2,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,4

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Zeer slechte service

In het eerste contact is deze firma (en al haar dochterondernemingen) prima. Je krijgt snel en gedegen antwoord. Vanaf de bestelling gaat het echter al mis. Onderdelen werden door verschillende bezorgers geleverd waardoor je soms dagen op je levering moet wachten. Op zich een probleem met de bezorger natuurlijk, maar Remenko (die hierin zouden kunnen bemiddelen) geven vervolgens op geen enkele manier thuis. De klantenservice is onbereikbaar en op mails wordt niet meer gereageerd. Ze laten gewoon weken lang niets van zich horen. De mogelijkheden tot retour zenden zijn niet transparant en onnodig ingewikkeld door een onvindbaar retourformulier. Als het uiteindelijk lukt om iets retour te zenden, dan kun je weken wachten op je geld. Je moet zelf vragen waar je geld blijft. Bovendien brengen ze extra kosten in rekening voor de afhandeling. Die heb ik uiteindelijk wel vergoed gekregen.
Deze firma heeft misschien goede prijzen, maar hun service is echt beroerd.

25 de agosto de 2026

Komen afspraken niet na.

Diverse keren gebeld voor inbouw cruise control. Wil graag duidelijk een datum afspreken i.v.m. de afstand.
Elke keer beloofd dat ik ‘s avonds teruggebeld zou worden, maar…..nog niet 1 keer teruggebeld.

14 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service- nul garantie …

Bij deze partij een dure Uebler fietsendrager gekocht. Binnen een maand de eerste klem kapot. Kan gebeuren gevalletje garantie zou je zeggen. Maar nee hoor, verkeerd gebruik is hun conclusie. Te veel kracht gebruikt zeggen ze. Inmiddels is ook de 2e klem kapot en ik weet zeker dat ik niet teveel kracht gebruikt heb. Chinese troep voor de prijs van Duitse degelijkheid? Waardeloze service in elk geval.

28 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf is een nachtmerrie voor…

Dit bedrijf is een nachtmerrie voor kopers. Als je van plan bent hier iets te kopen, raad ik je echt aan om dat nog eens goed te overwegen.

Op de website staat: “vandaag verzonden, morgen in huis”… maar dat is pure fictie. In werkelijkheid ontvang je je bestelling pas na een week.

Ze weten blijkbaar heel goed dat DPD extreem traag is met bezorgen, maar toch blijven ze via deze vervoerder verzenden — en dan ook nog eens met standaardverzending.

Ik bestelde een sleutel omdat één dag voor mijn vakantie bleek dat mijn andere sleutel kwijt was. Volgens hun belofte zou hij de volgende dag aankomen, maar uiteindelijk blijkt er een hele week nodig te zijn.

NOOIT MEER. SCAM!

16 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service Remenko

Op vakantie sleutels verloren van mijn Thule dakkoffer, slot moeten uitboren en met spanbanden retour naar huis. Via Thule een nieuwe lockbar en mechaniek ontvangen. Slotje plaatsen lukte me niet. Ben toen naar mij leverancier, zijnde Remenko gereden en de aanwezige monteur heeft dit toen voor mij gefixt. Vriendelijk ontvangen en nog geen 5 minuten ter plaatse geweest. Kortom, prima service.

12 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geannuleerd maar ze maken je…

Bestelling geannuleerd maar ze maken je geld niet over.
Beloven binnen 3 dagen maar heb na een week maar eens gebeld.

Antwoord: Tja het is erg druk ik stuur een bericht naar de betreffende afdeling.

Wacht nu al bijna 2 weken.

Wordt een gevalletje rechtsbijstand dit.

27 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beetje onduidelijk, maar goede service!

Na de bestelling van een Loading Ramp (oprijgoot voor fietsendrager) bij Remenko Automotive was het niet echt duidelijk wanneer het artikel geleverd zou worden.
Aangezien ik het vrij snel nodig had, heb ik na enkele dagen een mailtje gestuurd. Dit werd gauw en netjes beantwoord. Vervolgens heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat ik het artikel binnen twee dagen in huis had. Goede service!

11 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.