Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering van een nieuwe thermostaat Erg jammer dat de oude niet meer te repareren is en nu maar hopen dat deze ook weer 15 jaar meegaat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo
  2. Tienda de electrónica
  3. Proveedor de equipamientos

Escrito por la empresa

In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb telefonisch goed en net advies…

Ik heb telefonisch goed en net advies gekregen ivm vervanging van een 14 jaar oude thermostaat van Quickheat.( defect)
Besteld en snel geleverd op tijd.
Inbouw van de nieuwe thermostaat was geen probleem duidelijke instructies meegeleverd.
Ik heb telefonisch uitgebreide begeleiding gekregen bij de software instellingen van de dagelijkse tijd temp etc deze moesten voor mij anders ingesteld worden.
Klantenservice had de identieke werkende thermostaat in de hand en kon mij stap voor stap instrueren ivm de diverse instellingen.
Ik ben zeer tevreden met de klantenservice zeer vriendelijk en heel behulpzaam en ik kan Quickheat dan ook ten zeerste aanbevelen.
Het product werkt goed en heeft multiple instellingen beschikbaar .

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Quickheat-Floor

Beste Martin, hartstikke bedankt voor je mooie review. Heel veel warmteplezier gewenst met je nieuwe thermostaat! Team Quickheat-Floor

Valorada con 2 estrellas sobre 5

levering

uiteindelijk geleverd

23 de abril de 2025

Respuesta de Quickheat-Floor

Beste heer de Jonge, we hebben inmiddels contact met de vervoerder en het blijft voor iedereen een raadsel waarom levering uitbleef. Inmiddels hebben we u een nieuw pakket toegestuurd en hopen dat u deze in goede orde ontvangen heeft. Met warme groet, Team Quickheat-Floor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alleen maar lof voor de oplossing.

Nadat we de 1e zending hadden teruggestuurd, werden we gebeld met de mededeling dat het n foutieve zending was. Nadat we het goede pakket hadden ontvangen, hebben we de retourkosten netjes vergoed gekregen. Top geregeld en onze voeten zijn inmiddels lekker warm.

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Quickheat-Floor

Beste van Bragt, bedankt voor de mooie beoordeling en nogmaals onze excuses voor de vergissing. Blij dat u het zo goed oppakt en dat het snel is opgelost. Met warme groet, Team Quickheat-Floor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor derde keer rugbuddy besteld

Voor derde keer rugbuddy besteld.
Top product. Snelle levering

28 de octubre de 2024

Beste Piet Van der Plas,

Dank je wel voor je goede beoordeling en mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze RugBuddy en de snelle levering!

Thermostaat

Snel geleverd

19 de octubre de 2024

Beste Ikke,

Dank je wel voor je goede beoordeling en mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat je blij bent met de snelle levering.

Lekkere warme voeten

De site was duidelijk in zijn uitleg. Alles was te vinden en duidelijk omschreven. De maten, het verbruik, de mogelijke energiebesparing, de heerlijke warme voeten, het klopt allemaal. Geen woord overdreven.
Op zondag besteld en op dinsdag al in huis. Met de track en trace is het altijd fijn om te weten wanneer het bezorgd wordt. Voor ieder die last heeft van koude voeten. Dit is de oplossing.

13 de octubre de 2024

Beste C.J. van der Zouwen,

Dank je wel voor je goede beoordeling en mooie review.
Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en dienstverlening en dat je nu lekker warme voeten hebt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer te vreden.Omdat wij een antieke salontafel hebbenEn deze gewoon op het tapijt en de vloerverwarming kan staan.Snel warm.Maar een fijne warmte.Niet te koud en niet overheersend.Goede aankoop

De aankoop goed ,maar de koeriersdienst was wel goed verzorgd.Maar de track klopte niets van 2 dagen voor thuis gezeten.

30 de septiembre de 2024

Beste antje4,

Wat vervelend dat er iets mis is gegaan met de Track & Trace, we gaan het uitzoeken! Bedankt voor je goede beoordeling en review. We wensen je veel warmte en comfort toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle levering van het…

Goede en snelle levering van het bestelde artikel. Ook goede en correcte administratieve verwerking.

27 de septiembre de 2024

Beste René Asselbergs,

Team Quickheat-Floor

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.