Nadat ik op diverse websites had gekeken wat de prijzen zijn van een Duitse milieusticker kwam Reisklaar als goedkoopste uit de bus. Waar je overal ver boven de 10 euro uitkomt betaal je hier slechts... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering tegen een goede prijs en nu een label met een keurig gedrukt kenteken ipv zo'n lelijk handgeschreven ding uit Berlijn. Aanrader!
La empresa ha respondido
Ik kwam er vrij laat achter dat onze auto nog geen milieusticker had. Via Reisklaar nog snel eentje besteld. Deze lag binnen 2 dagen in de brievenbus. Echt top! Fijn dat de site ook via het kentek... Ver más
La empresa ha respondido
Jammer dat de sticker tot twee dagen later pas in de brievenbus lag waardoor we zonder sticker op pad moesten !
La empresa ha respondido
Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Makkelijk te bestellen en snel geleverd voor een goede prijs

Respuesta de Reisklaar
Heel snel bezorgd, waardoor ik het op tijd voor mijn reis binnen had!

Snelle levering.
Bestelling in goede orde ontvangen.

Respuesta de Reisklaar
Snel geleverd en gemakkelijk te bestellen.

Respuesta de Reisklaar
Makkelijk te bestellen en goede instructies en informatie

Respuesta de Reisklaar
Zeer makkelijke website en snelle levering👍
Ik had mijn milieu sticker nodig voor vrijdag hij was netjes optijd verzonden dus ik dacht mooi. Maar helaas kwam hij toch heel laat aan. Ik weet niet of dat komt door reis klaar of door de vervoerder maar dit vond ik wel jammer. Omdat er beloofd was binnen 3 dagen in je brievenbus

Respuesta de Reisklaar
Simpel en snel! Vul je kenteken in, betaal en met een dag of wat, heb je het in huis.