Pusselavenyn Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I princip icke-existerande kundservice trots att det står ”svar inom 48h på vardagar” på hemsidan, väntat på återkoppling i över en vecka nu. Väntar dessutom på återbetalning för en retur jag gjorde 2... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde pussel den 15 febr och betalade med Swish, idag är det den 23 febr och inget pussel kommit!! Vad har hänt det brukar komma på 2 dagar?? Går inte att få tag i någon ! Efter många m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tycker pusselavenyn är toppen!! Litet minus med just det här köpet var att jag hade önskat att det fanns markeringar på pusselmattan efter antalet bitar det är på pusslet. Har andra pusselmattor för u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har säkert 40 pussel av Jan van Haasteren. Vårt första pussel köpte för säkert 30 år sedan. Under pandemin började vi pussla igen. Har köpt 8 pussel bara nu i höst. Det är lätt att beställa och ta... Ver más

1. Tienda de hobbies
  2. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Vi på Pusselavenyn har Sveriges största pusselsortiment för både vuxna och barn. Du finner olika motiv, antal bitar och svårighetsgrader ifrån kända märken som Ravensburger, Clementoni, Kärnan och många fler!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde fem pussel i början av mars

Beställde fem pussel i början av mars, enligt deras sida skulle leveransen ta 2-5 dagar.
Fick information om att det har skickats med postnord.
Spårningsnumret finns inte hos postnord.
Har även ringt till Postnord som inte kan hitta försändelsen.
Har mailat företaget två gånger och inte fått något svar.
Köp inte från detta företag.

7 de marzo de 2023

Uruselt

Uruselt. Väntat sen 6 mars på Födelsedagspresent 20 mars.
Inte kommit ännu. Har mailat , inget svar. Spårningsumret fungerar inte heller. Bara Bluff. Beställ inte från dessa !!!

22 de marzo de 2023

Beställt sedan 7 mars

Beställt sedan 7 mars, fick ett mejl om nummer om paketet men det går inte att sökas och paketet fanns inte på Postnord. Väntat över en vecka och fortfarande inget svar. Tänker avbryta min betalning. Vad har hänt med er?

16 de marzo de 2023

Borttappat paket

Borttappat paket. Verkar ha lagt ner verksamheten. Fick först kontakt och besked om att pengarna går tillbaka. Eftersom jag ville ha det jag beställde har jag frågat om de skickar igen eller om jag ska förnya beställningen. Får nu inte kontakt varken på mail eller telefon.

13 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mitt beställda paket är borta och kundservice svarar inte

Mitt beställda paket är borta eller alternativt, mycket sent. När jag meddelar Pusselaveny om att paketet inte har kommit fram och att det inte går att söka på det, svarar de att " Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att du inte kan spåra ditt paket men det har uppstått ett tekniskt problem och vi håller på att kollar upp felet just nu". Efter det, inget svar på flera dagar. Mitt paket har fortfarande inte kommit fram.
Det verkar inte finnas något telefonnummer till dem. Dålig och nonchalant kundservice, tycker jag. Ska reklamera försändelsen, hoppas att det kommer att fungera.

28 de febrero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Försvunnen försändelse?

Pusslet ska ha skickats från er i måndags med Postnord. Jag fick en länk för att kunna följa försändelsen. Men den har inte fungerat alls. Som svar på ett mejl från mig om detta fick jag igår förklaringen att det har varit ett tekniskt fel. Fortfarande har jag dock inte sett skymten av pusslet och det går inte att hitta det på Postnord-appen heller.

24 de febrero de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.