2,9

Medio

Uforskammet og nedladende servering

Vi havde set frem til at kombinere et lille møde med noget godt at spise, men det blev en rigtig dårlig oplevelse. Rammerne er ganske fine, og det var den mad vi fik også, men personalet var nedladende, uforskammede og irritable. Vores spørgsmål blev mødt med irritation og besvaret spidst og lettere uforskammet. Første og eneste gang vi kommer her. Det er stedet, der får de to stjerner. Serveringen ville have fået minus 2 stjerner om muligt.

11 de febrero de 2026

FANTASTISK!

Super dejligt sted med super udsigt og en rigtig god service! Maden var super god, og der var masser af den.
Helt sikkert et sted min kæreste og jeg vil komme igen.

8 de agosto de 2015

Maden er KLASSE!

På Fru Holger Pakhus er der god mad, dejligt imødekommende personale og en hyggelig stemning
Kan helt klart anbefale at spise der

15 de mayo de 2015

Perfekt!

Vi fik super lækker mad i hyggelige omgivelser, med udsigt til gåsetårnet kort sagt en rigtig god oplevelse som varmt kan anbefales.

14 de mayo de 2015

Optur

Kan kun sige lækkert mad og super god servic det helt klart noget som skal prøves hvis man er til god mad og hyggelige omgivelser og super søde/rare mennesker som betjener en tak enu engang 😊😊😊

14 de mayo de 2015

¿Es ésta tu empresa?