Vi har haft en rigtig god oplevelse med RealMæglerne Køge – og især Emil, som har været vores mægler gennem hele forløbet. Emil har både hjulpet os med købet af vores drømmehus og salget af v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dygtige og imødekommende mæglere, som give os en god følelse af tryghed lige fra første møde. Vores bolig blev solgt på 10 dage, hvilket var fantastisk. Vi kan varmt anbefale andre i Silkeborg ti... Ver más
RealMæglerne Roskilde v/Kasper Sommer fortjener mere en 5 stjerner. Kasper solgte vores dejlige hus på blot 10 dage og stod hele vejen igennem processen, som såvel sparringspartner som rådgive... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salg af ejerbolig Køberrådgivning Erhverv Grøn Bolighandel Køber og sælger Bolighandel Salg af bolig Villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig, fritidshus, sommerhus, erhverv
Información de contacto
Stensmosevej 15, 1., 2620, Albertslund, Dinamarca
- www.realmaeglerne.dk
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Middelfart realmæglerne
Middelfart realmæglerne, Daniel har virkelig været en fantastisk mægler.
Udover en ekstrem hurtigt salg
Udover en ekstrem hurtigt salg, var det førstegangs oplevelsen - med besigtigelsen i detaljer og det med at forstå lækkerheden og sætte ord på den inspiration der ville ramme nye ejere
Dygtige og imødekommende mæglere
Vores bolig blev solgt på 10 dage, hvilket var fantastisk.
Vi kan varmt anbefale andre i Silkeborg til at vælge RealMæglerne Silkeborg Winther & Mikkelsen ApS.
Pålidelig og kompetent rådgivning
Vi fik en pålidelig og utrolig kompetent rådgivning hele vejen igennem salgsprocessen. Vi mødte et energisk og venligt team og RealMæglerne Amager gik en ekstra mil ift. eksponering af boligen med en professionel videooptagelse inkluderet i en ellers rimelig samlet pris. Vi er virkelig tilfredse med processen hos RealMæglerne Amager!
Utroværdig lav vurdering i skilsmissesalg
Jeg kontaktede Realmæglerne Amager i forbindelse med en betalende vurdering af vores rækkehus pga. en skilsmisse. Mægler Dilsad Sahin kom kort ud, og tog nogle billeder. Han vurderede huset utroværdigt lavt, på trods af et fuldstændig identisk nabohus er solgt til 800.000 mere end han vurderede vores hus til. Da jeg efterfølgende adspurgte om årsagen til hans ret lave vurdering, svarede han først efter adskillelige dage/ op mod et par uger (bevares, det var påske, men der plejer mæglere også at arbejde), så snakkede han udenom med en masse fine mægler udtalelser, men gav aldrig en reel årsag, andet end han ikke kunne finde referencen på det pågældende hus, på trods af jeg sende ham detaljerne. Jeg fik aldrig en årsag til hans utroværdige lave vurdering, men det er min eksmand, der nok skal købe mig ud, selvfølgelig meget tilfreds med.
-RealMæglerens svar herunder er meget lig hans begrundelser uden egentlig at give et svar på hvorfor han vurderer vores hus så lavt. Han endte med at bede min advokat give mig besked om at lade være med at sende ham flere mails, samt fortsætte med ikke at svare på mit meget simple spørgsmål

Respuesta de RealMæglerne A/S
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Emil har både hjulpet os med købet af vores drømmehus og salget af vores egen bolig, og vi har følt os i trygge og professionelle hænder hele vejen. Han er engageret, ærlig og har haft et stærkt overblik over processen fra start til slut. Samtidig har han været nem at få fat i og god til at holde os opdateret undervejs.
Det har gjort en stor forskel for os – og har været afgørende for, at vi nu overtager vores drømmehus om bare 14 dage.
Også en stor tak til resten af teamet bag, som har været hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem.
Emil får 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ – og vi kan varmt anbefale RealMæglerne Køge til andre, der står over for både køb og salg af bolig.
Realmæglerne Silkeborg
Det var engagerede, professionelle, dygtige og venlige mæglere, som fik solgt vores hus.
En ejendomsmægler der kender sit område godt.
Kvalitet i salget fra begyndelse til ende.
Fra start til slut er der et venligt og professionelt samarbejde omk. hussalget
Så snart du kommer ind i butikken bliver man mødt af venlighed og interesse.
Jeg oplevede ved mit hussalg at alle de praktiske opstarts ting blev sat i værk hurtigt, så huset kunne blev sat til salg og processen kunne starte.
Når der har været fremvisninger har informationen til mig både før og efter været god.
Tak for godt samarbejde.
Jeg kan klart anbefale at sælge ved Realmæglerne i Fredericia.
Hurtig salg og næsten til prisen
Jeg fik et godt indtryk af alle hos real mæglerne brdr. Thomsen & Connie Halberg Borgergade Silkeborg.
Professionel tilgang til salg
Så er vores ejendom på Lindehjørnet 12 i Brøndbyøster solgt! Vi siger en stor TAK til Paul Hallberg for den store hjælp - altid meget hjælpsom og imødekommende. Også en tak til det øvrige personale hos Realmæglerne Hallberg Glostrup. Altid en professionel tilgang til alt i forbindelse med salget.
Da ejendommen var solgt glædede de os med en meget fin video. Endnu en gang tak.
Realmæglerne Silkeborg Winther & Mikkelsen
Realmæglerne Silkeborg Winther &Mikkelsen de har nu solgt hus for os 2 gange. Der har været et fantastisk samarbejde begge gange. De er top professionelle. Yder den bedste service.Vi kan på det varmeste anbefale dem.
Ann og Kurt Skov Silkeborg
De bedste anbefalinger
Vores ejendom blev på 11 dage solgt af Realmæglerne Jan Thanning ApS fra Slagelse. Jan Thanning er meget kompetent og behagelig og teamet på kontoret ligeså. De bedste anbefalinger herfra.
RealMæglerne i Køge er har er dygtige…
RealMæglerne i Køge er har er dygtige mægler Michael Ohm der var meget dygtig til at vejlede mig,da jeg skulle sælge mit hus,havde kendskab til alt på boligmarkedet.
Jeg kan varmt anbefale RealMæglerne,når der skal sælges bolig.
Torben Nielsen
RealMæglerne Roskilde v/Kasper Sommer…
RealMæglerne Roskilde v/Kasper Sommer fortjener mere en 5 stjerner.
Kasper solgte vores dejlige hus på blot 10 dage og stod hele vejen igennem processen, som såvel sparringspartner som rådgiver, alt i alt en top professionel mægler.
Vi kan kun varmt anbefale RealMæglerne Roskilde
Dbh
Malene og Jan Themsen
Utrolig rar og professionel oplevelse…
Utrolig rar og professionel oplevelse med salget af vores bolig hos Morten. Han får min største anbefaling. Der var fra start en god og tydelig kommunikation og han var fantastisk i sin rådgivning. Meget gennemsigtig og man følte sig tryg og lyttet til fra start. Her får man professionalisme på høj plan.
Kæmpe anbefaling af Realmæglerne Hallberg Rødovre
Realmæglerne Hallberg Rødovre stod for salget af vores bolig, hvilket vi var meget tilfredse med. Hele vejen igennem havde vi en god kommunikation med Vincent og hans team, som var gode til at følge op, samt rådgive og vejlede os igennem processen. Det føltes som om, at de kun arbejdede for vores salg, hvilket må være den bedste følelse for en kunde/sælger. Morten bistod desuden som køberrådgiver ved købet af vores nye bolig, hvilket vi var rigtig glade for, da han oplyste os omkring deltaljer, vi ikke selv ville tænke over. Alt i alt har vi haft en rigtig god og tryg oplevelse med denne ejendomsmægler.
Jeg fik solgt mit hus inden for 1 uge…
Jeg fik solgt mit hus inden for 1 uge hos Realmæglerne Kokkedal - Nivå. Det har været en rigtig god oplevelse, har følt mig tryg hele vejen igennem, de har hjulpet mig med alt det jeg har haft brug for, har været gode til at oplyse undervejs gennem hele processen.
Giver dem de bedste anbefalinger.
En god oplevelse med RealMæglerne Silkeborg Winther & Mikkelsen
Fik hjælp til salg af Jonas Martin fra RealMæglerne Silkeborg Winther & Mikkelsen ApS. Alt i alt en helt igennem god oplevelse. Jonas gjorde sit arbejde til UG. Der blev fulgt op hver gang der var aktivitet, og tilmed til fornuftige priser.
RealMæglerne Køge er sublime
RealMæglerne Køge er sublime!
De er nede på jorden, yderst kompetente og fuldstændig til at regne med. God kommunikation og gennemsigtighed hele vejen.
Vi ønskede at sælge vores lejlighed og efter kun 4 dage og med flere interesserede, endte vi ud med et skuffesalg og underskrevet købsaftale, hvilket også kun bevidner at de også har fuldstændig styr på deres køberkartotek. Vi kan varmt anbefale team Køge.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.