Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bo van Premiumkeur heeft bij ons een dakinspectie uitgevoerd vanwege een aanhoudende lekkage. Hij nam echt de tijd: hij heeft de houten vlonder gedemonteerd om bij de dakbedekking te kunnen, alles n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tim kon op korte termijn tijd vrijmaken voor een bouwkundige keuring in Hilversum, en had dezelfde dag nog het rapport gereed. Hij heeft gedegen onderzoek gedaan, en met ons (de koper) meegedacht over... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede ervaring met Premiumkeur. Mo en Bo zijn absolute toppers: vriendelijk, deskundig en denken echt mee. Ze hebben de situatie helder bekeken, duidelijke uitleg en praktisch advies gegeven waar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op maandag 7 september heeft er een keuring plaatsgevonden bij etage woning in Adam west. Wederom prima verlopen en door Daan Bogaerts van premium keur perfect uitgevoerd. Al eens eerder een huis late... Ver más

Información sobre la empresa

1. Ingeniero estructural
  2. también en la categoría
  3. Asesor inmobiliario
  4. Ingeniero geotécnico
  5. Inspector de casas
  6. Inspector de construcción

Escrito por la empresa

Premiumkeur is principieel onafhankelijk, want we werken niet samen met makelaars of aannemers. Je kunt rekenen op een 100% onafhankelijk en betrouwbaar advies. Bij Premiumkeur staat de consument op nummer 1. Je kunt door Premiumkeur een bouwkundige keuring laten uitvoeren, inclusief een quickscan funderingsonderzoek, zodat je direct weet hoe de fundering eraan toe is van het huis dat je wilt kopen. Lees de vele recensies op Trustpilot en dan kun je zelf zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven. Premiumkeur heeft de hoogste klanttevredenheid van alle keurbedrijven in Nederland. Kies je voor zekerheid, dan kies je voor Premiumkeur.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,9

Todas las opiniones

81 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bo heeft ons uitstekend geholpen…

Bo heeft ons uitstekend geholpen vandaag met de bouwkundige keuring. Super professioneel en legt alles uit wat hij doet. Nog een extra pluspunt: onafhankelijke partij.

We zouden hem aan iedereen aanbevelen.

Dank Bo!

9 de enero de 2026

Respuesta de Premiumkeur

Bo is topper, dank dat je dat bevestigd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bo Schreurs heeft 2 x een bouwkundig…

Bo Schreurs heeft 2 x een bouwkundig onderzoek uitgevoerd voor ons. Altijd grondig, gedetailleerd en supervriendelijk! Absolute topper!

8 de enero de 2026

Respuesta de Premiumkeur

We worden vaak opnieuw gevraagd, omdat klanten zo tevreden zijn. Fijn dat ook jullie ons inmiddels 2 keer ingehuurd hebben.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een snelle en professionele service

Tim van Premiumkeur kon op zeer korte termijn , zelfs vlak voor Kerst nog langskomen voor een keuring van de kruipruimte van de flat. De email communicatie daaraan voorafgaande was zeer helder en we kregen snel reactie op vragen.
De keuring verliep zeer efficient en professioneel. We kregen ter plekke uitgebreide uitleg van de (vocht) problematiek en ook zeer nuttige suggesties. Het keuringsrapport ontvingen we binnen een week en zat goed in elkaar en was verrassend uitgebreid.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Fijn dat je ervaren hebt dat onze rapportages zo uitgebreid zijn.

Leak Detection

I have been struggling for the last few years with leaks on the roof that after many attempts to fix still remain.

I reached out to PremiumKeur to finally try to find out what really needs to be done and have a report so I can share.

I was visited by Bo Schreurs and after his investigation, he was able to share with me on the spot with pictures the reasons why the leakages are there.

He also helped me understand which repair work was properly done versus which one was not.

The full report arrived on time even though we were close to holidays period.

Highly recommend, very personal and caring for your current problems while very professional too.

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Premiumkeur is the number one in leak detection. Your review is a solid proof of this statement.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig advies goed uitgelegd door de…

Deskundig advies goed uitgelegd door de aardige inspecteur. En we kregen het rapport super snel!

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

super snel is vaak al de volgende dag, fijn om te horen dat je zo goed en snel geholpen bent.

Bouwkundige keuring door Tim Hollenberg

Tim Hollenberg heeft voor ons de bouwkundige keuring verricht. Heel gestructureerd heeft hij het huis doorlopen en besproken. Hij neemt goed de tijd en legt het e.a. geduldig uit als je het niet begrijpt. Ook denkt Tim direct mee in mogelijke oplossingen.
Het Bouwkundige rapport is zeer snel geleverd. Een waardevol document om je beslissing op te baseren en evt. later onderhoudswerkzaamheden mee te plannen.
Ik ben zeer tevreden en raad Tim en Premiumkeur zeer aan!

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Dank dat je ervaren hebt dat we zo betrokken zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer professionele en vriendelijke…

Zeer professionele en vriendelijke service. De keurder is grondig en levert een nauwkeurige en precieze rapport aan. Tijdens de keuring zelf had ik meteen het gevoel dat hij handelde in mijn beste belang en probeerde me alle informatie te geven die ik nodig had.

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Dank dat je ervaren hebt dat Premiumkeur ook echt in jouw belang handelt. Pas op voor de bedrijven die de makelaar je probeert aan te raden, want hun belang ligt niet bij de consument, maar bij de makelaar. De makelaar zorgt namelijk voor een flinke hoeveelheid werk en dat doet de makelaar alleen als je een keurder bent die naar zijn pijpen danst.

It was really nice done

It was really nice done! checked important details and came up with report within 1 day!

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

the proof that we are fast, thank you for the review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voorkom een potentiële miskoop!

Tim heeft een bouwkundig- en een funderingsonderzoek voor ons gedaan. Zeer professioneel en deskundig. Met zijn rapportage heeft hij ons behoed voor een potentiële miskoop. Het geld meer dan waard🤙

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Consumenten beschermen tegen een miskoop, waardoor de koop niet doorgaat. Nooit leuk, maar wel noodzakelijk om een consument te beschermen tegen grote financiële schade. Had je een bedrijf via de makelaar ingeschakeld, dan was de kans groot geweest dat je een kat in de zak gekocht had.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service en kwaliteit!!!

Onder grote druk van het aankopen van een appartement naar Premiumkeur gebeld voor algemene informatie over funderingsquesties. Heel vriendelijk te woord gestaan door de dame die de telefoon opnam en die mij adviseerde de vragen te mailen naar haar college Fred die mij vervolgens bijna per omgaande terugbelde en uitvoerig de ins en outs uit de doeken deed. De volgende ochtend heeft hij voor mij ook alle bouw en funderingstukken doorgenomen om een gedegen inschatting te kunnen maken of ik het aangeboden appartement veilig kan kopen en ook nog wat andere tips gegeven ( inmiddels ook een bod uitgebracht).
Ik belde eigenlijk met een simpele vraag waar ik bij de gemeente Amsterdam niet terecht kan omdat ze domweg niet terugbellen. Had deze service en snelheid niet durven dromen. In de huidige tijd on-Nederlands. Heel veel dank aan Fred en zijn collega.

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Ik heb je graag geholpen met een degelijk en eerlijk funderingsadvies

Ontzettend tevreden, aanrader!

Ontzettend tevreden over de service van Tim! Een hele fijne, eerlijke en grondige bouwkeuring, met duidelijke uitleg over de waar de gebreken zaten. Ook ontzettend snel daarna het officiële rapport (ook inclusief foto's) ontvangen. Alleen maar lof! Veel dank!

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Tim is niet alleen een topinspecteur, maar is ook heel snel met het opleveren van rapportages. Fijn dat jullie dat zelf ook zo ervaren hebben.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bo Schreurs heeft een dakinspectie…

Bo Schreurs heeft een dakinspectie verricht. Gedetailleerd, professioneel, transparant met foto’s en adviezen. Er wordt tijd en aandacht besteed aan je vragen. Het rapport is objectief, de communicatie helder. Kortom, ik ben zeer tevreden, voor een bouwkundige, technische analyse raad ik Premiumkeur aan, uitstekend geholpen door de medewerker BoSchreurs.

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Je hebt ervaren dat we bij Premiumkeur ook heel goed zijn in dakinspecties. Dit maakt Premiumkeur uniek in keurland, want onze inspecteurs zijn bouwkundig multidisciplinair en zeker geen hokjes kruisers.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grondige en uitgebreide keuring; een aanrader!

Tim heeft voor ons een bouwkundige keuring plus funderingsonderzoek gedaan. Hij ging zeer grondig te werk en zag dingen die wij zelf niet hadden gezien. De fundering bleek een veel groter probleem dan wij hadden ingeschat en we zijn dus behoedt voor een zeer risicovolle aankoop. Het rapport was duidelijk en ontvingen wij de volgende dag al.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Dank voor deze prachtige review, een overtuigend bewijs dat Premiumkeur kopers redt van een miskoop..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede keuring (snel ingepland &rapport)

Goede keuring. Deskundig, goede uitleg en uitgebreid de tijd genomen.
Kon snel en volgende dag al rapportage ontvangen.
Ook fijn om meteen funderingsproblemen te kunnen uitsluiten aangezien het jaren 30 huis is. (tegen meerprijs)

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Bij Premiumkeur weet je precies wat je koopt. Fijn om te horen dat dit huis geen funderingsgebrek had en dat we je de duidelijkheid hebben gegeven die je verdiend.

grondige keuring, helder advies

Tim heeft voor ons een bouwkundige keuring plus funderingsonderzoek gedaan. Hij ging grondig te werk en zag dingen die wij zelf niet hadden gezien. Met zijn achtergrond in bouwkunde en ervaring met vergelijkbare woningen kon hij goed vertellen welke punten opvallend of risicovol waren. Het rapport was duidelijk, ruim binnen de gestelde termijn en een vraag hierover werd heel snel beantwoord.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Ook na de koop staan onze inspecteurs klaar voor je. Fijn om te horen dat ook jij dat zo ervaren hebt.

5 jaar geleden deze club ingehuurd

5 jaar geleden deze club ingehuurd, nu weer. Wat een toppers zijn het. Opnieuw heel blij met het rapport wat ik van Tim heb ontvangen!

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Deze review maakt ons echt blij. Dank je

Tim was excellent

Tim from Premiumkeur was excellent. He fit us in in short notice, walked us through every part of the inspection, and patiently answered all our questions. The report came the next day as promised. Super professional and truly independent, definitely recommended!

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Truly independent, yes, absolutely.

Zeer goede keuring

Ontzettend goede en uitgebreide keuring uitgevoerd door Daan. Door de zorgvuldige keuring en het uitgebreide rapport een hoop problemen bespaard gebleven. Daarnaast nam Daan ook ruim de tijd voor de keuring, nabespreken, en was achteraf ook beschikbaar voor vragen. Al met al een enorme aanrader!

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Daan, dank voor je review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heeft de tijd genomen om onze badkamer…

Heeft de tijd genomen om onze badkamer te inspecteren heeft alle punten en schades goed beschreven die zijn onstaan door het bedrijf die onze badkamer heeft (gedaan)geprobeerd tedoen

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Premiumkeur

Dank voor deze aardige review

8 consejos para escribir buenas reseñas.