Mine årskort bliver automatisk fornyet, men en teknisk fejl gjorde, at de ikke dukkede op i app’en. Jeg skulle bruge årskortene for at få gratis adgang til en anden zoo, og derfor endte jeg med at bet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde en fantastisk tur med 2 børnebørn på 5 år 7 år, Vi havde bestilt bag kulissen og fik en guide der hedder Catarina, hun var så fantastisk og gav alle en uforglemmelig oplevelse rundt i parken... Ver más
Opplevelsen med dyrene ***** Selve parken og utforming***** Morgemad ***, mangler opplysning om allergener Betaling * for aktiviteter som tog og safari, dette bør være inkludert i prisen for ove... Ver más
Vi havde en virkelig fantastisk oplevelse i Ree Park og blev faktisk meget positivt overraskede. Hele parken er utrolig flot, velholdt og gennemtænkt, og alt fremstår næsten som nyt. Der er en helt... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt oplevelse i dyrenes spændende verden. Tag på Safaritur gennem fire kontinenter og oplev bl.a. den afrikaske savanne med vilde oplevelser og facinerende aktiviteter.
Información de contacto
Stubbe Søvej 15, 8400, Ebeltoft, Dinamarca
- info@reepark.dk
- www.reepark.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 11% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt var godt vejret var fint dyrene var…
Alt var godt vejret var fint dyrene var aktive
Go mad til fornuftig pris
Kun en madbod åben
Kun en madbod åben. Mega lang ventetid. Ventede i 40 min på sin mad. Det er ikke i orden.
Mig og min besøgsven var i går hos Ree…
Mig og min besøgsven var i går hos Ree Park
Dejlig oplevelse, og alle dyr har godt med plads.
Ikke sidste gang vi besøger Ree Park, selvom der er lidt kilometer og køre fra Vejle.
Hurtigt og nemt at bestille billetter.
Fremragende ophold i Ree Park
Alt spillede bare - det var en stor oplevelse (igen).
Jeg elsker Ree park
Jeg elsker Ree park. Vi havde derfor årskort, men er desværre flyttet fra Jylland, og får derfor ikke brug for vores årskort mere. Jeg får en mail når mine årskort er fornyet, og jeg skriver derfor til kundeservice som ikke kan hjælpe mig med at afbestille dem til denne sæson. Så det er for mig penge ud af vinduet, når jeg ikke kan få mine penge tilbage. Håber de så går til dyrene
Værdiløst gavekort - udløbet med 5 dage
Opdagede for sent dato for udløb af gavekort. Overskredet med 5 dage og Ree Park vil/kan ikke forlænge eller give os lov til at bruge det. Helt fair de har retten på deres side med udløbsdato med vi taler om vi overskred med 5 dage!!! Endnu værrere når deres forklaring er at de har fået nyt it system og derfor ikke kan forlænge. Gavekortet består af en mail og stemplet kvittering da skulle bruges i en fart.Giver ingen mening.
Farvel 2000 kr og ærgeligt for Ree Park da vi ellers havde planlagt weekend ophold for 2 familier. Vi finder et andet sted som forhåbentlig ved hvad kundeservice er.
Fed oplevelse .
Det var en spændende oplevelse og super venligt personale.
Night Explorer
Super fine hytter på savannen hvor man bor helt tæt på dyrene.
Lækre grilpakker som blev leveret til døren og virkelig en god oplevelse med vores guide bag kulissen 🦁
Ree park er et besøg værd 😊
Ree park er et besøg værd 😊
Skønt sted i Mols bjerge, dyrene ser ud til at trives godt.
Safaritur med jeep med en guide der var velforberedt 🤩
Personalet kører rundt i deres små golfvogne med et stort smil, tænker det er et godt sted for både dyr og mennesker.
Entré pris, intet at sige til men 143 kr for 4 kaffe og 40 kr for 1 alm is, 75 kr for en isvaffel!! ahh det er simpelthen for meget !
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Spændende
Skøn park med mange skjulte hjørner med dyr og sjov til hele familien
Parken var da hyggelig men lidt slidt
Parken var da hyggelig men lidt forvirrende og til dels ret slidt … vi ville have noget at spise kl 11:15 og spørger så hvorfor næsten intet har åbent og personalet åbnede så bare lige senere end de skulle … det virkede ret underligt og ærgeligt at der var lukket indtil abeland og der var også lukket ind til gederne … det hele virkede bare ret uprofessionelt..
Vi kommer ikke igen , tager hellere i Giveskud , 100 gange bedre
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse da man får god mulighed for at komme tæt på dyrene og bare nyde naturen og roen efter parken er lukket. Seng og hovedpude kunne dog godt være lidt mere behagelige, hovedpuden var så flad at den var ligegyldig og sengene virkelig små til to voksne mennesker.
Alt personalet var søde, hjælpsomme og virkelig imødekommende, så både store og små følte sig velkommen.
Vi var afsted med min søns klasse
Vi var afsted med min søns klasse, dvs 19 børn og 6 voksne. Vi overnattede i en af jeres telte. Det var den fedeste oplevelse, men masser af aktiviteter og happenings. De varmeste anbefalinger herfra, hvis man skal afsted med en skoleklasse.
Stor ros til Viktor!!! Tålmodig ung fyr der klarede alle børnenes spørgsmål og gav alle en oplevelse for livet.
Fantastisk og spændende og anderledes…
Fantastisk og spændende og anderledes ophold.
Guiderne var dygtige og udviste meget stort engagement på deres guidede ture.
Dejligt med deres vagttelefon
Hytten på savannen var speciel og intim.
Måltiderne var rigtig velsmagende.
Vi har været på besøg i Ree Park i dag.
Vi har været på besøg i Ree Park i dag.
Og havde en rigtig hyggelig dag med familien, i den smukke natur som parken ligger i.
Der var dog lige et par ting som var noget ærgerlige for den samlede oplevelse.
Vi havde selv medbragt mad som vi skulle grille.
Der var to grill, hvoraf den ene var i stykker.
Og området var simpelthen så beskidt.
Skraldespanden var så fuld at låget ikke kunne lukkes, der var sække med affald, papkasser og andet affald der lå rundtomkring skraldespanden. Det lugtede så forfærdeligt. Ved grillen stod der virkelig mange tomme dåser og flød.
Og så var alle borde og bænke møg beskidte, og det var ikke nyt snavs.
Desuden var toilet forholdene flere steder virkelig “trætte”.
Et sted duede de to hånd tørre der var der ikke.
Og skamlen til børn var decideret ulækker.
En ekstra ny toilet rulle var sat på gulvet, som ikke var specielt ren.
La experiencia Trustpilot