Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Met tassen heb ik niets. Tot ik de Redbag Exclusive op Facebook voorbij zag komen. Ik werd op slag verliefd op deze dokterstas. De besterlling verliep vlot en vandaag had ik 'm thuis. En inderdaad, ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi die redbelt (in red). Een prachtige bestemming om oude materialen opnieuw te gebruiken. De riem ziet er fraai uit en is heel netjes afgewerkt. Als hobby rijd ik een (47 jaar) oude... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De DOCBAG is een super vette stoere en praktische tas met veel vakjes en opbergmogelijkheden. Eennknipoog naar de dokterstas, dus sluit super bij mij als "zuster in de zorg" en wat ik wil dragen. Oo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos

Escrito por la empresa

REDBAG. Soms zegt een naam alles. Ja, we maken tassen, rode tassen. Products made from recycled firehoses. Recycled heroism. Handgemaakte tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Gemaakt van oude brandweerslangen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,7

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi die redbelt (in red)

Super mooi die redbelt (in red).

Als hobby rijd ik een (47 jaar) oude tot camper getransformeerde brandweerauto. Deze gadget kan natuurlijk niet ontbreken :).

(p.m. als je net zoals ik 100kg (of meer) weegt dan is de XL versie wellicht net ietsje betere keuze dan de standaard (op maat te maken) afmeting)

21 de febrero de 2024

Respuesta de REDBAG

Jorrit, Veel plezier met je mooie riem!

Mooie en duurzame rugtas

Mooie en duurzame rugtas! Goede service en communicatie!

2 de febrero de 2024

Respuesta de REDBAG

Dankjewel voor de mooie review. Veel draag plezier met deze backpack.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooie en originele rugtas!

Supermooie en originele rugtas! Sterk en duurzaam! Redbad komt zijn afspraken na en heeft hele goede service!

2 de enero de 2024

Respuesta de REDBAG

Dank voor het leuke compliment, veel plezier ermee

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grote stevige bag

23 de enero de 2024

Respuesta de REDBAG

Dank voor deze review en veel draag plezier, mocht er in de toekomst iets mankeren laat het gerust weten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Origineel, kwalitatief en met liefde gemaakt

Gisteren super snel mijn bestelling van 2 riemen aan gekregen. Mooi verpakt met persoonlijke boodschap op kaartje. Al meermaals bij redbag besteld en altijd zeer goed geholpen. Een aanrader voor wie een origineel en kwalitatief cadeau wil kopen !!

6 de enero de 2024

Respuesta de REDBAG

Dank voor je leuke review. Veel plezier met je REDBAG collectie.

Prachtige riemen

Prachtige riemen. We hebben de rode en groene besteld om als kerstcadeau te geven. Super blij en tevreden mee.
Snelle levering.
Snelle reactie bij vragen. Ook erg attent om achteraf even te vragen hoe de riemen bevallen.
Dank jullie wel.

15 de diciembre de 2023

Respuesta de REDBAG

Wat een leuke review, wij zijn blij dat ze bevallen! inderdaad een mooi kerstgeschenk. Veel plezier er mee en fijne feestdagen.

Mooi en duurzaam

Mooi, duurzaam product, gemaakt door mooie mensen. Superfijn contact ook!

23 de noviembre de 2023

Respuesta de REDBAG

Dank voor de leuke review, wij zijn er ook zeker trots op!

Goede aanrader

Goede customer support
Ze houden je op de hoogte
Mooie producten
Snelle service

13 de agosto de 2023

Respuesta de REDBAG

Hanne, Dank voor je leuke review en het compliment. Veel plezier met deze mooie REDBELT.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met de aankoop

Super blij met de aankoop! Dit was een cadeau en mijn vriend is er echt blij mee. Gaaf concept en snelle levering!

20 de junio de 2023

Respuesta de REDBAG

Dank je wel voor dit mooie compliment!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

perfecte service na een snelle naar…

perfecte service na een snelle naar helaas verkeerd geleverde levering. snel en creatief gecorrigeerd. erg blij mee

1 de junio de 2023

Respuesta de REDBAG

Bjorn, Dank voor deze review. Nogmaals excuses dat het iets wat mis liep. Maar nu lekker shinen met deze mooie kleuren riemen ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijne tas,leuk om te zien en er…

Heel fijne tas,leuk om te zien en er gaat veel in! Ik ben er blij mee!

11 de mayo de 2023

Respuesta de REDBAG

Anna, Dank voor je leuke review. Leuk om te horen dat je er blij mee bent. Daar doen we het voor!!

Mooie ruime laptoptas

Op tijd geleverd, product voldoet aan de verwachtingen. Er zat ook een kaartje bij met kortingscode voor uitbreiding (nieuw front), maakt verschil tussen 4 en 5 sterren.

21 de marzo de 2023

Respuesta de REDBAG

Dankjewel voor deze leuke review. Veel plezier met de REDBAG.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tas ziet er gewoon super stoer uit

De tas ziet er gewoon super stoer uit. In gebruik wordt hij steeds fijner. De stugheid wordt iets minder. Er kan veel in!! Handige vakjes voor wallet/portemonnee en mobiel. Ook een vakje mét rits. En dan het elastisch koord waar je je sleutels aan vast kan klikken, hoe heerlijk is dat!
De geur van de tas!!! Love it!! "Brandweerluchtje".

2 de marzo de 2023

Respuesta de REDBAG

Dank voor de enthousiaste review. Veel plezier met deze REDBAG.

8 consejos para escribir buenas reseñas.