Bestilte mad online og da jeg hentede den havde de ikke læst bestillingen ordentligt, så den ene ret var forkert det rettede de men den ekstra tid betød at resten af maden var blevet halvkold. Så hav... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig en trist oplevelse Mange af mad containerne, var næsten tomme, og de pommesfrits der var tilbage var helt tørre, grønt var der næsten ikke noget af, og de stegte nudler , smagte vandende og... Ver más
Vi var idag 2 voksne og 2 store børn på restauranten kl.13 og fik en meget venlig og imødekommende betjening med dejlig og rigelig mad. Frisk sushi og delikat varm frokost ret til meget fin pris. Vi... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Nygårdsvej 1, 4700, Næstved, Dinamarca
- www.restaurant-peking.dk
Jeg synes at i er gode til at fokusere…
Jeg synes at i er gode til at fokusere på jeres gode mad i laver til også stor teenager vi er meget glad for at i tænker på også vi er glade for at i vil fortsætte jeres samarbejde på jeres restaurant i har meget god service på jeres restaurant i får mange gode gæster gode oplevelser
Ikke den bedste oplevelse
Så havde de ydermere den frækhed at opkræve 4 kr. For en pose men man fik det i en papkasser som de havde fået varer i og til slut var der 5 kr. I håndteringsgebyr hmm ikke den bedste oplevelse
Virkelig en trist oplevelse
Virkelig en trist oplevelse
Mange af mad containerne, var næsten tomme, og de pommesfrits der var tilbage var helt tørre, grønt var der næsten ikke noget af, og de stegte nudler , smagte vandende og slet ikke stegt .. alt i alt ikke nogen god oplevelse , men betalte fuld pris , trods ringe udvalg af mad i buffeten . Øv da det ellers er et sted vores familie har været glade for, at komme og spise , men må desværre nok finde et sted hvor pris og udvalg hænger bedre sammen
It took 2 hours to get our food
It took 2 hours to get our food. Once we got it we saw that the fried rice had no egg, no veggies. We were charged 50 cents more for the fried rice than the steamed and the difference in the two, fried rice they added soy sauce.
Lækker buffet
Lækker buffet, stort udvalg, sød betjening, god pris. 5⭐️
Fremragende restaurant
Frisk sushi og delikat varm frokost ret til meget fin pris.
Vi kan varmt anbefale stedet og kommer helt sikkert igen
Holdt 60 års fødselsdag lækker mad…
Holdt 60 års fødselsdag lækker mad dejligt personale og skønne omgivelser plads til bør og leg tak for en dejlig aften
Satisfied customer.
While I have to admit that I’m not a great fan of Chinese food, yesterday evening my wife bought sweet & sour chicken balls from Peking chef in Stonehouse, and I have to admit that they were absolutely delicious, well done to the staff of this restaurant.
Tony Green.
Maden var kold
Maden var kold, og vi fik ikke hvad vi havde
bestilte. En skuffende oplevelse.
Hår i maden
Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse på penking i dag. Fra start til slut var det en katastrofe. For det første fandt jeg hår i maden, hvilket er helt uacceptabelt. Tjenere gik rundt og var mere optagede af deres telefoner end af at betjene gæsterne.
Maden var tør og uappetitlig, og kødet var sejt og svært at tygge. Jeg bemærkede også, at nogle retter kom til bordet uden at være tilberedt ordentligt. Derudover fik jeg dårlig mave efter måltidet, hvilket bestemt ikke bidrager til en positiv oplevelse.
Prisen på 490 kr. for 2 for denne dårlige oplevelse var helt urimelig. For at gøre det hele værre, var der sener i kødet, og måger fløj rundt og tog mad fra tallerkenerne og sked på maden. Det var fuldstændig uhygiejnisk og ulækkert.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne restaurant til nogen og vil helt sikkert aldrig vende tilbage
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse.
Vi besluttede os spontant at tage på Peking i går, der var intet problem i at få et bord. Personalet var søde og rare og maden var god. Vi vælger altid Peking hvis vi skal have kinesisk buffet.
Min kone og jeg så lidt frem til dagens…
Min kone og jeg så lidt frem til dagens frokost på Restaurant Peking - men måtte konstatere at forventningerne IKKE blev opfyldt.
Trist buffet med tørre forårsruller og et noget trist udvalg af retter.
Min ledsager valgte en vegetarret, idet udvalget af retter uden kød var stærkt begrænset !
Vegetarretten var uinspireret og et smagløst miks af 3 grønsager i noget sammenkog.
Trist oplevelse når jeg tænker på utallige gode oplevelser på kinesiske restauranter rundt om i landet.
Fremtidige frokoster indtages andre steder i Ringkøbing (for eksempel på den Italienske)
Kan ikke anbefale buffeten. Stort set al maden på buffeten var kold…
Stort set al maden på buffeten var kold eller bare lunken. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg at vide, at jeg skulle have bestilt a la carte, fordi de retter er varme..Jeg kan ikke anbefale stedet og kommer der i hvert fald ikke selv en anden gang. Lene fra Nykøbing falster
Kraftedme for klamt
Hold nu for en ringe oplevelse.
Hold nu for en ringe oplevelse.
Maden var ikke specielt god. Med mindre det var komme hjem i en pose.
Kan nu heller ikke sige noget godt om servicen. De var da høflige. Men så stoppede det os der.
De virkede ikke som de gad og havde mistet gnisten for længe siden.
Aldrig bestil derfra - kold mad + mangler dele af ordren (efter 2 timer)
Bestilt mad på deres egen hjemmeside. Ingen bekræftigelse på hverken mail eller sms. Vi ringer dernede 30 min efter bestilling. De siger de bekræfter ordre nu og starten den. Bestilling var kl. 17.45.
Vi modtager ikke 8 stk. taget kylling som bestilt og ingen sur sød sauce til vores 2 x china Box med sur sød sauce. Derudover var mad kold da den ankom 2 TIMER efter bestillingen… og alt stegte var blødt… Maden ankommer 19.25.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner var det gjordt. Aldrig bestil derfra…. Restauranten hed førhen Restaurant Le, men den er lukket. Sandsynligvis pga. de utrolig dårlig anmeldelser. Ville have været rart at vide
God mad og stemning
God mad og stemning!
Favorit kineseren i næver :)
Plads til alle former for selskaber, lige fra spisning med en kammerat, til familien, til den store fest middag.
Vores mad var kold og det sagde vi til…
Vores mad var kold og det sagde vi til serveringen, men hun sagde bare at hun ikke stod for maden men skulle da nok sige det videre. Vi måtte igen henvende os og de sagde bare tak og at der var noget galt med mad varmeren, sagde så da vi skulle betale at jeg ikke mente vi skulle betale for kold mad. Men det skulle vi.. kommer ikke der mere.
Vi kommer tilbage
Fint udvalg, og alt var varmt og sprødt. Vil klart kommer der igen👍👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.