Rebatt Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had naar mijn vermoeden een accu die niet meer goed was , deze werd door REGBAT door gemeten . Alles werd DUIDELIJK uitgelegd en IK kon alles mee kijken , accu was idd slecht. Er werd een nieuwe gepl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon een echt goed bedrijf, meteen, melden dat iets vertraging heeft en niet roepen binnen 24 uur geleverd of iets wat ze niet waar kunnen maken. Bereikbaarheid dikke 10 een verademing in on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wilde mijn fietsaccu laten reviseren maar had vooraf wel een paar vragen. Zowel via Whatsapp als via de telefoon werd ik snel en deskundig geholpen. Gereviseerde accu binnen een week weer in hui... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de baterías
  2. Tienda de buceo
  3. Taller de reparación eléctrica

Sobre Rebatt

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012. De webwinkel is niet alleen toegankelijk voor consumenten maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen aan ons speciale prijzen opvragen voor de producten die hun gebruiken en zullen dan een inlogcode krijgen waardoor de speciale prijzen / producten zichtbaar zijn die voor hun bestemd zijn.

Rebatt is gespecialiseerd in Batterijen en Duiklampen en is onderdeel van NRG Europe Components BV in Oud-Gastel.
Ook is Rebatt gespecialiseerd in het repareren van duiklamp accu's.

Klik hier voor de reparatielijst

Bij Rebatt kunt u het volgende bestellen:

• Lood accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Lithium accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Gel accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Elektrische fiets accu revisie
  • Batterijen voor allerlei soorten toepassingen
  • Opladers
  • UPS Systemen
  • Duiklamp reparatie

Rebatt

Escrito por la empresa

24/7 support
Wij zorgen ervoor dat we 24/7 klaarstaan voor u.
Gratis bezorgen boven de €50.-
Orders boven de 50 EUR worden gratis verzonden binnen NL en BE
30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
Heeft u een artikel besteld en heeft u het verkeerde artikel besteld, of bent u niet tevreden met het artikel kunt u het terugsturen en zullen we het geld terugstorten op uw rekening of een andere oplossing bedenken mits het artikel nog onbeschadigd is.
Online chatfuctie
Op onze webshop hebben we een online chatfuctie zitten. Met deze functie kunt u al uw vragen stellen op ma-tot vrij van 8:00 tot 17:00

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

448 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het plaatsen van mijn bestelling…

Voor het plaatsen van mijn bestelling had ik wat vragen, daar direct en duidelijk mee geholpen. Ook de afhandeling en het maken van mijn fiets accu heel netjes en goed afgehandeld. Prima service dus.

16 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De best prijs voor prima accu's

De beste prijs die ik kon vinden en ze hebben er alles aan gedaan om me zo goed mogelijk van dienst te zijn helaas werkte transport niet meer .aar team rebatt bedankt voor alle moeite jullie zijn een aanrader

10 de septiembre de 2019

Goed product - geweldige service

Als je fietsaccu het begeeft, wordt je geconfronteerd met een forse kostenpost als je een nieuwe aan moet schaffen. Een uitstekend alternatief biedt Rebatt uit Oud-Gastel; zij reviseert o.a. vele merken fietsaccu's en doet dat zeer deskundig. Eerst analyse - niks geen gezeur over printplaatjes die het mogelijk niet meer zouden doen - , dan reparatie en testing. En gratis toezending van de gereviseerde accu. Prijs valt alleszins mee (zo'n 35 - 40 % lager) in vergelijk met de prijs van een nieuwe. De chatfunctie werkt erg goed en de service is uit de kunst. In de verpakking zijn eveneens testscores en gebruiksaanwijzing bij gevoegd!

6 de septiembre de 2019
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.