Kan ikke stole på noe de sier
Er vel den mest useriøse bedriften som finnes. Har kjøpt deres så fantastiske gulvvarme system med mulighet formånstyre via app.
Men det er dens største skuffelsen jeg har vært borti, først falt serveren deres sammen og ble borte i månedsvis, de skylte på corona og det var vanskelig, men de skullemfå ny server på lufte og sørge for å bli uavhengige av kinesiske saswell , det skulle komme et lokalt grensesnitt som man kunne aksessere via hjeme automatisering. Etter langt og lenge kom det en ny server opp. Men fortsatt ustabilt, var heller ikke mulig å slå av gulvvarmen, fantes bare away modus. Til vinterferien så falt systemet ned igjen, nå var det oppgradering av server for.å unngå de problemer de har hatt i lang tid. Så kommer påsken og ingen ting virker igjen, nå skal det komme et nytt system igjen og ny app men det er kanskje klart til sommeren, og ingen lovnader om at noe de lovte før vil komme. Spar penger og velg en annen leverandør som ikke er avhengig av kinesiske underleverandører sørg for at det er lokal kontroll.
Og kont meg delen svarer de ikke på, tar ikke telefon, svarer ikke på epost.
Så ligg unna, velg noen andre
31 de marzo de 2023
Opinión espontánea