Consulta las opiniones de los clientes
Den irakiske musiker Ihan Haydar, der er sponsoreret af bilproducenten Renault i Danmark, skal møde i retssal 8 ved Københavns Byret onsdag 22. marts 2023 klokken 09.30 til 12.00 med sin iranske for... Ver más
Kondens i Renault motor 1,5 L Diesel eco6 Sören skrev om motorproblemer som ogsaa skete for min Talisman 1.5 d Zen dog i en parkeringskälder i Hamburg Feb. 2019. Problemet er IKKE kun Dansk for denn... Ver más
Fine biler. MEN Klovneservice Deres kundecenter kan intet. De kan kun bede om billeder af bilens software filer, selv om henvendelser drejer sig om app problemer. Osv. kan blive ved i d... Ver más
Total dårligt køb og behandling de…
Total dårligt køb og behandling de løber fra hvad som helst og vasker hænder hurtigere end andre købte en ny Renault Master Tech for 10 månder siden i Fredericia .
Fejl blev slettet lige inden udlevering inden de modtog 404000 kr min pensions opsparing
De aner intet og skubber aben videre ingen vil tage ansvar
Har kørt 5000 km mrd defekt motor trækaksler.
Nu blev den overgivet til kolding der fik det skiftet har også fået nye dæk og alt muligt
Men den taber forbindelse til tmps ventiler som åbenbart er et problem på alle de master.
Kolding har været flink til at kode dem
Men det bliver jo ikke ved. På et tidspunkt skal jeg sikkert betale
Ingen vil tage ansvar for hvem der står med garanti
Kundeservice er direkte flabet
Køb aldrig sådan en Tenault
Ikke muligt at få reservedel
Har en Renault Scenic eTech hvor blinklyset forrest til højre ikke har virket i 2,5 måned. Værkstedet (Vestergaard) aner ikke hvornår de får reservedelen hjem fra Reanult DK. Samtidig er det hele tiden mig der skal rette henvendelse til værkstedet for at få en status, selvom en af deres værdier er at de er 'proaktive'
Jeg har en Renault Scenic Etech som jeg…
Jeg har en Renault Scenic Etech som jeg er meget glad for. Men gearkassen laver lyde og Renault har erkendt at den skal skiftes på garantien. Den er på lager i Frankrig og er bestilt. Så det skal tage ca. 3 uger at få den til Danmark og så finder vi ud af hvornår bilen kan laves derfra. Så jeg skal vente samlet 2 måneder fra fejlsøgning til fixet. Er det god service? Jeg er godt nok rystet over en så absurd ringe behandlingstid på noget der er meget simpelt.
11 Marts blev jeg ringet op af værkstedet som kunne fortælle at de ikke kan lave bilen foreløbig, for de havde ikke bestilt pakininger med til Gearkassen, så der går yderligere 14 dage.
Har lige haft fornøjelsen at tale med…
Har lige haft fornøjelsen at tale med Christa larsen
vedr hjælp til min nye Renault Megane for spørgsmål og varme og ladning .. og hold da op en dejlig og hjælpsom person jeg lige fik fat i, hun var utrolig hurtig og hjælpsom og var helt klar over den hjælp jeg havde brug for Det var bestem 5 flotte stjerner til
den kvindelige medarbejder .. tusind takker
Hold op ,den app er så dårlig
Hold op ,den app er så dårlig, fik sat den til kl 03.00 i nat ,hvor den skulle starte med at ladde ,ser nu har til morgen ,den har ikke ladet 🥶😡,og generelt meget ustabil.
Imponerende virkelig
Imponerende virkelig. Har for mere end 3 mdr siden bestilt en ny nøgle til bilen, denne er kommet men værkstedet kan ikke få koden til den så jeg kan bruge den. Renault danmarks kundeservice ville ikke hjælpe og smed bare røret på da jeg kontaktede dem selv.
Har en Megane e tech
Har en Megane e tech, for at kunne bruge indbygget app skal man køre Internet gennem orange, hvilken koster 50 kr for 2 gb. Når det så løber tør, går der over en måned før Renault kan få det til at virke igen. Det er sket 3 - 4 gange nu, og kan stadig ikke få svar på problemet, så man kan sende løsningen til dem. De 200 kr man så har mistet henviser til at man må snakke med forhandleren om...
30.000 for et armlæn
Toppen af armlænet.
Den lille firkantede bløde del.
Du ved hvad jeg mener.
30.000 kr.
30.000!!!!!!
Den koster højst 200 kr at lave.
30.000
Garantikaos
Desværre har Renault Danmark kastet en række købere ud i et garanti dilemma. Vi bestilte en R5 (dejlig bil) i januar, hvor der var 2 års garanti og ekstra garanti kunne tilkøbes. Tidligere samme dag som jeg henter bilen d. 22. maj hos Ejer Hessel kontaktes købere af andre forhandlere at de bør vente med at afhente deres bil, hvis de vil have 5 års garanti for 5.000,- Kr. Da jeg dagen efter gør opmærksom på dette overfor forhandleren er det for sent. Jeg kan alene få lov til at købe en ekstra garanti for 9.000,- Kr med færre kilometer. Får endvidere oplyst at garantien kan købes op til et kommende service. Jeg tager nu kontakt til forhandleren og ønsker at købe en garanti for at være sikker. Det kan jeg ikke nu, får jeg oplyst. Jeg kan alene købe en ekstern garanti via et eksternt selskab men ifølge forhandleren først når bilen er 2 år gammel. Dvs at man som køber nu står med både en rigtig dårlig oplevelse og samtidig uvidende om det overhovedet er muligt at købe en garanti når tiden kommer da der ikke er sikkerhed for at det eksterne selskab tegner forsikringer eller til hvilken pris om 2 år.
Rigtig lækker bil, MEN
Rigtig lækker bil, Megane E-tech. Den kører som en drøm. MEN deres tilhørende app/it og kundeservice er så langt under lavmålet, at det ødelægger helhedsoplevelsen af en lækker bil.
Så det bliver den første og sidste Renault jeg ejer, udelukkende pga elendig understøttelse af deres IT og talentløs kundeservice når man beder om hjælp til IT.
Så Renault, der røg små 600000 kr.
Ingen velvilje
Vi har egentlig altid været glad for at køre i Renault, og har haft flere forskellige modeller.
Senest har vi i september 2024 købt en Renault Scenic Electric.
Ganske kort tid efter vi fik bilen, blev prisen sat ned med kr. 50.000,-. Ærgerligt, men Renault var ikke villig til at imødegå noget kompensation.
Nu nærmer vi os bilens 1 års fødselsdag, hvor vi tænker udvidet garanti.
Til vores overraskelse, kan vi konstatere, at der nu er 5 års garanti på nye biler fra maj måned 2025.
Som kulance kunne man måske tilbyde os (og andre der har fået lov til at betale 50.000,- ekstra for sin bil) at få de 5 års garanti uden beregning, så der trods alt er et lille plaster på såret for den høje pris.
Men, det er man tilsyneladende heller ikke interesseret i fra Renault DK's side.
Der skal rigtig meget til, at jeg køber en Renault igen næste gang. Tilliden er brudt.
Første og sidste gang jeg køber en…
Første og sidste gang jeg køber en Renault. Købte en Renault megane plug in hybrid. Det har været det ene efter det andet, som resulterede i en ny brugt gearkasse. Kostede ca 40.000kr. Jeg for fortalt at det er en generel fejl på denne årgang ( 2020/21). Her bør Renault som koncern gå ind og tilbyde deres hjælp, men nej. Derudover er deres kundeservice til ingen verdens nytte, de henviser altid til forhandleren ja nemt job de har. Desværre kan man ikke give 0 stjerne eller havde de fået det. pinligt med en rating på 1,7.
Min oplevelse af Renault Cilo EA55593…
Kører i en Renault Cilo EA55593 Evolution, der er en bil der i sig selv kører fint, men ALT andet virker billigt. Touch skærmen inden i bilen, har det værste system jeg nogensinde har mødt. Det er forfærdeligt langsomt, virker billigt og virker rigtig ringe. (Mange fejl)
Jeg har nu ventet 3 uger på deres…
Jeg har nu ventet 3 uger på deres kundeservice.
Der er flere problemer med bilen.
Efter kortopdatering virkede mit navigation ikke mere.
Blev bedt om at sende en mail med forskellige billeder.
Nu er det 4, gang jeg skal sende samme mail.
Det fik mig til at ringe ind til dem igen.
Personen snakkede i et sprog jeg ikke forstod.
Ringede op igen, med samme problem. Har bedt om pengene tilbage, men bliver ignoreret.
Skønt og kønt bilmærke
Skønt og kønt bilmærke. Innovativ design altid. Vi har haft 6 Renault og alle har været fremragende biler. Renault Scenic e-tech er dog helt fantastisk
Kundeservice? Ikke hos Renault!
Oprettede en sag hos kundeservice den 9. april og fik en bekræftende e-mail, hvoraf det fremgik at de ville svare indenfor en arbejdsdag. Det er nu ca. 2 uger siden og ingen respons overhovedet.
Værste bil mærke nogensinde
Værste bil mærke nogensinde, har aldrig oplevet så mange fejl på en bil før. Og slet ikke en 4 år gammel bil nu.
Alt fra gearkassen der har medfødt fejl, har brokket mig over gearkassen inden garanti udløb men ingen hjælp. Og nu er den helt gal, og koster 100000 af lave.. hold jer langt væk fra Clio hybrid. Værste bil. Det er penge ud af vinduet og investere i Renault uden tvivl
Megane e-tech
Har nu haft Megane e-tech i et år, den første af de mange biler jeg har haft, heraf 9 Renault af forskellige modeller, som der ikke har været en eneste anmærkning på i det første år. Håber på det fortsætte. Nu må vi så se om de finder noget ved 1 års service eftersynet.
Bilen kører da nogenlunde – men der er ingen support at hente, hvis der opstår fejl.
Bilen kører da nogenlunde, når man ser bort fra alle de fejl, den har – for eksempel at den trækker over i venstre vognbane.
Men det, der irriterer mig mest, er, hvor dårlig support man får. Jeg har nu prøvet både den danske og den tyske support, og ingen af dem har været i stand til at hjælpe med nogen problemer. De siger, at man skal kontakte et værksted, men værkstedet siger, at det ligger uden for deres kompetencer, og at man i stedet skal kontakte support. Så bliver man bare kastet rundt imellem dem.
Jeg har anmodet om at komme i kontakt med den franske support, da jeg har fået at vide, at de har de bedste forudsætninger for at hjælpe mig. Men når det gælder om at udlevere en e-mailadresse, nægter de.
En god bil, MEN en elendig APP 😫
At kontakte kundeservice er som at bestige Mount Everest på rulleskøjter, en umulig og håbløs opgave
Jeg har talt med flere Renault El bil ejer og alle har problemer med App’en. Det er ærgerligt at Renault er så arrogante over for deres kunder at de finder vores problemer ligegyldig og fuldstændig negligere problemet
NUL stjerner herfra
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.