurtigt, tøjet passer perfekt, så dejligt at der på webshoppen står mål på de forskellige størrelser.

Respuesta de Plusmore
Super service fra Plusmore.
Lækre varer og kanon kundeservice

Respuesta de Plusmore
Gode tilbud, lækkert tøj, hurtig afsendelse og en sød lille hilsen ☺️🫶🏼

Respuesta de Plusmore
Så fin en service og Simone er venlig og vil sine kunder det bedste

Respuesta de Plusmore
Altid en fornøjelse at shoppe hos Plusmore.dk. Hurtig levering, god kvalitet og meget fin og personlig betjening. Simone er altid parat til at hjælpe. Og herligt at modtage fint indpakkede varer.

Respuesta de Plusmore
Dejlig vare, der var præcis som forventet samt hurtig og problemfri levering.

Respuesta de Plusmore
Pulsmore kan jeg absolut anbefale at handle..Med de lækreste varer og den sødeste og bedste service og hurtigt levering..5 stjerner kan kun gives..

Respuesta de Plusmore
Søde og venlige. Hurtig levering og hurtig penge retur hvis man sender tilbage

Respuesta de Plusmore
Simone er altid sød og meget hjælpsom. Hyggelig lille butik

Respuesta de Plusmore
Skønt at modtage en pakke fra plusmore
Altid håndskrevet hilsen med og altid pakket flot ind og den bedste kvalitet i varer
Super god kundeservice🥰

Respuesta de Plusmore
Altid hyggelige live god service giver mine bedste anbefalinger

Respuesta de Plusmore
Super hurtig betjening og har modtaget den fineste kjole. Plusmore er en fantastisk butik og Simone den sødeste ejer. Alle mine bedste anbefalinger herfra en altid meget tilfreds køber/kunde.

Respuesta de Plusmore
Varerne altid i orden og usædvanlig god kundeservice

Respuesta de Plusmore
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.