Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rejseplanen er det mest uoverskuelige rod, reagerer ikke på søgninger, har svært ved at skifte tider, mangler info om, hvordan, man skifter osv. osv. Man kan være timer om at finde sin tur. Den gam... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,1

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig, for det første kommer bussen 30 minutter forsent, eller det vil sige at bussen slet ikke kom. Den skulle havde kommet 15:32 og jeg kom lige et kvarter for tideligt. Så begyndte minutterne at køre forbi, og den næste bus nåede at komme til tiden. Jeg stod ude i koldt oktober vejr i omkring 45-50 min. Oven i det stod der slet ikke noget om det i appen. Her stod der bare at den ville komme små 6 min for sent. Virkelig dårlig service.

26 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den forslår helt skør rejserplan

Den forslår rejseplan, hvor der IKKE må medtages cykel på rejsetidspunktet (Metro). Den foreslår slet ikke det ene af de to direkte tog fra Svanemøllen til Ballerup.... det er helt skørt! Hvorfor spørge om man cykler også er det ikke medtaget

22 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tiderne passer aldrig med virkeligheden…

Tiderne passer aldrig med virkeligheden når det gælder busserne... Fint nok, med et ost minutter, men 10-20 min. Ekstra?
Og giver man op og begynder mn at gå derudaf i stedet, så kommer der ikke kun en bus, men 2 busser kørende forbi én og det er sku provokerende når man lige har stået og ventet forgæves i så lang tid/regnvejr fordi rejseplanen sagde noget andet.... Så opdater jeres side!!!

13 de octubre de 2023

Crasher ved plustur

Programmet er som sådan udmærket men lige nu crasher det hvis man booker Plustur og prøver at ændre noget som helst. Og afviser nogle gange at aflyse ture. Ikke acceptabelt.
Skrev i mandags. Stadig et problem torsdag.

21 de septiembre de 2023

Så dårligt

Så dårligt! Det kan simpelthen ikke passe at der ikke opdateres i rejseplanen (appen) når der er sporarbejde. Der står at metroerne kører som de skal. Så man kan stå i en situation, hvor man er ved at misse sit fly, fordi man stoler på de meldinger appen giver.

14 de septiembre de 2023

Gentagende fejl i ruteplan

Det er sku dråben nu. Så inkompetente bør denne side ikke være.
Ubrugeligt og anbefaler at man bruger alt andet end denne side.
Virkelig slap tilgang! KOM NU LIDT MAN!

18 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke få afgangstid til mit rejsemål

Jeg kan ikke brug rejseplanerne via browser, den lav fejl, den kan ikke finde ud af, ankomsttid, det er afgang her nu, selvom man har forsøgt at ændre, så bliver ignoreret., tidspunkt, busserne, finde ikke den nærmest stop til min mål, ej hellere fredensborg skole ligne..

29 de junio de 2023

rejseplanen - dsb

Kan finde rejsen Fredericia - Hamborg på smartphone vha. Google på rejseplanen men ikke finde prisen på billetten eller købe billetten. På appen dsb er der kun rejser i Danmark, så hvad havde I tænkt jer.

17 de junio de 2023

Under AL kritik

Når man søger på rejse til/fra Haverslev i Nordjylland, hvor man kommer fra/ skal videre med tog, så foreslår den bl.a. rute 103.
Det viser sig at den rute ikke køres i sommerferien - det fremgår dog ikke af rejseplanen. Dette er under AL kritik!

5 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ønsket rejse fra Helsinge St. til Frederiksberg.

Ønsket rejse fra Helsinge St. til Frederiksberg Rundel.
Det kan gøres på ca. 1 time og 30 min med lokalbanen og Stog og bus 7A fra hovedbanegården.
Rejseplanen foreslog kun busser incl. Kystbanen fra Helsingør.
Lokalbanen til Hillerød blev ikke forslået ??

7 de junio de 2023

Manglende tog i søgninger

Manglende tog i søgninger, manglende afgange i søgninger, ukorrekte tider for de der kommer frem, indstillinger til valg af tog det vises ændrer intet.

Der er kort sagt intet der virker. Det er rent tilfældigt om man får vist noget, der passer med virkeligheden.

17 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejl i rutevisning kan ikke anmeldes.

Det er ikke muligt at melde en rute som ikke mulig. Hvis alle tog går til tiden men ikke muligt at nå skiftet mellem togene, skal det være muligt at melde det så ruten ikke kommer frem.
En anden rute som er næsten ens bliver ikke vist for det tidspunkt er også misvisende.

9 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I MISINNFORMERER folk!!!🤬🤬🤬 i har 3 …

I MISINNFORMERER folk!!!🤬🤬🤬 i har 3 afgange på SAMME tid, ved en af dem står der noget af turen er aflyst!!!!! Det passer IKKE. Har talt med dsb, der er INGEN ændringer, od de var uforstående over det i har slået op…… FÅ STYR PÅ jeres hjemmmeside:
Afgang 14:41 - Ankomst 20:03 Fredag 28.04.2023
ICL 58
Ankomst 20:03
Rejsetid 5 t 22 min, 1 skift, 459,00 kr. med Rejsekort
Et af dine transportmidler er desværre aflyst. Vi anbefaler derfor et af de øvrige rejseforslag.
Pris & køb Detaljer få mere information
Rejsetid 5 t 39 min, 1 skift, 459,00 kr. med Rejsekort
Elevatoren på København H ved spor 3 og 4 er ude af drift

28 de abril de 2023

SLØJ APP

Hold Kæft hvor er det en ringe app - I har ikke selv en skid styr på jeres L0rte app og de forsinkede toge. Det er vanvittigt hvor ringe den app følger med de rigtige tog tider

27 de abril de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.