Pokershop.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt købsoplevelse Pokershop har et rigtig stort udvalg af Pokerschips, kort og alt hvad man kunne tænke sig til sin pokeraften. Jeg købte et pokersæt fra Royal Flush et par kortspil, pok... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selvom jeg lagde min ordre efter deres deadline for “afsendelse samme dag”, valgte ejeren alligevel at tage sagen i egen hånd og sendte pakken personligt samme dag. Det er tydeligt, at ejerne går... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udvalget er rigtig fint og nok det bedste i DK. Bredden af kvalitets produkter de tilbyder er stor hvilket giver større mulighed. Leveringen er et andet kapitel, men er vigtig. Når man har bestemt s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk raskt svar på alle mine spørsmål angående produktet, og t.o.m en demonstrasjonsvideo! Bestilte varene og de ble sendt med posten innen en time etter kjøpet. Anbefaler Pokershop.dk på det varmest... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de apuestas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Pokershop.dk - Poker butik der har Danmarks største kvalitetsudvalg af pokerudstyr som pokerchips, spillekort og udstyr til poker samt andre kort- og casinospil

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Udsøgt service

Først modtog vi nogle terninger, der ikke stemte helt overens med billedet på hjemmesiden.
Pokershop anbefalede i stedet nogle andre terninger til vores formål og sendte dem kvit og frit.
Hurtig levering - levering til pakkeshop er fremme næste dag.

12 de febrero de 2018

Fornøyd

Fornøyd !
Varene kom innen en uke til Norge,og de var av bra kvalitet.
Jeg kommer til å kjøpe mine julegaver her. Alle trenger å ha gode spillekort i plast :).

26 de enero de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen problemer, alt fungerer!

Varen blev bestilt, ingen problemer der.
Varen blev fragtet sikkert og havde ingen skader, varen kom frem til tiden, altså heller ingen problemer dér.
Hjemmesiden var nem at finde rundt på og det var dejligt nemt at se at det er en ægte og troværdig side, så ingen problemer dér heller.
Jeg vil helt sikkert anbefale denne side, prisen er fornuftig, og alt fungerer bare. Jeg har endnu ikke oplevet at de har lavet fejl de gange jeg har handlet der.

11 de diciembre de 2017

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.