Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk firma, som tidligere har udført fliserens og imprægnering hos os. Denne gang har vi fået vasket/pudset samtlige udvendige vinduer og døre med glas. Såvel service som udførelse... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service, hvor de er umulige at få i tale pr. telefon. Svarer dog på mail. Mangelfuld vinduespudsning, hvor der efterlades vanddråber når de tørre op. På 1. salen glemmes vinduerne eller bliver... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med så professionelle medarbejdere hos Rens fyn. De kom til tiden, og udførte et virkelig flot stykke arbejde. Var meget høflige. Meget fair priser. Mine fliser og mit ta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik et godt tilbud og accepterede. Fik aftalt en uge der passede og ca. 1 uge inden blev dagen præciseret, så jeg vidste besked. Et par dage inden havde I desværre et teknisk nedbrud i jeres rensebil,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de lavado a presión
  2. Personal de limpieza
  3. Proveedor de material aislante
  4. Servicio de limpieza de tapicería
  5. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Vi varetager alle opgaver inden for professionel rens og vask - herunder bl.a. algebehandling, vinduespudsning, højtryksrens af fliser og facader og meget mere.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uforklarlig prisforskel på identisk ydelse

Af en eller anden grund, som denne virksomhed ikke ønsker at uddybe, skal jeg betale mere end min nabo for den samme service i en identisk bolig.

Da jeg gjorde opmærksom på dette, for at høre om jeg ikke som minimum da kunne få samme pris som min nabo eller potentielt yderligere rabat som naboanbefaling, fik jeg at vide at jeg kunne finde en anden vinduespudser.

Ganske forunderlig udvikling og tone i en ellers stille og rolig dialog om et tilbud.

30 de julio de 2024
Opinión espontánea

Rigtigt fint arbejde

Rigtigt fint arbejde, vi fik algebehandlet tag og varmvandsrenset husets mure.
Arbejdet blev udført på den aftalte dato, så vi kan varmt anbefale Rensfyn.
Britt og Lasse Laursen.

10 de junio de 2024

Fliserne blev fuldstændig rene

Fliserne blev fuldstændig rene, og udførelsen af både rens og imprægnering blev udført fuldstændig iht. aftale.
Jeg/vi er meget tilfreds med resultatet.
(kan ikke udtale om langtidsholdbarheden, da det lige er blevet udført - 2024)

31 de mayo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fliserens udført helt efter aftale.

Fliserens udført helt efter aftale og med fint resultat.
Fik også algebehandlet tag, men det har endnu ikke virket, selv efter flere kraftige regnskyl.

15 de mayo de 2024
Logotipo de Rensfyn

Respuesta de Rensfyn

Hej Jørgen,
Dejligt med din positive tilbagemelding :) Mht. algebehandlingen, så skal midlet lige have lov at virke. Skulle der mod forventningen være grønne alger på dit tag 12 uger efter behandlingen, så algebehandler vi igen uden beregning som en del af vores virkningsgaranti :)

/Mette

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan desværre ikke give flere stjerner

Kan desværre ikke give flere stjerner. Har af to omgange forsøgt at få et tilbud på pudsning af vinduer ud mod altan + rentvandsanlæg på vores altangelænder. Lover at give tilbud, men der sker bare ingenting. Det er en smule useriøst.

Update 3/5
Passer simpelthen ikke. Spamfilter er tjekket og bliver det dagligt. Har ikke modtaget noget som helst. I har min e-mail og telefonnummer.

15 de mayo de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Rensfyn

Respuesta de Rensfyn

Hej Jacob,
Vi har skam også fremsendt dig tilbuddet 2 gange hhv 14/5 og 16/5, du bør tjekker dit spamfilter eller kontakte os på tlf. 27 849 449 så hjælper vi dig seriøst gerne ;)
/Mette

Godt arbejde

Først og fremmest er det arbejde som er blevet lavet rigtig godt. God tilbudsproces og den opgivne pris holdt. Fin kommunikation og fleksibel med hvornår arbejdet skulle foregå.

27 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Algebehandling af væg og tag

Kan foreløbig kun udtale mig om sidste gang vi fik algebehandling af væg og tag.Det var 2023 og det var perfekt men da det tager tid og vi kun har fået behandlet væg i februar 2024 kender jeg endnu ikke resultatet men kan kun sige Rens Fyn er flinke mennesker .

5 de marzo de 2024

RensFyn gør det let.

Altid til tiden og altid kompetente og venlige folk. Simpelt og effektivt. Der kommer påmindelse inden besøg og regningen er let, lille og overskuelig.

27 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.