Q InfoOpiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Een must have

Goede communicatie, hulpvaardig, heel goede prijs voor de ontvangen leads, makkelijk in te stellen en voor de klanten vlot te vinden.

6 de mayo de 2026

Perfect support !!

After several futile attepts to Google support to remove personal info from Google search results, the only way was to remove all my content from the Q-info database.
Finally this was a success, I received a lot of support and knowledge by email and phone calls from Gerben to achieve this result.
Thanks a lot!!

21 de febrero de 2026

Slecht ervaring

Slecht ervaring
Je zit zomaar aan dingen vast zonder enige
Overleg , pas op

5 de febrero de 2026

Beste Mohammed,

Zou u contact met ons willen opnemen? Wij proberen contact te krijgen maar wij hebben helaas nog geen reactie ontvangen op de e-mails die wij hebben gestuurd. Wij willen dit graag naar tevredenheid afhandelen.

Eerdere correspondentie (zoals een aankondiging van verlenging van het abonnement) is niet bij u aangekomen om het e-mail adres was u bij het abonnement heeft opgegeven niet meer werkt.

Alvast bedankt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne software voor mijn boekhouding en…

Fijne software voor mijn boekhouding en agenda. Bijna alles gaat automatisch.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Q Info

Fijn om te horen dat je zo enthousiast over onze diensten bent, Eva. Bedankt voor het achterlaten van je review en als we je ergens mee kunnen helpen horen we het graag via service@q-info.com

Ongevraagd een factuur gekregen

Ongevraagd een factuur gekregen.
Beweren dat ik akkoord ging met contract dat ik nooit persoonlijk aangevraagd heb. Ik heb het wel kunnen opzeggen en krijg enkel bewijs van oozegging van mijn contract. Voor mij is dit duidelijk frauduleus. Ik ga ook de nodige stappen ondernemen om dit in België te melden.

31 de octubre de 2025

Beste Sophie,

Erg vervelend dat u aangeeft de vermelding nooit te hebben aangevraagd. Dit verbaast ons echter wel, omdat dit alleen mogelijk is met een geverifieerd e-mail adres. Daarnaast bent u al meerdere malen eerder bij ons klant geweest, voor zowel dezelfde als andere diensten. Aangezien u meerdere malen bent teruggekomen ga ik er vanuit dat dit wel naar tevredenheid is geweest. Als u zelf de vermelding deze keer niet heeft aangevraagd dan kunnen wij u proberen te helpen te achterhalen wie er ongewenst toegang heeft kunnen krijgen tot uw account, door bijvoorbeeld het IP adres aan te leveren waarmee de aanvraag is gedaan. De aanvraag is gedaan vlak nadat u onze nieuwsbrief "Plan makkelijk afspraken in met de Q-info.com agenda" heeft ontvangen, wellicht geeft u dit al meer informatie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

nogal opdringerig bij aanpassen FOUTE…

nogal opdringerig bij aanpassen FOUTE GEGEVENS
Als antwoord op jullie reactie: "opdringerigheid ivm betalend adverteren op jullie niet bekende site" BOVENDIEN HEBBEN WIJ GEEN GEGEVENS GEPLAATST EN MOGEN/MOETEN DEZE ER AF !
PS reactie na meer dan 1 jaar ???

12 de agosto de 2024

Beste Patrick,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat onze dienstverlening niet positief is bevallen.

Bedrijven op onze website plaatsen zelf hun gegevens en zijn ook zelf verantwoordelijk voor de correctheid hiervan. Daarom sturen wij ieder jaar een herinneringsmail om de gegevens te (kunnen) controleren. Vervelend om te horen dat dit als opdringerig wordt ervaren, maar wij doen dit om te zorgen dat de informatie op onze website correct blijft. Ik begrijp dat u fout gegevens ook vervelend vind, dat is de reden dat wij deze e-mail sturen.

Als wij iets kunnen doen om je bedrijfspagina te actualiseren dan horen wij het graag.

Enorm betrouwbaar en punctueel

Enorm betrouwbaar en punctueel. Geven heel duidelijk aan de voorkant aan wat ze kunnen bieden, wat de werkzaamheden gaan zijn, kosten zijn en welk tijdspad het gaat duren.

15 de julio de 2024

Beste Rik,

Bedankt voor je positieve review. Het was fijn om je al met meerdere projecten te kunnen helpen. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

TOP vermelding en klantvriendelijk

Ik heb me aangemeld op het platform voor een TOP vermelding op machinebouw-info. De website biedt je de mogelijkheid om je bedrijf krachtig te kunnen presenteren met de autoriteit die het platform heeft opgebouwd. Dit bied je extra zichtbaarheid, wat weer bijdraagt aan meer bezoekers en mogelijk meer klanten voor je bedrijf.

Ik ben vooral te spreken over de snelle communicatie en het open staan voor verbeteringen. Dit is een bedrijf wat graag tevreden klanten wilt hebben en behouden om zo de klant verder te helpen.

26 de mayo de 2024

Beste BV,

Dank voor je positieve review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een heel vreemd bedrijf, je wordt in de maling genomen!

Een heel vreemd bedrijf! Na ontvangst van een automatische afschrijving van dit bedrijf dat ik niet herkende, heb ik het opgezocht. Enigszins geïrriteerd want ik geef geen enkel bedrijf toestemming automatische afschrijvingen te doen. Ik vond inderdaad een vermelding die ik ruim 8 jaar geleden had gedaan. De vermelding was totaal verouderd en naar mijn weten ging het om een gratis vermelding. Prima, ik kan me vergissen! Waar ik me daarna flink aan irriteer is dat het ontzettend lastig blijkt om in je account een opzegging van dit "contract" te doen. Na flink doorzoeken krijg ik na mijn opzegging eerst meerdere meldingen "error". Na vele malen blijven proberen op te zeggen, zie ik eindelijk een melding dat er een opzegging gaat plaatsvinden. Vervolgens ontvang ik geen enkele bevestiging per mail van de door mij gedane opzegging. Je krijgt GEEN bevestiging en dus geen bewijs van je opzegging. Tjah..... zo lust ik er nog wel een paar (sarcastisch bedoeld.) Ik zal ze een mail sturen zodat schriftelijk aantoonbaar is dat ik deze vermelding opzeg. Kost me weer extra werk en tijd. Enkel waarschuw ik graag bedrijven die hier een zogenaamde vermelding willen plaatsen, (waar overigens nooit een klant uit gekomen is). Je wordt in de maling genomen. Ik ga er van uit dat ik de factuur zal moeten betalen. Daar is dit bedrijf duidelijk op ingericht. Zeer teleurstellend en jammer dat dit mogelijk is.

6 de abril de 2024

Beste Bianca,

Wij hebben n.a.v. je review op verschillende manieren geprobeerd om contact met je te krijgen, onder andere via onderstaand bericht, een Trustpilot contactverzoek en het zoeken naar activiteit in ons klantenbestaand op je voornaam. Dit is allemaal niet gelukt. We vragen ons daarom af of je ons wellicht verwart met een ander bedrijf. Het zou heel fijn als je alsnog contact op zou willen nemen, want we willen dit graag naar tevredenheid oplossen.

Vervelend om te horen dat je onze dienstverlening op deze manier ervaart. Wij doen alleen maar een afschrijving nadat hier online toestemming voor gegeven is. Als je 8 jaar geleden voor het laatst ingelogd bent geweest dan zou dit moeten betekenen dat je al 8 jaar lang hebt betaald. Wij sturen ook altijd direct een e-mail bevestiging van een opzegging. Ook sturen wij eerst een factuur voordat wij een bedrag afschrijven. Aangezien je deze niet hebt gehad vermoed ik dat het e-mail adres wat wij hebben niet meer correct is. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice op service@klik-info.nl zodat wij je situatie verder kunnen bekijken? Alvast bedankt.

Professionele uitstraling

De pagina die we hebben geeft ons bedrijf een professionele uitstraling. We hebben de pagina al een aantal jaren en gebruiken deze omdat we ons graag overal willen laten zien als belangrijke speler in de branche. Of ik er veel directe klanten uit krijg weet ik niet, maar dat kan gezien de prijs ook bijna niet.

24 de enero de 2024

Respuesta de Q Info

Bedankt voor je positieve review

plots factuur !!

We krijgen plots een factuur aan inzake een web vermelding. Echter is er geen contract te vinden of enige vraag om vermeld te worden.
Bij fraude België is men op de hoogte van deze praktijken.

19 de enero de 2024

Beste Stephan,

Bedankt voor je review. Zoals je verzocht hebben we je het bestaande contract toegestuurd via de e-mail en is dit opgehelderd.

We willen je bedanken voor de vele jaren dat je abonnee bij ons bent geweest.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze sturen facturen zonder dat wij…

Ze sturen facturen zonder dat wij ergens opdracht voor gegeven hebben. We hebben gevraagd om een opdrachtbevestiging oid maar hier is nooit op gereageerd. Wel is de factuur (QINFI-101292) van een paar euro naar het incasso bureau gestuurd.

Edit: Hoe kunnen we de klantenservice bereiken? Daar dit klaarblijkelijk niet kan via het e-mailadres dat jullie gebruiken om ons te mailen. En als er sprake zou zijn van een abonnement hebben jullie daar vast en zeker een contract of bevestiging van. Die zou ik, zoals gevraagd per mail (service(at)q-info.com) op 02-06-2023.

14 de noviembre de 2023

Beste Benn,

Vervelend dat jullie het zo hebben ervaren. Dat is natuurlijk niet wat we willen! Ik heb even gekeken en zie dat jullie op 6 januari 2022 een abonnement hebben aangeschaft en op 17 januari 2022 betaald per bank. Dit zul je dus terug kunnen vinden op je bankafschrift. Onze abonnementen worden jaarlijks verlengd, tenzij we voor einddatum een opzegging ontvangen. De factuur die is overgedragen aan het incassobureau betrof de verlenging van jullie abonemment.

Je vraag om een opdrachtbevestiging kan ik helaas niet terugvinden in onze inbox. Op de 6 e-mails en 2 brieven per post die wij hebben gestuurd met betaalherinneringen hebben wij geen reactie ontvangen, vandaar dat de factuur is overgedragen aan het incassobureau. We zouden graag met je willen uitzoeken waar dit mis is gegaan. Daarvoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Edit: de domeinnaam voor het klantenservice e-mail adres is niet .nl maar .com (dat is ook wat wij altijd communiceren en als afzenderadres wordt gebruikt). Dat zal ook verklaren waarom wij je bericht niet hebben ontvangen. Ik zal onze klantenservice vragen om even contact met je op te nemen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kreeg een mail om een topvermelding te…

Kreeg een mail om een topvermelding te plaatsen op massage-info. Dit heb ik gedaan, toen kreeg ik een mail dat de vermelding niet klopte. Ik heb ze teruggemaild dat ik afzag van de vermelding (binnen 3 dagen) Ze mailde een heel verhaal terug, dat ze niet snapte wat ik bedoelde en nar 3 maanden ontvang ik ineens de factuur. Terwijl ze eerst melden dat de vermelding niet goed was om te plaatsen.
Ze konden wel de opzegging voor volgend jaar rond maken. Heb ze gemaild dat ik binnen 3 dagen heb laten weten dat ik van de vermelding afzag, maar dat was volgens hun algemene voorwaarden niet mogelijk, zoals ze vermeldde.
Om verder gezeik te voorkomen, ik heb gewoon de energie er niet voor, dacht ik, ik betaal de factuur gewoon. Maar de ING app herkend de code niet en dat is dus ook vreemd. Dus even een waarschuwing, bedenk je voordat je hier een top-vermelding plaatst!

13 de junio de 2023

Beste Maddy,

Wat jammer om te horen dat je onze samenwerking zo ervaren hebt. We hebben de laatste maanden meerdere keren contact gehad via de mail. Je hebt bij ons een topvermelding aangevraagd naar aanleiding van één van onze kortingsacties, waarbij je tijdelijk drie maanden gratis kreeg bij aankoop van één jaar topvermelding. Je krijgt dan dus geen 12 maanden, maar 15 maanden, een topvermelding. De bijbehorende factuur komt in dit geval inderdaad pas aan het einde van deze drie gratis maanden Je hebt rond deze tijd ook een artikel bij ons ingestuurd. Dit artikel is toen helaas afgekeurd, vanwege duplicate content. Je hebt hier in maart een e-mail van ons over ontvangen.

Als reactie op deze e-mail heb je ons daarna teruggemaild: ‘’Dan zie ik af van de advertentie’’. Omdat wij niet helemaal snapte wat je bedoelde met ‘’de advertentie’’, hebben wij je een dag later een reactie gestuurd. In onze reactie hebben wij je verder uitgelegd waarom je artikel precies was afgekeurd en hebben wij je ook uitgelegd dat we je betaalde vermelding niet zomaar meer konden annuleren voor het huidige jaar, maar dat het wel alvast konden annuleren voor het volgende jaar. We hebben hierop helaas geen antwoord meer van je ontvangen.

Toen je na de drie gratis maanden, de factuur van ons kreeg voor de topvermelding, ontvingen we weer een reactie van je. In je reactie gaf je aan dat je de vermelding al had opgezegd. Je verwees hierbij naar de e-mail die je ons in maart had gestuurd en gaf aan dat je gebruik maakte van het wettelijke herroepingsrecht. Wij hebben je daarna opnieuw aangegeven dat je het lopende abonnement niet meer op kon zeggen voor het huidige jaar, maar dat we het wel konden opzeggen voor het volgende jaar. We hebben je aangegeven dat dit komt omdat je bij de aanvraag van de topvermelding een betaalverplichting bent aangegaan voor het afnemen van onze topvermelding voor één jaar en omdat het herroepingsrecht niet geldt voor onze abonnementen. Het herroepingsrecht valt onder consumenten regels en onze diensten zijn uitsluitend voor bedrijven en ondernemers. Deze informatie is ook terug te vinden in onze algemene voorwaarden, waarmee je akkoord bent gegaan toen je meedeed met onze '3 maanden gratis'-actie. Je kunt deze informatie ook terugvinden op de website van de kamer van koophandel: https://ondernemersplein.kvk.nl/bedenktijd-bij-verkoop/ onder het kopje 'geen bedenktijd bij verkoop aan ondernemers'.

Daarnaast klopt het inderdaad dat de QR-codes die wij vermelden op onze facturen niet gescand kunnen worden met de ING app of andere bank apps. De QR-codes op onze facturen kun je scannen met je mobiele camera of specifieke apps die gemaakt zijn voor QR-codes. Wanneer je deze code scant kom je uit bij ons online betalingssysteem.

Ik hoop dat we hiermee de situatie voor jou wat verduidelijkt hebben. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust opnieuw contact op.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onrechtmatige factuur sturen en weigeren om op te zeggen maar stilzwijgend contract verlengen zonder aankondiging

Ik heb bij dit bedrijf een webvermelding afgesloten. Dit is nu enkele jaren geleden.
Nu sturen ze elke keer een factuur voor het nieuwe lidmaatschap en ik heb helemaal geen melding gekregen van hun dat het nieuwe lidmaatschap weer opnieuw in zou gaan, ik heb ook helemaal gen bericht gekregen om eventueel ruim o tijd op te kunnen zeggen. Maar ze sturen wel een zogenaamde betalingsherinnering dat ik weer moet betalen zonder mij in de gelegenheid te stellen en om te vragen of ik wel lid wilde blijven.
Ook heb ik helemaal geen eerste betalings melding ontvangen van dit bedrijf.
Nu wilde ik opzeggen en geen lid meer zijn maar zij verwijzen naar de algemene voorwaarden dat ik als het ware een stilzwijgende toestemming geef zodat ik alsnog moet betalen voor een lidmatschap.
Ik heb nu al meerdere malen met het bedrijf proberen te bellen (q-info.com) maar er wordt nooit opgenomen, je kan alleen een boodschap inspreken want ze zijn altijd te druk bezig om de telefoon te beantwoorden en er wordt gezegd dat ze binnen 24 uur terug bellen wat niet gebeurd.
Ik vind dit niet normaal dat ik zelf geen zeggenschap heb over een opzegging en me de gelegenheid niet ruim op tijd geboden is om me te herinneren dat er zogenaamd wer een verlenging plaats vindt zonder mijn toestemming die ik niet gegeven heb om dit te doen.
Ze blijven maar facturen sturen en dreigen met aanmaningen en eventueel een deurwaarder met incasso om me alsnog te forceren om te betalen.
Ik weet niet wat dit voor een bedrijf is maar mogen ze dit zomaar doen en op deze manier handelen ?
Ik wens geen lidmmaatschap meer en wil per direct opzeggen zonder een factuur te moeten betalen die ik niet correct vind en ik helemaal niet bewust was of gemaakt ben door dit bedrijf dat er weer een nieuw lidmaatschap automatisch in zou gaan en ik dan alsnog moet betalen.
Ik wens dit niet en wil geen zaken meer met dit bedrijf doen dus hoe kan dit opgelost worden en mag dit wettelijk gezien zomaar ???

Ik wens dat deze praktijken stoppen, ze mij met rust laten, de webvermelding per direct beeindigd wordt en ik geen facturen meer hoef te betalen aangezien ik helemaal geen gelegenheid op mogelijkheid geboden ben om dit zogenaamde stilzwijgende contract te beeindigen zonder engige aankondiging !!
Blijf als bedrijf weg van dit bedrijf want er deugt iets niet bij hun, slecht bereikbaar, geen klanten service en er wordt niet gereageerd, alleen via email waarin ze verwijzen naar algemene voorwoorden in hun eigen voordeel !!!

4 de diciembre de 2022

Beste Henny,

Wij hebben inmiddels contact met je gehad en de situatie opgelost. We hebben begrepen dat dit naar jouw tevredenheid is.

Dank voor de jaren lidmaatschap die je bij ons hebt gehad en veel succes gewenst met je bedrijf in de verdere toekomst.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.