Consulta las opiniones de los clientes
God mad. Du skal dog ikke vælge restauranten for billedernes skyld. Hvis det er en fin restaurant, med hvide duge, du leder efter, og som billederne viser, så er det ikke Heering du skal vælge. Med en... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Nyhavn 15, 1051, København, Dinamarca
- www.restaurantheering.dk
Besøgte restauranten den 1
Besøgte restauranten den 1. Dec, konen bestilte risotto og jeg bestilte en pastaret. Drikkelse og mad kom hurtigt, men jeg fik serveret en eller anden svamperet med grøntsager, hvilket jeg ikke bryder mig om. Derefter ventede jeg 15 minutter på den rigtige ret, konen havde spist færdig.
Tjeneren kom og sagde at hun ikke kunne give nogen form for rabat, men hun havde dog en god nyhed, jeg skulle ikke betale for den ret jeg fik serveret først. Sikke en lettelse absolut 0 point herfra. Lars
Nok den dårligste frokost i nyere tid-…
Nok den dårligste frokost i nyere tid- og samtidig den dyreste - kan absolut ikke anbefale stedet
En rigtig lille perle i Nyhavn
Vi er positivt overrasket over vores besøg på restauranten. Vi havde en smartbox hvilket der ingen problemer var i (det oplever man ellers tit), og der var ingen problemer med at bytte rundt og skifte retterne. Vi betalte bare differencen - det er sådan det skal være, og mange restauranter under "smartbox" kunne lære af det. Jeg er vegetar og konen "almindelig". Jeg fik deres rodfrugtsuppe og fyldte portobellosvampe - god oplevelse. Hustruen fik carpaccio og tagliotella med rejer - god oplevelse og der var endda forskellige rejetyper i hovedretten....👍.... til dette var der 2 typer god surdejsbrød....👍.... søde engelsksprogede tjenere og hyggelig atmosfære. Alt i alt en væsentlig bedre oplevelse end man som regel oplever i Nyhavn. Alt dette taget i betragtning sammen med prisniveauet, må være til 5 stjerner herfra.....🙂
Bord reservation det er de da ligeglade med
Vi jade tradition tro reserveret bord på Herring den 13 december på første sal ved vinduet.
13 december er der nemlig kajak Lucia i Nyhavn.
I år faldt Lucia på en fredag. Da vi kom til restauranten, 5 minutter før vores aftale, var alle borde optaget på første sal. Vi kunne få et bord i stue/kælder etage ved baren.
Øv, der sluttede så den tradition hos Heering.
Ok frokost platte hos Heering i Nyhavn
Ok frokost platte hos Heering i Nyhavn. Var lidt skeptisk, da jeg læste de dårlige anmeldelser, men syntes egentlig det var ok mad.
God mad men mangler finesse.
God mad, store portioner og egenligt hyggeligt sted.
Dog lever restauranten ikke helt op til forventningerne. Jeg må nok sige at smørrebrødet mangler finesse til de priser. De er store men sjusket og det de priser må det altså godt se pænt ud/pænt lagt og pyntet. Det skal se indbydende ud. Æg og rejer eller bare rejemad på et alm hvidt toastbrød det var en flad oplevelse det samme for stjerneskud. Dvs at brødet bliver totalt blødt. Det kunne godt have været smørstegt. Det skal være ordenligt franskbrød til de priser.
Synd for stedet er super hyggeligt.
De skal leve af turister så det handler om at se indbydende ud og laves med kærlighed.
Lidt dansk talende personale ville også være en god ide.
Meget dårlig oplevelse
Møg oplevelse , alt for dyrt og super dårlig service
Vi bestilte bord til 6personer til…
Vi bestilte bord til 6personer til hyggelig middag
Vi bestilte andebryst som var en del af julemenuen
Efter lang ventetid spurgte vi til hvornår vi kunne forvente til maden kom ,svar var vi er igang?????
Og sådan var det hele vejen igennem Dårlig servering ,dårlig mad .God vin og god pris
Kommer der ikke mere for at spise
Desværre ikke så god en oplevelse
Besøgte Heering til frokost
Besøgte Heering til frokost. Tjeneren kunne kun tale engelsk og selv om vi sad 4 danskere ved bordet, delte han 4 menukort ud på engelsk, hvorefter han forsvandt. Jeg måtte derfor selv lede efter danske menukort i restauranten. Jeg bestilte et stykke smørrebrød med kryddersild og et med fiskefilet. Da jeg fik sildeanretningen, så det ud som om man havde tømt et glas kryddersild ud på et stykke brød. Der lå kryddersild i tre lag. Da jeg bad om ekstra brød til den absurde mængde sild, kom der dog hurtigt en kurv med brød. Fiskeanretningen bestod af to fiskefileter fra ønskebrønden. Jeg havde dog foretrukket, at man havde begrænset sig til at servere én frisk filet i stedet for to fileter af tvivlsom kvalitet og alder. De tre andre ved bordet bestilte burgere med pommes frites. Både kvalitet og smag var skuffende selvom hver ret kostede den nette sum af kr. 195.
Alt i en en skuffende oplevelse hvor pris og kvalitet på ingen måde matchede.
Besøgte restauranten til en hyggelig…
Besøgte restauranten i Nyhavn til en hyggelig frokost. Stor skuffelse! Kedelig platte med tørt brød og en fiskefilet der smagte som om den var genopvarmet. En kartoffelmad med en vandet kartoffel med skræl i tykke skiver. Gennemført dårlig tilberedt mad og prisen var ikke billig. Kommer ikke igen!
Tager ikke imod betalingskort de reklamerer med!
Maden var god, restauranten var hyggelig, toiletterne rene og personalet gav god service -og var imødekommende.
Men .... utroligt at opleve personale i mit eget land, i min egen by, til hvem man KUN kan afgive bestilling til, på engelsk.
- og, de tager ikke imod de betalingskort der reklameres med!
Det sidste synes jeg er en alvorlig brist.
Så samlet set, ryger der et par stjerner på den konto. Desværre!!
Hvis betalingskortdelen ikke kommer iorden, inviterer jeg aldrig venner på middag i den restaurant igen!
Jeg vil ikke risikere at komme til at sidde i en akavet situation, hvor jeg ikke kan betale min invitation, fordi de ikke tager det betalingsmiddel jeg med rette kan forvente de tager imod. Det kunne jeg i dag, men det kunne være blevet rigtig pinligt.
Jeg har aldrig før skullet spise sild på blødt brød :-(
Betjening lidt langsommelig, og i første omgang glemte de at servere brød til en frokodtplatte, og da brødet kom, var det udelukkende blødt brød. Der er godt nok første og også sidste gang, at jeg spiser sild og roastbeef på blødt brød/franskbrød.
Okay mad
Okay mad. Men betjeningen var ikke god, personalet forstod og talte ikke dansk, så vi fik det forkerte mad, og efter flere fagter/pegen fik det rigtige mad. Kommer ikke tilbage dertil igen
Kan ikke anbefales
Smagløs forret, men hovedretten var ok. Da vi skulle betale, kunne vi ikke betale med Forbrugsforeningen fordi vi ikke havde sagt det inden vi betalte. Dårlig service, kan ikke anbefales.
Bestemt ikke pengene værd
Hyggelige omgivelser. Dårlig velkomst drink. Dessert var brændt på. 1 stjerne for hurtig betjening. Kommer nok ikke igen.
Havde købt 2 sweetdeals til brunch .
Havde købt 2 sweetdeals til brunch .
Maden var kold, tørt brød ,meget vandet æggekage med tørre bacon .
Blev lovet en pandekage med frisk frugt der blev serveret en kold tør pandekage med 3 stykker ( gammel) frugt badet i sirup.
Det værste var dog da vi skulle gå måtte vi betale 90 kr for 2 glas appelsin juice som ikke engang var nypresset men nærmere en saft med vand i .
Det kan på ingen måde anbefales at spise der overpriser og dårligt mad .
Skilt cheesecake
Flinkt personale, skilt cheesecake og brændvarm Café latte. Vi nævnte den skilte mousse, men tjeneren handlede ikke på det.
Dyrt og dårlig kvalitet
Overpris på kaffe og kage, som var middelmådig tenderende til dårlig. Cheesecaken var med trevler og tydelig husblas, hvilket jeg nævnte for tjeneren, men fik ikke tilbudt et nyt stykke, anden kage eller rabat.
Der findes mange andre bedre caféer!
Var i besiddelse af brunchs` Deal og…
Var i besiddelse af brunchs` Deal og havde bestilt bord, i tidsrummet der stod beskrevet. Ved ankomsten var køkkenet lukket, så måtte vente 1/2 time. Den juice der var incl i prisen, viste sig at være appelsin saftevand . Tilkøb af tynd og kold kaffe kostede kr 38.00.
Så det kan absolut ikke anbefales at besøge Heering.
OK men dyr brunch på den lange bane.
Ok brunch til pengene, og så alligevel ikke.........
Vi fik hurtigt udleveret menukort, men måtte i øvrigt selv bede om at få tørt/sprittet bordet af da vi havde sat os.
At kalde dette for luksusbrunch på hjemmesiden, er i den grad misvisende, og at oversælge dette produkt, som intet har med luksus at gøre.
Prisen er høj, set i lyset af portionens størrelse, og det er uden kaffe, ingen marmelade eller andet pålæg, én skive ost og laks, en micro skål yoghurt m/müsli og en tør lille pandekage.
At kalde 2 hindbær + 2 blåbær for "frisk frugt", er lige så misvisende, som at kalde en kage med ét jordbær for jordbærkage.
Der udover måtte vi spørge efter rugbrød fik kun franskbrød. Har i øvrigt ALDRIG oplevet, at skulle betale ekstra for en klat ketchup: 15,-!! Det er ikke fordi en merpris er et problem, men beløbets størrelse står overhovedet ikke mål med portionen af ketchup. Og vi blev i øvrigt slet ikke informeret om merprisen, før vi så det på regningen. Prisen for en kop almindelig kaffe, kunne i ovenstående lys måske godt justeres når det er til brunch. 38,- er lige i overkanten for en lille (og den er lille) kop (ikke krus) kaffe, som jo næsten er drukket - i 3 mundfulde - inden maden kommer. Så med en refill, koster det 2/3 af madens pris.
Vi påpegede dette over for den kvindelige tjener, og foreslog, at man måske kunne have en beskeden refill pris på kaffe i forbindelse med brunch. For ellers ender det med at være urimelig dyrt for den brunch de serverer og 2 kopper kaffe. Dette ville blive taget til efterretning, og på eget initiativ fik vi en ekstra kop til en fair merpris. Derfor den 3. stjerne.
Æg, bacon og cocktailpølser var fint lavet og smagte godt, yoghurten havde en fin størrelse, med lækkert topping, og laksen var fin.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.