Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Auch ich habe einen puregreen Wassersparmodul gekauft und nach einem ersten Duschtest direkt wieder ausgebaut. Der Wasserdruck an der Brause wird so stark reduziert, dass das Wasser nur noch aus der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg brugte PureGreen for første gang for et par uger siden, hvor jeg købte en pakke sugerør i glas og nogle plastikfri frostposer. Mine ting kom super hurtigt og især sugerørerne var virkelig godt pa... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Var på jagt efter to "gamle" farver af Sistema drikkedunke som skulle passe med madkasser. Fandt dem her og bestilte. Varen blev ikke leveret så hurtigt som lovet, var begge af den nye model (ikke som... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Stort udvalg i økologiske kvalitetsprodukter! - Alle fødevarer er økologiske eller biodynamiske - Hudplejen er 100 % fri for skadelig kemi og parabener. - vi vælger kun det bedste til dig og din familie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,3

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt, effektivt og super service

Skulle bruge en gave til en rund fødselsdag og fandt det helt rigtige på PureGreen. Jeg var meget sent ude, men Helle besvarede min sms sent en onsdag aften, sendte pakken af sted torsdag (og nåede at kontakte mig vedr. en farve på en af tingene torsdag formiddag), så jeg havde den allerede fredag. Dejligt!

11 de agosto de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og hurtig services trods ferie

Lige før jeg bestilte mine produkter, stod der at leveringen ville være en smule forsinket trods sommerferie, men dette gjorde mig ikke noget, da det ikke hastede. Jeg fik dog mine varer nogen dage før tid, og der har været super god kommunikation hele vejen i gennem!

7 de agosto de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

meget personlig og serviceminded virksomhed

jeg har handlet her flere gange, og er altid blevet behandlet utrolig godt! Varerne kommer rimelig hurtigt, og der er altid en sød lille besked med. Der var en enkelt gang hvor der var gået lidt kludder i min ordre, men det blev ordnet på fineste vis, ved at gaven blev sendt direkte til modtageren med indpakning og ekstra små prøver i - så alt i alt en virksomhed jeg har lyst til at anbefale andre at handle i.

16 de julio de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ikke modtaget mine varer!

Jeg har ikke modtaget mine varer, men mit dankort er blevet trukket! Ingen svarer telefonen, når jeg ringer!

6 de julio de 2015
Logotipo de PureGreen

Respuesta de PureGreen

Hej Belinda,
Som jeg netop har skrevet til dig pr. mail, så er din pakke sendt herfra d. 2/7 samme dag som pengene blev trukket på din konto. Den ligger klar til afhentning. Det er PostDanmarks ansvar at sende en besked til dig om, at den er klar til afhentning og er det ikke sket, så er det en fejl. Vi har desværre ikke altid mulighed for at tage telefonen, men hvis du lægger en besked på svareren, ringer vi tilbage.
Bedste hilsner Helle

Super

Personlig opfølgning og hurtig levering

4 de julio de 2015

Super hurtig levering

Efter bestilling på hjemmesiden, fik jeg straks pr. mail en bekræftelse på bestillingen, og senere en mail om, at varen var på vej. Og varen er lige, som jeg forventede. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Helle, PureGreen :-)

18 de mayo de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kirsten Rudbeck Kolding

Kære Helle Kloster - min første handel hos dig var helt i orden fra start til slut. Det var såmænd kun en enkelt vare jeg manglede (Organic M.A.K.E. Cleansing Gel) - du afsendte den straks og den kom 2 dage senere. Ingen problemer overhovedet!
Din forretning og dit udvalg ser spændende ud - dog savner jeg detaillerede indholdsbeskrivelser af varer indenfor hudpleje, kosmetik, hårshampoo m.m.
Har du også en fysisk forretning eller er det udelukkende nethandel?

Med venlig hilsen
Kirsten Rudbeck.

3 de mayo de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.