Información sobre la empresa

1. Proveedor de GPS

Escrito por la empresa

r2pTracking ApS er en GPS tracking og flådestyringsudbyder, der leverer softwaresystemer til bl.a. offentlig transport, turistfart, transport og spedition, montage og service, bygge og anlæg samt kommuner m.m. r2pTracking ApS er del af r2p Gruppen og har siden 1997 udviklet og solgt GPS-baserede løsninger til flåder og kørende materiel i hele Europa.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dig fra r2p Tracking.

Hold dig fra r2p Tracking.
Produktet er OK men deres prisgennemsigtighed er ikke eksisterende. På hjemmesiden står der én ting, på fakturaen noget tredie og som ydelse får man noget andet.
Jeg lader abonnementet køre året ud og finder en ny næste år.

4 de noviembre de 2022
Logotipo de r2pTracking ApS

Respuesta de r2pTracking ApS

Hej Britta

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi kan ikke finde dit navn i vores system, men du er meget velkommen til at kontakte salg@r2p.com, så vi kan få rettet op på det.

Hilsen
Kit
r2pTracking

utroværdigt firma

Altså, i 2019 brokkede jeg mig over deres service og sendte en mail 16/07-2019 hvori jeg opsagde abonnementet til udløb. I 2020 modtager jeg så en ny faktura, den reagerer jeg ikke på, modtager en rykker, men meddeler at jeg jo opsagde abonnementet sidste år, den opsigelse kender de så ikke noget til, men jeg gemmer heldigvis den slags, så i dag den 25/07-2020 kan jeg så genfremsende en kopi, så kan de vel forstå det.

25 de julio de 2020

Harley Davidson

Sælger et dårligt produkt der ikke fungere i mit område. eller mange andre steder. De sender en tekniker som mener den ikke fungerer optimalt på grund af fejlmontering (Sikring mangler, motorcykel står i skur) beder dem gentagne gange om at sende en ny da der må være en fejl på den. Men de nægter.
Har betalt regning for hele året den d.6/4 2020, men sælger motorcyklen d 8/4. Jeg bliver oplyst at jeg ikke får en krone tilbage på grund at det er et årskontinent

Øv....Hold jer langt væk.

20 de abril de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

****Webtour

****Webtour, Booking system til Limo bus mv.
IT er ikke nemt-
men jeg synes vi har fået en god dialog og er på rette vej,
det kan jo altid være svært at overskue KIMS mange ideer,
men når man forstår, at jeg vil det bedste for WebTour, så ændre verden sig på begge fronter og der sker en forløsning.
Fordi det gælder jo om at lave det bedste system
og få mest mulig glæde hos kunder og brugerne,
mest mulig Value for Money.
Så pt. føler jeg at jeg kan anbefale det til andre brugere.

**Salg
GPS-tracking synes jeg måske er lidt for dyrt i forhold til mit behov
men håber de finder et billigere abonnement til os,
men svært at overvise salg, hvad mit behov er- BALA,
synes der er lidt udfald, måske er boxen delvis defekt,
Alternativt er vi laver vores eget.
****Support

27 de noviembre de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super godt produkt - Super dårlig service

Har nu brugt R2PTracking i 1 år. Produktet i sig selv er rigtig godt, men de har altså en utrolig dårlig service. For flere måneder siden havde jeg en GPS der stod af. For at få den repareret i garanti perioden, forventede de, at jeg ville bestille en ny, få en faktura, og når så den nye var modtaget, skulle man returnere den defekte, som så blev godskrevet med en kreditnota - hvilken omvej !.
Den nye fremsendte GPS virkede heller ikke, og det tog nogle uger før den blev registreret i "vores" system (som opdateres af R2P).
GPS virker stadig ikke, "GPS" holder stadig i Viborg (Deres HQ)
Har yderligere 4-5 GPS'er der ikke virker, men det er simplet hen for langhåret at kommunikere med dette firma - alt foregår på mail og deres svar tider er temmelig lange for et "Tech firma", de skriver selv at de svare indenfor 2 dage, jeg har oplevet væsentlige længere svartider.
Jeg har efterfølgende fundet ud af at der findes firmaer med næsten samme produkter, der har væsentlig bedre service - eller service i det hele taget.

20 de octubre de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.