Første gang med PUST rejser men bestemt ikke sidste. Utrolig veltilrettelagt rejse. Fantastiske oplevelser med en Christina , dansk/italiensk guide med fuldstændig uutømmelig viden om Venedig. F... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kernepunktet i turen var besøget i Albisola, hvor vi besøgte Asger Jorns hus, der nu er museum samt de to pottemager/ keramikværksteder i byen, hvor han har lavet sin keramik. Alle tre steder var e... Ver más
For mig var det ikke hensigtsmæssigt at bo i Pigna, når de andre deltagere var indkvarteret i Castelvittorio. Savnede den sporadiske sociale omgang, og muligheden for lige at smutte hjem og hvile si... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Pust rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold. Alle rejsemål går til Ligurien i Norditalien. Det er et område hvor gastronomien er i topklasse, naturen betagende og vejret mildt og solrigt. Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og man får en helt særlig og unik ferieoplevelse.
Información de contacto
Heisesgade 55, 2100, København
- +4531264100
- info@pustrejser.dk
- www.pustrejser.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En særdeles veltilrettelagt nytårsrejse…
En særdeles veltilrettelagt nytårsrejse til Venedig med Pust rejser. En tilpas blanding af guidede ture med fokus på Venedigs kunst og historie fortalt af en meget vidende lokal dansktalende guide samt tid til at udforske byen på egen hånd. Med en madanmelder som rejseleder blev man indført i Venedigs meget autentiske såvel som det mere nyfortolkende køkken.
Et højdepunkt var koncert i byens operahus, på pladser helt foran.
Jytte og Torben Poulsen
Nytårsrejse til Venedig
Jeg har for 2. gang deltaget i Pust’s nytårsrejse til Venedig.
Også denne gang var det en fin tur. Især turen i Operaen, var en stor oplevelse. Helle Brøndum Carlsen var en dygtig guide med stor kendskab til mad og vin.
En rejse jeg vil anbefale
Glæde og positiv energi.
Min 5. rejse med PUST Rejser og den 6. er allerede i kalenderen.
Første gang med PUST rejser men bestemt…
Fantastisk koncert i Operaen med super sæder helt fremme.
En meget hyggelig nytårsaften med start af Kongens nytårstale.
Hjem den 1. januar om morgenen, derfor utrolig rart at der var bestilt vandtaxaer så alt gled gnidningsløst.
Også stor tak til Helle for en fantastisk rejse.
Kirsten Gordon
Kultur og gastronomi på højt niveau i Venedig
Første gang med PUST Rejser, men bestemt ikke sidste!!
Nytårsturen til Venedig har været en af de mest positive rejseoplevelser, vi nogensinde har haft.
Alt tilrettelagt til mindste detalje. Hyggeligt, roligt og velbeliggende hotel. Guidede ture med en nærmest alt vidende dansk guide bosiddende i Venedig.
En fantastisk nytårskoncert i La Fenice med nogle af de bedste pladser i teatret for slet ikke at nævne et meget veloplagt orkester, kor og sangere.
Måltider på udsøgte restauranter som PUST og Helle Brønnum Carlsen med omhu havde udvalgt.
En nytårsaften med kong Frederiks nytårstale, quiz om Venedig, bobler og snacks, hvorefter vi fulgtes til en nærliggende restaurant og fik en dejlig middag med efterfølgende nytårsfyrværkeri og champagne ved vandkanten.
En aldeles gennemført, professionel og hjertevarmende oplevelse.
Togrejse
Vi har været med PUST Rejser på togtur til Italien. Under vejs stødte vi på forhindringer i form af forsinkelser og aflysninger, der bevirkede, at vi af egen lomme afholdt nogle udgifter for at kunne nå frem til destinationen. Trods status som rejsearrangør mener PUST Rejser ikke, at de har hverken lod eller del i disse udgifter. Tværtimod har PUST Rejser beholdt en økonomisk kompensation, vi som rejsende har fået bevilget af Interrail/Eurail.
Kompensationen fra Eurail er på 24 Euro (ikke 68 kr.) - som vi ikke har set skyggen af

Respuesta de PUST Rejser
Helt vidunderlig keramik rejse til…
Helt vidunderlig keramik rejse til Pigna. Meget veltilrettelagt, passende balance mellem fritid og aktivitet. Utrolig sød keramiklærer med god undervisning., Virkelig dejlig mad og det var skønt at alle aften måltider var planlagt, så vi ikke skulle bruge energi på det. Det var en meget dejlig uge og jeg kan anbefale det til personer, der rejser alene. Jeg rejser gerne med Pust igen.
Rejser med fokus på personlighed
Rejser med fokus på personlighed, kultur og natur. Castelvittorio er den skønneste lille by hvor tiden står stille og roen sænker sig.. kan kun anbefales
Korrejse til Castel Vittorio
Korrejse til Castel Vittorio 27-5 til 3-6 2025.
Vi boede i ovennævnte lille bitte stille by, hvor kirkeklokken holdt styr på tiden med sine timeslag.
Rigtig dejlig tur, hvor programmet var meget afvekslende: Ud over fast daglig sangundervisning bød programmet på diverse udflugter, dels i nærområdet og dels lidt længere væk. Vi fik badet i både badesø og Middelhav og spist frokost hos en lille italiensk familie "oppe på bjerget". I øvrigt var de fleste steder, vi spiste, rigtig gode. Den daglige morgenmad, som vi kunne indtage på tagterrassen, var også en rigtig god start på dagen. Ja, jeg kunne blive ved - f.eks. ved at tale om udsigten fra mit værelse: bjergskråninger og Mursejlere. o.s.v. o.s.v
Jette Appelon Marquardsen
Skøn strikkerejse
Ferie i dejligt selskab med strik, betagende udsigter og italiensk mad. Flot værelse med eget bad og toilet. Særdeles dygtig og sød strikkeunderviser og guide. Endnu en vellykket rejse med PUST.
Fantastisk spændende oplevelse,vi fik…
Fantastisk spændende oplevelse,vi fik oplevelser m.m. Marianne er myre flittig sød og dejligt selskab,Hanne var i sprudlende humør og meget vidende.
Skøn tur.Alle driblede og fik en dejlig stemning i hele gruppen.
Tak for en skøn oplevelse.
Kærlig hilsen Susanne Alberg Vestergaard
Madanmelderrejserne er et hit
Jeg er netop vendt hjem fra endnu en fantastisk madanmelderrejse med PUST rejser. Denne gang gik turen til Sardinien. De 5 madanmelderrejser, jeg har deltaget i, har været kendetegnet ved rigtig gode restaurantbesøg og vinsmagninger, og der har altid været godt selskab fra andre deltagere. Det er et stort plus for rejserne, at madanmelder Helle Brønnum Carlsen deltager. Helle er meget vidende og deler på oplysende og underholdende vis ud af sin store viden, herunder når deltagerne efterfølgende anmelder typisk tre af restaurantbesøgene. Det er også en stor fordel, at deltagerantallet er max. 20 personer. Det giver god mulighed for at lære de andre deltagere at kende. Jeg har for alle rejser syntes, at jeg har fået rigtig god værdi for pengene. Så jeg skal helt sikkert afsted igen.
En dejlig nytårstur til Venedig
En dejlig nytårstur til Venedig. Spændende restauranter, godt selskab, vidende guide og en hel fantastisk koncert.
Super nytårstur med Pust til Venedig
Super nytårstur til Venedig. Alt klappede, hotel, restauranter, udflugter, guides. Herligt selskab.
H&C
Fantastisk tur til Venedig og…
Fantastisk tur til Venedig og Kunstbiennalen med Lone som fremragende tovholder.Hun fik rystet gruppen fint sammen. Den lokale dansk/ italienske kunstguide var også rigtig god.
Pengene passer !
Overensstemmelse mellem det lovede og det realiserede. Veltilrettelagt program. Oplagte turledere.
Dejlig mad. Herlige medrejsende.
Det var alle pengene værd.
Der var drøn på - men hjemme igen med mulighed for PUST ud - indtil næste tur med PUST.
PUST v/ Pia Scharling levede fuld ud op…
PUST v/ Pia Scharling levede fuld ud op til rejsebeskrivelsen - en velarrangeret rejse ud i det historiske Rom samt madguide v/ Helle Brønnum Karlsen.
Claus Myrup og Nellie var det perfekte…
Claus Myrup og Nellie var det perfekte makkerpar til at styre denne helt vidunderlige tur. Jeg tager med igen til næste år - det bliver så for fjerde gang. Det er en stor oplevelse hver gang.
Cremona, de fine violiners by.
For os som musikere en skøn rejse med fabelagtige koncerter i violin museet og mange fine oplevelser i Cremona og Mantova.
Dejlig ferie med sang
Dejlig ferie med sang, en blændende korleder og dejlige omgivelser. Og ikke mindst en meget dejlig gruppe mennesker, som havde valgt at tage af sted på samme tur uden at kende hinanden på forhånd :-).
Flot arrangeret af Pust Rejser.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.