När jag ville samla mina lån fick jag ett ytterst proffsigt OCH personligt bemötande från lånehandläggare Viktor som som sedan kopplade mig till fantastiske och erfarne rådgivare Ryan som hanterade m... Ver más

Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickad... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att... Ver más
Fantastisk service och rådgivning! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgiv... Ver más
La empresa ha respondido
- Compañía de financiación y préstamos para coches
- Bróker financiero
- Corredor de seguros
- Agencia de préstamos
- Servicio financiero no bancario
Escrito por la empresa
Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.
Vädursgatan 5, 41250, Göteborg, Suecia
- 020-11 33 41
- kundservice@reducero.se
- www.reducero.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Tack Johan
Jag fick hjälp så fört från en jätte professionell, duktig och snäll person. Som gjorde allt för att hjälpa mig på det sätt jag behövde.
Tack Johan för hjälpen.
Bra hjälp och trevligt bemötande
Fick mycket bra information och hjälp av Theodor. Plus på trevligt bemötande och återkoppling.

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Oliver har hjälp oss för andra gången…
Oliver har hjälp oss för andra gången att hitta en bra lösning

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Fick extremt bra bemötande och hjälp av…
Fick extremt bra bemötande och hjälp av Alvin. Proffs.

Bra service och support
Bra service och support
Hjälpte till att sänka min ränta med ett nytt samlingslån.

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Klart bästa hjälpen och trevlig kille
Klart bästa hjälpen och trevlig kille , tror han hette Teodor. Behöver ni hjälp så tveka inte att ringa honom direkt 0752751889
Hoppas hans chef ger honom löneförhöjning då han gör bra jobb!

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Jag hade en mycket bra och ärlig…
Jag hade en mycket bra och ärlig kontakt med Noa Isaksson. Han engagerade sig mycket ringde många gånger då jag tyckte att det blev fel från resurs. Jag har inte någon gång tidigare fått denna ärliga hjälp, tack Noa.
Jätte nöjd o tacksam
Jätte nöjd o tacksam. Fick hjälp av Alvin " tror jag han heter 🫣 " han var hjälpsam och trevlig.
Tack för allt.

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Super trevlig person som ringde
Super trevlig person som ringde, löste mina låns ränta till mindre än hälften.
Proffsigt !!!!

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Mycket bra kontakt och ställde upp och…
Mycket bra kontakt och ställde upp och fixa allt.jätte trevlig

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Liam är mycket trevlig och mycket…
Liam är mycket trevlig och mycket kunnig person. Kände mig otroligt trygg under hela samtalet.

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Pratade med Rasmus som hjälpte mig…
Pratade med Rasmus som hjälpte mig samla lån.
Mycket trevligt och bra samtal!
Rekommenderas!
Otroligt bra och tack vare Noah…
Otroligt bra och tack vare Noah Isaksson som förmedlade och hanterade mitt ansökan hela vägen tills pengarna var 1framme (o lite till) snabbt, bekvämt och hjälpsam, fråga efter honom rekommenderas starkt, tack Noah

Respuesta de Reducero Låneförmedling
Trevligt och bra bemötande av Oliver
Trevligt och bra bemötande av Oliver. Kunnig i sitt arbete och väldigt bra service. Återkoppling genom hela vägen tills allt var klart. Ledde till sänkt ränta och lägre månadskostnad. Tack!!