Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Punkt 1 på Søtorvet Det kan ikke gøres bedre, butikkens personale var utroligt serviceminded, og meget vidende. Transport og installation var også til mere end 5 stjerner, en virkelig god oplevelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har for nyligt købt en ovn og en microovn, og af forskellige årsager skulle begge byttes, i den forbindelse yde punkt 1 i Gørlev super god service. Så 5 stjerner her fra Kenneth

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde i dag kl. 10:30 en telefonsamtale med Punkt1 Amager og talte med Michael. Kort inde i samtalen lagde han røret på, da det viste sig, at jeg muligvis havde ringet forkert. Som kunde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en Grundig vaskemaskine hos afdelingen i Silkeborg. Maskinen gik i stykker kun 6 måneder efter garantien på 2 år udløb. Lidt tidligt synes jeg, men Punkt 1 ville ikke yde nogen form for kulance!... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,4

Todas las opiniones

(2048)

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ikke muligt at give 0 stjerner

Ikke muligt at give 0 stjerner, så de får en enkelt. Bestilt en vare d. 16 Dec, ikke modtaget endnu d. 12 Jan. d. 21 Dec får jeg af vide at GLS henter den dagen efter til afsendelse, men ikke sendt endnu d. 12 Jan. Lager problemer tror jeg, har ikke hørt fra dem siden d. 30 Dec og de ignorere mig totalt nu. Tænker de prøver få mig til at afbestille, da jeg kan se de sælger samme produkt meget dyrere nu. Utrolig dårlig oplevelse, og forstår ikke man ikke svarer sine kunder.

12 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige købt vaskemaskine hos Punkt…

Vi har lige købt vaskemaskine hos Punkt 1 på Nørrevænget i Silkeborg. IGEN en helt utrolig god service ligesom de andre gange, vi har handlet hos Punkt 1 i Silkeborg. De er hjælpsomme og hører, hvad vi har brug for. Og vi har talt med forskellige medarbejdere de gange, vi har handlet men det er lige meget, for alle er gode!

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Punkt 1.Odense vej,(bjerg Iversen)

Punkt 1.Odense vej,(bjerg Iversen)
Købte en opvasker til 4500kr, kom hjem med den hvor den viste fejl, ringer til punkt 1, hvor de siger kom med den , vi bytter til en anden. Kommer hjem med den , får den sat til, kører perfekt, så kommer der en udsalgsavis , hvor opvaskeren vi fik, er sat ned til 3000kr, kører til punkt 1, forligger dem at vi gav 4500kr for en uge siden,okay, ja så får i da lige 1500kr retur.
Ja SERVICE I TOP , derfor vi handler der

29 de diciembre de 2025

Punkt1 i Nakskov

Punkt1 i Nakskov. Jeg havde telefonisk kontakt med dem 2 gange, på to dage, omkring en køkkenmaskine. De var utroligt hjælpsomme og dobbelttjekkede alting, og fandt en god løsning for os. De hjalp også med at bære køkkenmaskinen ud til bilen, da den var tung. Meget høflige og hjælpsomme. Super oplevelse.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avoid Punkt1 at all costs – terrible service, zero responsibility, rude management

I bought a Siemens washing machine from Punkt1 in September 2025 and paid 1,000 DKK for professional installation.
During installation, the technician claimed there was a problem with my inlet water pipe, said he couldn’t connect the machine, and told me to call a plumber myself.
I immediately contacted Siemens Service. Their technician came, discovered the Punkt1 installer had simply twisted and damaged the inlet hose during installation, and fixed it in minutes. Siemens charged me 1,640 DKK for the visit.
I contacted Morten (the salesperson who sold me the machine) and he promised that Punkt1’s subcontractor would reimburse me. For almost three months I kept receiving weekly payment reminders from Siemens while Punkt1 repeatedly claimed “it has been paid” or “we are waiting for the technician”.
On 10 December 2025, after the 6th reminder from Siemens, I called the store manager. Instead of helping, he was extremely rude, raised his voice, and said: “This is how we do business – we can only ask the driver to pay, we can’t do more”. When I pointed out that I paid 1,000 DKK for a professional installation and they should take responsibility, he literally shouted at me and refused to help.
Almost three months of false promises, lies, and in the end aggressive and arrogant behaviour from the manager.
Punkt1 cost me time, stress, and 1,640 DKK that they still refuse to take responsibility for.
Never again. Buy your appliances anywhere else – this company has zero customer service and zero accountability.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Særdeles langsom returbehandling og dårlig service

Jeg meddelte d. 15. november, at jeg ville gøre brug af min fortrydelsesret. Varen var endnu ikke afhentet og lå klar hos forhandleren.

Selvom jeg informerede Punkt1 om fortrydelsen, blev varen afsendt, da "lageret havde været hurtige" (ifølge kundeservice 22/11). Jeg sendte mine kontooplysninger samme dag (22/11) for at få refunderet pengene, så snart butikken havde modtaget pakken retur.

Punkt1 lovede d. 28/11, at pengene ville blive returneret "i næste uge".

I dag, d. 9. december, 24 dage efter jeg sendte mine kontooplysninger, og 14 dage efter Punkt1 bekræftede annulleringen, har jeg STADIG ikke modtaget pengene retur.

Det er under al kritik, at en annullering af en vare, der aldrig har været ude af Punkt1's hænder (blev meldt klar til afhentning d. 11/11 2025), skal tage så lang tid. Særligt når der er lovet en specifik tidsramme, som ikke overholdes. Svartiden er i perioder lang, og processen har været unødigt besværlig.

Punkt1, hvor er mine penge?

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ring til Kundeservice og jeg…

Jeg har ring til Kundeservice og jeg har saget det skal annullere,han saget der vil gå 24 time før det kommer ind i konto,der er ikke kommer nogen,punkt1 Kundeservice lyver med alt,og stjæler min penge

1 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte et fryseskab på nettet

Bestilte et fryseskab på nettet, til levering i Grindsted afdelingen.
Skabets låge havde fået et knæk, og håndtaget var gået i stykker.
Jeg skrev 2 gange til deres kundeservice, uden at få noget svar, og henvendte mig derefter til butikken i Grindsted.
Så skete der noget. Fik fat i Ole, som lynhurtigt hjalp mig videre til en god løsning, så jeg vil klart anbefale at man går ned i den fysiske butik og køber sine varer der, for der får man en rigtig god kundeservice.

3 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen…

Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen forståelse eller hjælp med den nye opvaske maskine de havde installeret 4 uger forinden og som første gang den skulle bruges ikke virkede. Henviste blot til leverandøren. Mads som jeg talte med var helt umulig. Venlig nok, men totalt afvisende.

24 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt 2 vaskemaskiner og 2…

Har købt 2 vaskemaskiner og 2 tørretumblere hos Punkt 1 inkl. levering, installering samt 5 års garanti. Da maskinerne bliver leveret taber leverandøren 2 af maskinerne da de skulle leveres på 5 sal og han ikke ville gå flere gange og dermed tog 2 maskiner af gangen. Dette bliver vi informeret om da vi endelig får testet maskinerne og finder ud af 1 af dem er beskadiget. Der er nu gået 3 uger fra vi informerede Punkt 1 om dette og der er sendt en person hen for at tage billede og har intet hørt ellers. Utrolig dårlig service og næste skridt bliver ankenævnet.
Til punkt 1, hermed sagsnummeret så vi kan få hvad vi har betalt for: 3566934

7 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min gudmor bestilte fire telefoner og…

Min gudmor bestilte fire telefoner og den ene kom ikke hjem de blev ved med og ændre datoen efter 4 gang de ændret datoen køre min far derud for det kunne ikke være rigtig den ansatte begyndte og råbe af ham til sidst sagde min far han ville have pengene tilbage sys det virkelig dårlig service

27 de octubre de 2025

Kæmpe ros til en ansat i Punkt1 i Kolding

Jeg stod akut og manglede en fryser i dag, fordi vores stod af. Jeg var i flere hårde/hvidevarerbutikker, som ikke kunne lave en god pris inden for mit budget. Jeg ringede til Punkt1 i Kolding 15 min før luk og fik fat på Jeff (mener jeg, at han hed). Han siger, at han finder noget der passer på mine krav og jeg kunne bare kigge forbi. Jeg kommer med trailer, Jeff har lavet en super pris på et udstillingsfryseskab og vi for handlet, forklaret de 7 års garanti og han hjælper det på min trailer. Kæmpe tusinde tak for fantastisk hjælp, service og venlighed. Jeg ved, hvor jeg starter, næste gang jeg mangler hårde/hvidevarer!

25 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Opvaskemaskine indenfor garantien

Har haft problemer med vores opvaskemaskine og har skiftevis haft kontakt med Punkt 1 og en reparatør.. Processen har været hurtig og gnidningsfri og vi venter nu på en ny opvaskemaskine, da den gamle ikke kunne fikses, men stadig havde garanti.
De 4 stjerner kunne blive til 5, hvis alle medarbejderne var som Jesper - den sidste mand vi snakkede med, og som guidede os igennem valgene af ny opvasker. Dejlig personlighed og kundeservice i top!

15 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale at handle lokalt i…

Jeg kan kun anbefale at handle lokalt i Gørlev Punkt 1 . Jeg har fået super godt betjening hele vejen igennem med en vaskemaskine der gik i stykker 3 gange. Venligt personale der prøver at hjælpe en. Hurtig montør. Virkelig god personlig service tak til Nadja og Henrik.

10 de octubre de 2025

Punkt 1

Punkt 1
Jeg bestilt en opvaskemaskine søndag online hvor der stod de havde en i butikken. Forsøgt at afhente om mandagen, men fik at vide den først skulle sendes fra Sverige og ville komme tirsdag eller onsdag. Ringer torsdag i butikken og får at viden den før kommer 1/10 altså 10 dage efter. Det kunne jeg ikke vente på så sagde jeg gerne ville afmelde den. Det kan man så ikke i butikken men jeg skulle skive til kundeservice, det gjorde jeg så inden afsenden fra Sverige den 25. 2/10 har jeg intet hørt men pengene er trukket fra min konto, jeg skriver igen til kundeservice men hører intet. I dag 4/10 ringer debat fra butikken og siger jeg skal hente min opvaskemaskine, jeg siger jeg ikke skal have den igen, og at jeg ønsker mine penge retur. De skal jeg så aftale med kundeservice- som ikke svarer- det ville være skønt hvis Punkt1 tog ansvar som en samlet enhed. Hun siger i øvrigt at vi kunne bare være kommet før, så havde de fundet ud af noget, hvor jeg må sige at vi havde allerede været i kontakt med dem 2 gange uden de havde hjulpet med at løse problemet. Så nu prøver jeg igen at skrive til kundeservice men nu gennem trustpilot, da Punkt 1 i Slagelse ikke kan hjælpe.

21 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt et Gram køleskab hos punkt1 i…

Har købt et Gram køleskab hos punkt1 i Gørlev. Vi fik som altid en fremragende behandling og vejledning, og vi vil altid bruge butikken i Gørlev, når der skal handles. Butikken og dens medarbejdere, kan klart anbefales.

1 de julio de 2025

Sag nr 3444400

Sag nr. 3444400 er den eneste mail jeg har fået fra dem, og det er over en uge siden nu.
Jeg har prøvet at ringe til kunde service, men har været nr. 36 i køen. Når man har et almindeligt arbejde så har man ikke tid til at vente så længe.
Det handler om en fryser der er stået af inden for garanti perioden. Jeg er lidt træt af at stå uden fryser og blive holdt hen.

8 de septiembre de 2025
Logotipo de punkt1

Respuesta de punkt1

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Vi forstår godt, at det er frustrerende at stå uden fryser og samtidig opleve ventetid og manglende opfølgning – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er i gang med at behandle din sag, og du vil høre fra os snarest muligt. Vi arbejder på at finde en løsning hurtigst muligt.

Vi beklager den ulejlighed og frustration, situationen har medført, og takker for din tålmodighed, mens vi håndterer sagen.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner
Punkt1

Dårligt

Dårligt, dårligt, dårligt. Hold dig væk.
Very bad service!

15 de septiembre de 2025
Logotipo de punkt1

Respuesta de punkt1

Hej Reza,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 🙏 Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – vi forstår godt din frustration, når servicen ikke lever op til dine forventninger. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er på sagen, og du vil høre nærmere fra os snarest muligt. Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os til at blive bedre og sikre, at lignende situationer ikke gentager sig.

Vi beklager den ulejlighed, du har oplevet, og takker for, at du gør os opmærksomme på problemet.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner
Punkt1

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.