Bestilte cykel online og fik den leveret 3 hverdage efter bestilling, hvilket var langt over forventning. Hvis jeg boede tættere på Aarhus, så havde jeg helt sikkert handlet fysisk hos Rask Cykler. Be... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte min første racercykel hos Rask Cykler tilbage i September. Jeg har sidenhen haft brug for at skifte dæk og slange, hvilket ikke lykkes for mig selv derhjemme, men med kyndig hjælp fra Rask c... Ver más
Super god service og hjælpsom professionel rådgivning. Depositum blev sat af på særlig cykelkonto - indtil afhentning, og cyklen ankom til tiden som lovet. Lækker klargjort cykel.
Fantastisk oplevelse hos Rask Cykler. Vi fik en super service, hurtig ekspedition og en meget professionel behandling hele vejen igennem. Den model vi ønskede, kunne afhentes allerede senere samme... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rask Cykler. Nørregade 18-20, 8000 Århus C Tlf. 86130555 mail@rask-cykler.dk
Información de contacto
Nørregade 18-20, 8000, Århus C, Dinamarca
- mail@rask-cykler.dk
- www.rask-cykler.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De er super effektive og hjælpsomme!
De er super effektive og hjælpsomme!
Kom ind med min elcykel, som havde en meget løs kæde, men ikke umiddelbart andet. Det viser sig, at der er mange ting der er kritisk galt. Inde hos Rask Cykler fikser de alligevel det hele på kun en time til en rigtig god pris! Tak for en god oplevelse, kommer helt sikkert til at være mit stamsted!😊
Dygtige cykelmekanikere.
Dygtige cykelmekanikere.
Værkstedet yder en god og kompetent service.

Dejlig butik
Godt udvalg, dejlig butik, venligt personale og så har butikken ligget her i hjertet af Aarhus, ligeså lang tid som jeg kan huske og den slags butikker skal vi værne om!

Super service.
Super service.
Henvendte mig fordi min bagagebæger var løs og manglede en skrue.
Jeg blev henvist til værkstedet som straks fandt en skrue + to andre som også manglede og skruede dem oven i købet på kvit og frit,
Hvor heldig har man lov at være❤️
Tak for jeres deltagelse i byrundturen…
Tak for jeres deltagelse i byrundturen på ladcykler med byrådskandidater i lørdags. Det var dejligt, at I ville være med. Vi havde et godt arrangement og fik en masse positive tilkendegivelser om bedre forhold for cyklister i Aarhus fra politikerne.
Mange venlige hilsner
F/ Cyklistforbundet Aarhus
Elsebeth Terkelsen
God service!
Rigtig god betjening, fik et værktøj til at kunne få mit di2 gear til at virke!
Jeg har fået en super god service
Jeg har fået en super god service, alle er hjælpsomme og flinke.
Tip top
Kom med min cykel igår og ville høre om mulighed for at skifte pedaler - det blev gjort med det samme på trods af travlhed :) det var tip top, ville klart anbefale til andre!
Got me going again!
After cycling the North of Denmark i had a technical issue with my chain and shifter. Even tho the store was busy i got it fixed on a Saturday morning, within less then 30 minutes and at a very fair price.
god kommunikation
God hjælp til at få serviceret min cykel inden Ironman. Dejlig kommunikation
Virkelig god service
Virkelig god service.
Waldemar er grundig og dygtig.
En god oplevelse.
En ung mand fra værkstedet guidede mig til et super valg af landvejscykel. Lyttede til mine behov og ud fra dette gav mig nogle mulige valg. Hvor jeg nu har købt en af disse, og glæder mig til at tage den i brug, efter en super god købsproces.
Jeg kan varmt anbefale Rask cykler, når du skal investere i ny cykel.
Darlig service for unge
Mig og min ven (ny konfirmeret så vi havde penge på pungen til at købe cykle for) de havde dårlig tillid til at vi kunne have råd til nogen ting og gad ikke svare på spørgsmål. Jeg skulle ind for at finde et par nye pedaler hvortil jeg ikke rigtig må få noget ned at kigge på da vis man ikke er seriøs om at (det var jeg) var der ingen grund til at kigge eller prøve noget. Det samme med min ven der ikke måtte prøve en cykle bare fordi som han nu også har været seriøs om at købe. Alt i alt var det bare dårlig service

Professionel og personlig vejledning
Rask Cykler kombinerer alt det bedste ved en hjemmeside og personlig rådgivning. Hjemmesiden giver inspiration og fakta, mens mit besøg i går hos Rasmus gav professionel, nærværende og personlig rådgivning og betjening. Jeg følte mig velkommen i butikken og det er tydeligt at medarbejderne har et højt fagligt niveau samt at de brænder for cykling. Jeg endte med at købe en cykel der var lidt billigere end den jeg havde udset mig, fordi deres rådgivning var god og objektiv. Der var tid til mine spørgsmål, og selvom jeg skulle vente lidt på betjening, så var det fordi en lille pigecykel lige skulle blive klar - det venter jeg gerne på og viser også at Rasmus tager alle kunder alvorligt.
Ekspedienten Rasmus er en god sælger
Ekspedienten Rasmus er en god sælger. Han vejleder og giver gode råd
Super flinke og og god service
Super flinke og og god service. Både mht. bestilling af cykel og derefter rådgivning ifm. reservedele.
Købte en børnecykel hvor leveringstiden blev forsinket. Ikke deres skyld. Fik løbende information så god service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.