PowerHypnose Dordrecht Opiniones

2. Practicante de medicina alternativa
  3. Asesor jurídico
  4. Médico especializado en medicina holística

Escrito por la empresa

PowerHypnose Dordrecht: Hypnotherapie bij SOLK, ALK & Angst Van overleven naar voluit leven: Herpak je regie met de PowerHypnose Methode De meeste mensen die bij mij komen, hebben alles al geprobeerd. Ze lopen vast in patronen van angst, burn-out of chronische pijn waar de reguliere zorg niet direct een antwoord op heeft Sinds 2001 is het mijn missie om die vicieuze cirkel te doorbreken. Niet door jarenlang te praten, maar door de kern te raken. Mijn drijfveer: Een krachtig leven als basis voor een betere wereld Ik geloof dat een fijn leven geen luxe is, maar een geboorterecht. Mijn passie is om mensen te bevrijden van innerlijke blokkades. Want wie zelf vanuit innerlijke vrede en eigen kracht leeft, heeft een positieve impact op zijn omgeving. Dat is de rimpeling die ik teweeg wil brengen voor een mooiere en liefdevollere wereld. De PowerHypnose Methode: Waar hoofd en lichaam samenkomen. Als grondlegger van deze methode combineer ik meer dan 25 jaar ervaring in hypnotherapie, NLP en energetisch werk. Waar veel therapieën de verbinding tussen het denken en het voelen missen, herstelt de PowerHypnose Methode deze connectie direct. Het resultaat? Een no-nonsense aanpak die vaak al binnen 3 consulten voor een blijvende transformatie zorgt bij: Angst & Paniek (mijn specialisme sinds 40 jaar) Burn-out & Stressgerelateerde klachten SOLK/ALK & Chronische pijn AD(H)D & HSP-gerelateerde onrust Met internationale certificeringen (ICR en ABH) en een achtergrond als Master Hypnose Trainer, begeleid ik cliënten en professionals uit heel Nederland en België naar een leven vanuit eigen regie. Ben jij klaar voor de echte verandering? Wacht niet langer op een oplossing die van buitenaf moet komen. De kracht zit in jou; ik help je alleen om er weer bij te kunnen. Zet vandaag de stap naar een fijner leven.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

1 opinión

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat deze man kan is gewoon fantastisch!

Wat deze man kan is gewoon fantastisch! De energie, de passie, de liefde en de toewijding waarmee hij mij gesteund en geholpen heeft is van een andere orde! Elke keer dat hij via zijn unieke mediamieke gave op afstand mij een healing geeft is dat direct voelbaar. Ik ervaar onmiddelijk rust en minder pijn! Mede door zijn hulp ga ik vooruit!
Bedankt Charles voor alles!

2 de junio de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de PowerHypnose Dordrecht

Respuesta de PowerHypnose Dordrecht

Bedankt Gerard voor de mooie review en het gestelde vertrouwen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.