Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt vildt god service og mad, kokken er super venlig og meget imødekommende. OG MADEN wow, det smager både af et luksus måltid men samtidigt som en perfekt hjemmelavet tallerken hjemme hos mor. Vi ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk aften, hvor vi løb tør for vores egen medbragte rødvin. Vi købte derfor en utrolig lækker portugisisk rødvin Espiga til nærmest ingen penge, hvor smagen passede perfekt til en meget velsma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Østerbros glemte perle Vi går ikke meget ud, men et af de steder vi vender tilbage til, er Restaurant Romarin i Ryesgade på Østerbro. Vi fik en utrolig lækker forret, nemlig krydderurtepandekager... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig ringe service. Der gik en time før forretten kom, en time før hovedretten kom og en time før desserten kom. Servitricen fra hovedretten, stod stadig på bordet under desserten. Maden var egent... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første gang jeg besøgte denne…

Første gang jeg besøgte denne restaurant sammen med 2 venner og vi fik en fremragende 4 retters menu som smagte vidunderligt vinen var super og betjeningen var super
Det er ikke sidste gang at vi kommer der👍👍👍👍👍

13 de octubre de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

God mad men syyyygt langsom betjening

Fantastisk god carpaccio, og resten af maden var også god og billig.
Betjeningen var venlig nok men urimelig langsom. Vi var 3 timer om at få tre retter, og de havde glemt, at vi skulle have dessert. Det var rent ud sagt møg irriterende.
Mit bud er, at de var/er underbemandede, så det ville klart være en fordel at få styr på.

21 de junio de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fremragende mad og god betjening

Vi spiser regelmæssigt hos restaurant Romarin og har gjort det i flere år, og har altid oplevet venlig betjening og rigtig god mad. Faktisk så vil jeg gå så langt og sige at jeg endnu ikke har fået en ret dernede som ikke levede fuldt op til mine forventninger.

Hvis jeg endeligt skal give kritik, så skyldes det at deres lokaler ikke er så interessante og kunne trænge til en lille overhaling, men når restauranten ligger tæt på søerne og Fælledparken, så er der da mulighed for at slå mave bagefter mens man nyder omgivelserne.

14 de octubre de 2013
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God mad til fornuftige priser

Godt koncept med at man kan medbringe sin egen vin. Det muliggør en aften i byen til rigtig fornuftig pris. Maden er klart over middel. Det eneste minus var, at der gik lidt for lang tid mellem retterne. Vi var 18 i vores selskab en mandag aften.

22 de noviembre de 2011

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.