We worden altijd super snel geholpen als ik een vraag heb over producten, dat maakt dat ik minder zelf hoef te twijfelen en researchen en ik gewoon snel een bestelling kan plaatsen. Heel fijn!
La empresa ha respondido
WYSIWYG slaat 100% op Print.com Eerlijke prijzen en topkwaliteit drukwerk voor Pro's Al tevreden klant sinds de prille eerste stappen van dit bedrijf.
La empresa ha respondido
TOP BEDRIJF! niet verder zoeken! Leveren op tijd, goede en mooie kwaliteit en prijs! Al meer dan een jaar diverse materialen ontvangen: visitekaarten, flyers, spandoek, vlaggen, bestickering en pol... Ver más
La empresa ha respondido
Welcome aboard your flight at Print.com. An exclusive print platform, designed by and for ‘Frequent Flyers’: designers, inhouse marketers, resellers and printers. Print.com unlocks a world of print inspiration in a revolutionary interface, lets users compare prices, collaborate easily with colleagues or customers and order within seconds. Thousands of customers around the world rely on Print.com directly or use custom API’s to integrate seamlessly with their existing ERP or DAM software. Print.com. Let’s create a WOW together.
Teugseweg 18a, 7418 AM, Deventer, Overijssel, Holanda
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas

WYSIWYG slaat 100% op Print.com
Eerlijke prijzen en topkwaliteit drukwerk voor Pro's
Al tevreden klant sinds de prille eerste stappen van dit bedrijf.

Respuesta de Print.com - Nederland
In een half jaar tijd heb ik meerdere projecten naar volle tevredenheid en tegen een heel scherpe prijs laten verzorgen door Print.com. Het waren meestal eenvoudige dingen als flyers, kaarten, grote en kleine stickers, maar het zag er allemaal perfect uit. Daarnaast vond ik vooral het persoonlijke contact met medewerkers erg prettig. Als ik bijvoorbeeld een vraag had bij het online aanleveren van bestanden, hoefde ik maar te bellen om binnen vijf minuten vriendelijk en professioneel geholpen te worden. Ze deden de slogan op hun website ‘ het #1 klantgerichte printplatform’ echt eer aan.
Maar toen ik in februari 2026 boeken bestelde ging het mis. De door Print.com geproduceerde boeken vertonen een duidelijke golf/kromming langs de lange zijde. Bij het drukken van de boeken was geen rekening gehouden met de looprichting van het papier. De looprichting van al het materiaal moet evenwijdig zijn met de rug van het boek. Als hier bij het drukken van een boek geen rekening mee wordt gehouden zal het boekblok krom trekken. Een boek bladert ook prettiger als het de goede looprichting heeft. In deze vorm waren de boeken niet geschikt om aan mijn opdrachtgever te leveren.
Ik deed een verzoek om met een oplossing te komen, te weten kosteloze herdruk van de boeken in correcte uitvoering, of volledige ontbinding van de overeenkomst met terugname van de boeken. Helaas kon Print.com niet garanderen dat nieuw gedrukte boeken wel recht zouden zijn en werd me voorgesteld de overeenkomst te ontbinden onder de voorwaarde dat we allebei 50% van de gemaakte kosten delen. Hier ben ik mee akkoord gegaan.
Na een goed persoonlijk gesprek met Captain of the Netherlands Marco van Hierden, heb ik deze review aangepast.
Leuk assortiment met veel opties en mogelijkheden. Een gebruiksvriendelijk website en fijn bestelproces. Oftewel een aanrader.

Respuesta de Print.com - Nederland
Ik bestel zo'n beetje al mijn drukwerk bij Print.com vanwege goede prijs/kwaliteit, gebruiksvriendelijke website en ook zeer goede foutafhandeling.
Het voordeel van deze online drukker is vooral de vele papiersoorten en eigen afmetingen. En fijne klantenservice. Kortom heel tevreden!

Respuesta de Print.com - Nederland
De kwaliteit van Print.com is buitengewoon goed. Echt een aanrader! De goede verhouding tot de prijs is fijn meegenomen.

Respuesta de Print.com - Nederland
Full service, breed aanbod, scherpe prijzen, bereikbare en professionele service afdeling en natuurlijk prima kwaliteit.

Respuesta de Print.com - Nederland
one-stop-shop. Groot en breed assortiment waar wij als creatieve alleskunners onwijs blij mee zijn. En buiten de vele opties om zijn we ook erg blij dat ze meedenken: want ook al ligt de fout bij ons, of bij hun. Een oplossing komt er! We are #printlovers

Respuesta de Print.com - Nederland
Altijd fijn geholpen, snelle levertijden, kwalitatief prima drukwerk. Mocht er iets niet goed zijn dan wordt er altijd een juiste oplossing gezocht. 1 van de beter online printers!

Respuesta de Print.com - Nederland
Als klant van het eerste uur heb ik de ontwikkeling van Print.com meegemaakt. Zeer uitgebreide keuzemogelijkheden en overzichtelijke webapp. Ook de historie en het herbestellen is handig. Nog geen vijf sterrren omdat de meldingen nog iets beter/sneller opgevolgd zouden mogen worden wat mij betreft!

Respuesta de Print.com - Nederland
Print.com denkt écht met je mee waardoor je niet zomaar een nummertje bent. Mijn complimenten voor de persoonlijke service, altijd weer opnieuw.

Respuesta de Print.com - Nederland
De bestelomgeving is super makkelijk.
Dus snel kunnen bestellen en precies weten wat de kosten zijn, wanneer er geleverd gaat worden en door wie enz.

Respuesta de Print.com - Nederland
Erg blij met Print.com als leverancier voor mijn behang en muurcirkels. Als er problemen zijn lost het team het op. In het bijzonder heb ik veel contact met Arabella. Zij handelt snel en kan altijd op haar rekenen. Voor het behang zou het fijn zijn als er wat meer aandacht besteed wordt aan het netjes verpakken van de rollen. Voor de rest geen opmerkingen.

Respuesta de Print.com - Nederland
Wat deze opdracht zo bijzonder maakte, was hoe goed de hele ervaring voelde, eigenlijk al vóórdat de opdracht definitief was. Terwijl ik zelf nog in het oriëntatieproces zat, waren er achter de schermen al zoveel stappen gezet om te zorgen dat het eindresultaat écht klopte.
Eer werd vanaf het allereerste moment intensief meegedacht nog voor de order geplaatst was. En dat is consequent doorgezet tot en met de levering.
Van concept tot aan het afleveren met privekoerier hier: alles is bekeken, alles is gecheckt. Technisch werd er meegedacht tot in de kleinste details, zodat er werkelijk niets mis kon gaan.
En geen enkel telefoontje was te veel. Dat niveau van betrokkenheid maakte het verschil.

Respuesta de Print.com - Nederland
Al vele jaren doen wij fijn zaken met Print.com.
Hun leveringsprogramma is zeer divers. Je kunt er van alles laten bedrukken, briefpapier, roll-up banners, brochures, tassen, teveel om op te noemen. Lekker makkelijk, alles onder één dak!
Kleur en vakkennis zijn in ons grafische vak belangrijk. En met kleur bedoel ik dat ze bij Print.com het colormanagement hoog in het vaandel hebben staan. Paars is bij de volgende opdracht ook weer paars en niet afwijkend van kleur. Dat is voor ons het allerbelangrijkste!!!
En dan nog iets over de medewerkers. Natuurlijk loopt het niet altijd helemaal zoals gewenst maar niet getreurd: Het control- en quality-team staat je adequaat en correct te woord. Het zal niet meevallen om al die mensen die wat te zeuren hebben goed te woord te staan. Maar daar weten de dames en heren van Print.com perfect mee om te gaan. Een terechte klacht wordt snel opgelost. Kosten nog moeite gespaard en ze blijven allemaal uiterst vriendelijk.
En als je dan heel veel orders hebt ondergebracht dan staan ze zomaar met een taart voor je neus als waardering voor de samenwerking. Hoe leuk is dat!
Ik heb hem helaas nog nooit mogen ontmoeten maar diep respect voor de founder & CEO van Print.com, Marco Aarnink.

Respuesta de Print.com - Nederland
Wederom Airtex voor onze beursstand besteld; met spoedservice was het er supersnel. Goed verpakt en mooie kwaliteit print!

Respuesta de Print.com - Nederland
Bewijs ze een dienst en bestel niet meer bij Print.com, ze hebben het te druk. Een klacht wordt niet of heel laat behandelt en ze geven zelf toe dat ze het heel druk hebben met klachten. Ik was altijd best wel fan van Print.com maar als je haast hebt of waarde hecht aan afspraken moet je er echt niet bestellen, de kwaliteit is prima! Maar nu 3 mislukte orders achter elkaar is het wel klaar. Ik loop leeg op het niet reageren, geen appje, geen belletje, geen mailtje, niets! Ik ga mijn geluk beproeven bij Saxoprint.nl
Mijn tip aan Print.com zou zijn: beloof niet iets wat je niet waar kunt maken!

Respuesta de Print.com - Nederland
Prettige partij die afspraken nakomt, levert snelle en goede service en gaan ervoor om je als klant in elke situatie tevreden te stellen.

Respuesta de Print.com - Nederland
In de beginjaren was dit een klantgericht bedrijf, maar inmiddels lijkt het vooral om winst te draaien. Klachten worden steevast doorgeschoven naar anderen: DHL, PostNL, de productiepartner, of zelfs de klant zelf, maar nooit ligt het aan henzelf. Proactieve communicatie ontbreekt volledig. Je hoort niets als iets misgaat; je moet er zelf achteraan bellen om te ontdekken waarom je bestelling nog niet verstuurd is. Klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheid lijken hier verleden tijd. Wij kiezen voortaan voor een ander!

Respuesta de Print.com - Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.