Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product was snel geleverd en het is de beloofde kwaliteit! Met de bij bestelde beugeltjes kon ik de led neon flex makkelijk en snel monteren en het aansluiten is kinder spel! Bedankt voor deze... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Protech lakbehandeling Moergestel.mijn auto blijft er, jaren na jaren als nieuw uitzien, bij verkoop heb ik daar steeds profijt van. al mijn auto's ook lang geleden hebben daar een behandeling gehad,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Empresa de electrónica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

PROLECH - de webshop voor mannen. Electra en techniek onder één dak.

4,6

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht paracord

Heb vorige zomer een paar rollen paracord besteld.. ik had iets te weinig en er is nageleverd. Het nageleverde touw is vergaan terwijl het eerste touw nog prima is. Er is dus een waardeloze kwaliteit nagestuurd. Bij een klacht krijg ik nul begrip, en geen ander touw opgestuurd. Een hele slechte klantenservice dus..

30 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang gezocht, hier gevonden!

Al tijden ben ik op zoek naar een opaalwitte lamp met E27-fitting, welke 2700K licht geeft. Deze lijken amper meer te krijgen, daar waar dit enige tijd geleden nog geen probleem was. Bij ABC-Led ben ik echter wèl geslaagd, waarna ik er gelijk een paar extra heb besteld (GU10).

Van de week dacht ik nog: een verloopfitting zou handig zijn. Ook dié hebben ze, dus maar meteen meebesteld.

Hetgeen is mis in het aanbod, zijn r7s LED lampen met een lengte van 118 mm. De ervaringen met dergelijke lampen van andere leveranciers is echter niet geweldig, dus wellicht dat dat de reden is dat men ze niet aanbiedt?

24 de enero de 2026

Ledprofielen besteld

Ledprofielen besteld. De website maakte het makkelijk om een keuze te maken en het bestelproces verliep soepel. De bestelling werd snel afgehandeld en ik had de producten binnen een paar dagen in huis. Niks op aan te merken.

14 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product was snel geleverd en het is…

Bedankt voor deze mooie ervaring ik heb weer een bestelling gedaan om nog meer gave verlichting aan mijn machine te creëren
Bedankt!

6 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lang gezocht naar een ring tl…

Lang gezocht naar een ring tl verlichting voor in een oude straatlantaarn. In de zoektocht bekeken dat het beter een led ring kon worden, dan is ombouw nodig en behoud je ook de oude, wat gammelig aandoende fitting. Kom ik hier bij ABC led de ideale lamp tegen, meteen op 230V en veel zuiniger dan de TL, oude fitting en voorschakeling kan gewoon weg. Super oplossing, ik wist niet dat dit er was.

31 de diciembre de 2025

Top webwinkel

Top webwinkel, Alleen zou er meer uitleg bij zetten voor hoe je moet aansluiten enzo snappie! voor de rest na mijn idee wel goed!

17 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.