Har handlet et par gange hos Prof-Shoppen, og begge gange har været en god oplevelse. Da jeg havde smidt faktura på det ene emne ud, skriver jeg for at bede om en kopi, og bum! 29 minutter senere... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte en Stihl stanghækkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og åbenede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... Ver más
Jeg bestilte varen (en græstrimmer) i går, tirsdag, sidst på formiddagen og havde den i dag, onsdag, lige over middag... det var hurtig ekspederet og leveret. Tusind tak 😊
Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne
Información sobre la empresa
- Concesionario de remolques terrestres
- Tienda para la reforma del hogar
- Tienda de herramientas
- Taller de reparación de remolques
- Tienda de insumos para remolques
- Concesionario de remolques utilitarios
Escrito por la empresa
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Información de contacto
Øresundsvej 7, 6715, Esbjerg N., Dinamarca
- 28 49 09 09
- info@prof-shoppen.dk
- www.prof-shoppen.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 53% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Græsslåning er blevet en ren fornøjelse…e
Græsslåning er blevet en ren fornøjelse 😄 siden jeg købte STIGA Multiclip 747 eV i Proff-shoppen. Og der fulgte super service med: havde problemer med at få maskinen i gang, men fik svar på mit spørgsmål per mail omgående selvom det var søndag - og er nu kisteglad for den fine makker. TAK 👍
Super service for betalende kunder.
Super service for betalende kunder.
Men hvad er pointen med prismatch når man ikke svare på den slags henvendelser.
Når man bestiller en trailer kugle…
Når man bestiller en trailer kugle havde det været god stil hvis den var blevet monteret, levering var amatør agtig
Hurtig levering og varen levede op til…
Hurtig levering og varen levede op til forventningen !
Hurtigt og nemt køb og god vejledning.
I har svaret hurtigt og præcis på…
I har svaret hurtigt og præcis på mails. Det var en fin service.
Leverancen var ikke god, idet den ikke dukkede op som oplyst. Afleverings tidspunktet blev lavet om to gange, men kom ikke til at passe efter den seneste rettelse.
Gode priser og hurtig levering
Varen blev leveret på 1 uge og ikke 2-4…
Varen blev leveret på 1 uge og ikke 2-4 dage. Hvis der menes 2-4 hverdage så skriv det.
Der vedhæftes faktura, hvor kort betaling ikke er trukket fra !
Meget skuffende oplevelse.
Meget skuffende oplevelse.
Den 21.5.26 bestilte og betalte jeg en Husqvarna P520DX med Combi 155X klippebord til over 200.000 kr.
På produktsiden stod der tydeligt:
"Bestil nu og få produktet leveret indenfor ca. 1-4 dage"
Det var naturligvis også den leveringstid, jeg forventede som kunde.
Nu er der gået mere end 3 uger, og jeg har stadig ikke modtaget maskinen.
Undervejs har jeg flere gange måttet kontakte virksomheden for at få en status. Ved et besøg i afdelingen i Ringsted stod maskinen stadig i kassen, og senere blev jeg kontaktet og fik oplyst, at leveringen måtte udsættes yderligere.
Jeg fik efterfølgende oplyst, at maskinen ville blive leveret fredag 12.6.26. Jeg brugte derfor dagen på at vente, men blev først kl. 14.30 kontaktet og fik at vide, at den alligevel ikke ville blive leveret.
Fejl kan ske, men når man køber en maskine til over 200.000 kr., forventer man en helt anden kommunikation og levering end det, jeg har oplevet.
Jeg kan desværre slet ikke anbefale virksomheden på baggrund af mit forløb.

Respuesta de Prof-Shoppen
Hurtig levering !
det spiller bare :-)
Top service
Super godt sted og handle
Og Super god service
Stod og skulle købe gaver
Og kom lidt sent i gang
Og havde ikke set at en af de vare som jeg havde bestilt
Var på fjern lager
Hvor de så skrev at de gerne ville sende den ene vare/gave og sende den anden så hurtigt som muligt
Og den første varen/gaven nåede og komme frem
Og det hele fungerede bare
Ikke sidste gang jeg handler her
Pragtfuldt service i topklasse.
Prof rådgivning og service
Det er dejlig at der hurtig…
Det er dejlig at der hurtig behandling,og
Hurtig levering.
God pris og hurtig levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.