1).En tydlig beskrivning av varan gjorde att det var lätt att bestämma sig för ett köp. Varan motsvarade mina behov trots att den är en 'utgående modell'. 2).Ett bra pris (50% rea) avgjorde saken.... Ver más
Jag har köpt samma produkt en gång tidigare från Prylxperten. Det är den enda erfarenhet jag har av företaget i sig. Eftersom jag köper nu igen kan man lätt räkna ut att jag då var nöjd, och är så... Ver más
Väldigt otrevlig support. Jag köpte och råkade välja hemleverans istället för upphämtning i lokal postombud. Jag kontaktar dem om att det eventuellt kommer returneras till avsändare och jag blir du... Ver más
Ordered something, got a message that it was shipped one day later but nothing happens for a week. Not possible to track the shipment with the data provided. Sent a message to support, got a reply fi... Ver más
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de informática
- Empresa de automatización de viviendas
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har mängder av fina prylar till bra priser. Tillbehör till ditt tv-spel, reservdelar till din bild eller surfplatta, Xenon ljus till din bil och massvis med teknikprylar.
No ha contestado las opiniones negativas
Kanonsnabb leverans 👍👍
Köpte en iphonekabel som slutade…
Köpte en iphonekabel som slutade fungera efter en vecka. Kundtjänsten var väldigt arrogant och vägrade skicka en ny.
Chockad över behandlingen av ärendet.
En snabb leverans
En snabb leverans. Bra produkt som uppfyller kraven jag ställde på mina hörselkåpor. Jätte bra pris.
Snabb och smidig leverans
Bra hemsida. Tydligt, enkelt! Snabb leverans. Mycket bra upplevelse.
Utebliven leverans
Jag har beställt och betalat varor. Men någon leverans har jag inte sett till. Är prylexperten ett blufföretag?
Kitet obrukbart
Kitet obrukbart, allt var torrt och gick inte att använda. Möög Köp inte
Grymt snabb leverans
Bra priser och snabb leverans
Bra service och snabb leverans
Bra service och snabb leverans. Får fort svar när man kontaktar kundtjänst.
Väldigt snabb leverans och varan stämde…
Väldigt snabb leverans och varan stämde överens med beskrivning.
Topp!
Rätt grejer bra kvalitet kändes det…
Rätt grejer bra kvalitet kändes det som.
Väldigt snabb leverans
Bra servicemainad
Snappt och smidigt
Snabbt enkelt billigt
Klaget på en levering som sto som…
Klaget på en levering som sto som levert men jeg ikke hadde mottatt , kundesupport ordnet ny sending innen 24 timer. Veldig rask og bra service.
Jeg ville gerne have kunnet sende…
Jeg ville gerne have kunnet sende pakken til en anden end bestilleren - hvis man kan , fandt jeg det ikke.
Pakken kom ikke indenfor den lovede tid. Ellers OK
Varorna jag beställde kom på beställde…
Varorna jag beställde kom på beställde tid allt var kanonbra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.