Rafn Larsen Automobiler, Ballerup Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige modtaget vores nye Mazda cx 5. 👍 Rafn-Larsen virker som et helt utroligt sted. Man bliver super venligt og hyggeligt modtaget. Ligeledes når man afhenter sin nye bil. Tak for god behandli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I bought my Mazda at Rafn Larsen several years ago and have been doing all service checks and repairs here as well. Good quality, responsible service, always as promised & planned. The waiting ar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra. Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt. Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, har kun rosende ord. Jeg har netop købt en Mazda 2 og har sjælendt oplevet bedre service end jeg oplevede hos Rafn Larsen. Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Vi takker for alle anmeldelser, som vi kan og vil bruge i vores videre arbejde med at forbedre kundetilfredsheden. Virksomheden Rafn-Larsen Automobiler har været aut. bilforhandler siden 1972 og har rødder helt tilbage til 1961. Virksomheden ligger i Ballerup og har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke MAZDA. I 2015 kom mærket ISUZU til og senest i 2020 kom SUBARU. Forretningen er en full-service bilforretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer. Virksomhedens vision er at koncentrere kræfterne om de japanske kvalitetsbiler, således at kunden altid kan være sikker på, at få en pålidelig relevant og kompetent oplevelse i vor forretning. Vi ønsker, at alle kunder får en positiv oplevelse hos os! Vores team af loyale medarbejdere skal tænke og arbejde rationelt for kunderne og derigennem øge kundeloyaliteten for dermed at sikre fortsat ekspansionsmulighed for virksomheden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fem stjerner til Rafn-Larsen

Tidligere på måneden købte jeg en bil hos Rafn-Larsen Automobiler, og jeg må erkende at jeg er blæst bagover over oplevelsen. Jeg har efterhånden handlet mange biler, og dette har været den uovertrufne bedste oplevelse jeg har haft. Salgschefen var både venlig, tålmodig og imødekommende, og jeg gik derfra med en god og velholdt brugtbil til en meget fornuftig pris.

4 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en ny MX-5 hos anden…

Jeg købte en ny MX-5 hos anden forhandler, men valgte at skifte til Rafn-Larsen, da prisen blev høj på service. De er super konkurrencedygtige og ved hvad de laver. Få serviceret din Mazda hos dem

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

RafnLarsen har lige reddet min…

RafnLarsen har lige reddet min vinterferie. Tak til alle for hurtigt hjælp🙏🏻Tak til Ivan som var så sød at komme og booste min bil, så jeg kunne få den ned på værkstedet, hvor de med det samme skiftede mit batteri.
Der var os en anden familie, der var strandet med et dødt batteri.
så kæmpe tak🙏🏻

6 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig hjælp og professionel service

Hurtig hjælp og professionel service!

Skulle indlevere min bil til deres værksted ifm. en skade. Der blev taget hånd om dette med det samme og blev ført trygt igennem hele processen! Kan varmt anbefales. Tak for hjælpen Ivan!

13 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.